- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
- 83
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #4.101
Amin canim cümlesine bizede rabbim o günleri gormeyi nasip etsinCanım senin adına çok sevindim çok mutlu oldum rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
İnşaAllah bakalım görcez iki gün sonra yarın olmazsam diğer gün test yapcamKorkma bak daha yeniymissinz allahtan umut kesilmeza canim.dua et hamile kalmissin rabbimbu sefer hayislisini sagliklisini versinnnn oyle dua et yoksada uzul.e gunu ve saati var herkesin hayirli vakitte gelsin
İnş sende hamilesindir canımİnşaAllah bakalım görcez iki gün sonra yarın olmazsam diğer gün test yapcam
Canım adet öncesi kahverengi akıntı neden oluyor bilgin var mıRegl olcagımdan 1 2 gün önce kahve lekelenmem olur goguslerm şişer sütyen bıle rhatsız ederdı ilk denemem ıgne de oldum. Ama bu ay olmayacak gibi benım 13.gün bugun iğne de
Basinda bekle ben gbi negatifi gorup birkma hayalet bisiler cikabilir insalllahda çıkarİnşaAllah bakalım görcez iki gün sonra yarın olmazsam diğer gün test yapcam
Ay inşaAllah dua edin nolur ya sen de var mi peki bebek yorumları okudum ama karıştırıyorum bir kaç kişide vardı galibaİnş sende hamilesindir canım
Basinda bekle ben gbi negatifi gorup birkma hayalet bisiler cikabilir insalllahda çıkar
Ay inşaAllah çıkar geçen ay da öyle olmuştu bende de çok sonra çıkmıştı işte hemen nerde bizde şans da pozitiif koyu görcemBasinda bekle ben gbi negatifi gorup birkma hayalet bisiler cikabilir insalllahda çıkar
Kabizlik varmi ben kabizlikla karsilastim bide normalde duzenli calisirm ama bundan herhlde kabizim suanAy inşaAllah dua edin nolur ya sen de var mi peki bebek yorumları okudum ama karıştırıyorum bir kaç kişide vardı galiba
Yaaa oyle deme bi bakarsin cift cizgi gorunur acabaa testmi bozuk die dusuncesine girersin oyle oluyor cunku her tuvalete gidisimde suan korkuyorum hasta olursam die dieAy inşaAllah çıkar geçen ay da öyle olmuştu bende de çok sonra çıkmıştı işte hemen nerde bizde şans da pozitiif koyu görcem
Ya aslında oda var hani afedersin düzenli sabahları hep giren sıkıntısı olmayan biriyim ama şu iki üç gündür hatta bir haftadır rahat düzenim bozuldu sadece doğru düzgün iki kere çıkabildim tuvalete oda acı yedim biraz fazla o yüzden yani ama idrar olarak çok çıkıyorumKabizlik varmi ben kabizlikla karsilastim bide normalde duzenli calisirm ama bundan herhlde kabizim suan
Ay inşaAllah olmazsın ben geçen ay lekelenme gördüm zaten tamam dedim devamı gelecek geldi de tutunamadı bebeğim üzüldüm bu ay da öyle olursa naparım bilemiyorum hastanelere de gidemiyoruzYaaa oyle deme bi bakarsin cift cizgi gorunur acabaa testmi bozuk die dusuncesine girersin oyle oluyor cunku her tuvalete gidisimde suan korkuyorum hasta olursam die die
Ya bir de şeyi sorcam akıntım da bugün tam manası ile başladı çok hafif sarımsı ve çok değil oda normal miKabizlik varmi ben kabizlikla karsilastim bide normalde duzenli calisirm ama bundan herhlde kabizim suan
Üzülme canım adet olacagın gün bir idrar testi yaparsınAdetime son 5 gün. Hiç belirtim kalmadısancı da girmiyor artık. Regli beklicem sanırım
Bnmde oldu kefir içtim düzeldi her akşam kefir içiyorum sade kefirKabizlik varmi ben kabizlikla karsilastim bide normalde duzenli calisirm ama bundan herhlde kabizim suan
Test yapsana sen yarin Meraklandim valla erken gebelikse smdi yap cikar elbet yada kan ver bak bi arkadssim betasi 17 deyken ogrenmis hamile.oldugunuYa aslında oda var hani afedersin düzenli sabahları hep giren sıkıntısı olmayan biriyim ama şu iki üç gündür hatta bir haftadır rahat düzenim bozuldu sadece doğru düzgün iki kere çıkabildim tuvalete oda acı yedim biraz fazla o yüzden yani ama idrar olarak çok çıkıyorum
Ben dun meyveli aldirdim canim esime sabah çıkabildim.sukur sut icemiyorum.byle meyveli flaan.olursa anca bu arada sen doktora afetin kacgun gecikmişti oyle.gitmisttin canimBnmde oldu kefir içtim düzeldi her akşam kefir içiyorum sade kefir
Canim benm suan beuaz akinti var bianda sicaklik inio gbi oluoYa bir de şeyi sorcam akıntım da bugün tam manası ile başladı çok hafif sarımsı ve çok değil oda normal mi
Kuzum ben adet belirtileri yasadimmm dur bakalim adet gunu bi test yaparsin belki ben burdayim annecim derAdetime son 5 gün. Hiç belirtim kalmadısancı da girmiyor artık. Regli beklicem sanırım
Var ama kanamam vardı kimyasala dönmezse şimdilik var keseyi görmeyi bekliyorum hep dua ediyorum isteyen herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı Bi şekilde nasip etsin diyeAy inşaAllah dua edin nolur ya sen de var mi peki bebek yorumları okudum ama karıştırıyorum bir kaç kişide vardı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?