• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ewet canim.ilk🤲🏻 ayetel kursi falanda okudum cok dua ettim 4 yil sonra bu sabah bambaska uyandim rabbim daim etsin insallah artisimizda guzel olur dua edin canim bende sizlere ediyorum
inşallah sağlıkla gelecek annesi. bak 4 seneden sonra tutundu sana,seni bırakmadı. kucağına da alacaksın inşallah sağlıkla huzurla

Ewet canim.ilk🤲🏻 ayetel kursi falanda okudum cok dua ettim 4 yil sonra bu sabah bambaska uyandim rabbim daim etsin insallah artisimizda guzel olur dua edin canim bende sizlere ediyorum
Inşallah çok sağlıklı bi gebeliğin ve çok sağlıklı bi bebegın olur canim 🥰 annelik her daim kutsal ama biz gibi yıllarca bekleyenlerinki daha bi kutsal sanki 😊

kız bende çıktı damarlar kalın ve mor. ama hiç ağrı yok. kasık bölgemde değişik bi gerilme var.bazen de çok nadir sağ tarafa sancı giriyor. adetime 6 7 gün var. hiç ümidim yok bu aydan. klomenle bile olamadım.klomensiz hiç olmayacakmışım gibi geliyor.
Kuzum.oyle dusunme nice tup yapanlar var ama sonradan da kendiliğinden gebe kalanlarda var dua et bol bol ayetel kursi oku bolbol

Inşallah çok sağlıklı bi gebeliğin ve çok sağlıklı bi bebegın olur canim 🥰 annelik her daim kutsal ama biz gibi yıllarca bekleyenlerinki daha bi kutsal sanki 😊
Cok bi baska ruya gbi hala inanamiyorum canim esimle birbirimize bakip gülüyoruz hala soktayiiiiz

Akıntım çok canım yumurta akı gibi afedersin. Pazartesiye kadar bekleyeceğim son idrar testini de yapıp ona göre sağlık ocagına gidip kan veririm
Ay hadi insalllaaah bak heyecanlandim yineeee dualarimdasiniz canim oku kendini dua et insalllah verdir gec dollenme falansa belki

sana kesinlikle katılıyorum. en kutsal bizimki bence deeee :KK71: hemencecik ilk aydan hamile kalıp 9 ay sonra kucağına almak kolay tabi:KK12: Allah herkesin yavrusunu anasına babasına bağışlasın tabi ki bütün analar kutsal

sana kesinlikle katılıyorum. en kutsal bizimki bence deeee :KK71: hemencecik ilk aydan hamile kalıp 9 ay sonra kucağına almak kolay tabi:KK12: Allah herkesin yavrusunu anasına babasına bağışlasın tabi ki bütün analar kutsal
Aynen annelik her zaman kutsal ama biz malesef çok emek vermek durumunda kaldık, çok ağladım, çoğu zaman umutsuzluğa düştüm hala düşüyorum.

Ay hadi insalllaaah bak heyecanlandim yineeee dualarimdasiniz canim oku kendini dua et insalllah verdir gec dollenme falansa belki
İnşallah kuzum dua et bana🌸hamilelerin duası kabul olurmuş ediyorum bende bol bol🤲🏻🤲🏻İnşallah öyledir hafiften bi mide ekşimesi de var

İnşallah kuzum dua et bana🌸hamilelerin duası kabul olurmuş ediyorum bende bol bol🤲🏻🤲🏻İnşallah öyledir hafiften bi mide ekşimesi de var
Hadi insallah canım hep dilimde.allahim.her isteyene nasip etsin tez vakitte🤲🏻

seniseviyorum- seniseviyorum- tam olarak belirtilerin neydi idrar kokusu demişsin de bir yorumda idrar kokusu göğüs ağrısı karın kasık bel ağrısı sivilceler akıntı olarak ne zaman ve nasıl bir şey başladı ki benim de adete bugünü saymazsak bir gün kaldı da belirtilerin hepsi var bir de sürekli acıkma ama bilmiyorum bilemedim şimdi 🤷🏻‍♀️

oy oy oyy maşallah kuzum çok yakışmış sayfana hamilelik takvimi :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
yemene içmene dinlenmene dikkat edecen artık. İnşallah böyle problemsiz sağlıklı,su gibi bi hamilelik geçirirsin. Kucağına da sağlıkla hayırlısıyla alırsın inşallah canım:KK200::anneadayı::emir_bebek::anne:
Takvim nasıl yapılıyor ben baktım bulamadım

Back