- 19 Kasım 2016
- 4.971
- 3.977
- 133
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #3.441
Tekrar açıyorum canimSenin son aktivitelerine baktım ordan da goremedim canım.
Bak orda ingilizce bi uyarı var bi hata var ama o kadar ingilizcem yokBöyle olmamismi
Merhaba size umarım ümit olurum klomen ve ovıtre igneyle ogluma kavuştum 2. Ayımda suan 8 yasında hersey gönlünüzce olsunMerhabalar hanımlar bu ay ilk defa bi Dr bana klomen yazdı yumurta takibi yapıcaz ve yumurtalarım büyüdüğünde çatlatma iğnesi (OVITRELLE) yapacak doktorum. Klomenle hamile kaldım diyen çok fazla hanım var. Gelin bizde nasıl kullandınız nelere dikkat ettiniz beraber paylaşalım ♥
Bendee bende anlamiyorum salak gbi ona bakiyorum ya kimbilirne derdi varBak orda ingilizce bi uyarı var bi hata var ama o kadar ingilizcem yok
Allah bağışlasın darisi başımızaMerhaba size umarım ümit olurum klomen ve ovıtre igneyle ogluma kavuştum 2. Ayımda suan 8 yasında hersey gönlünüzce olsun
Tesekkür ederim Allah isteyen herkese versinAllah bağışlasın darisi başımıza
Allah bağışlasın.Merhaba size umarım ümit olurum klomen ve ovıtre igneyle ogluma kavuştum 2. Ayımda suan 8 yasında hersey gönlünüzce olsun
AmiiiinnnTesekkür ederim Allah isteyen herkese versin
Allah bağışlasın.
[/QUOTE amin darısı başınıza
bir sorunla karşılaştık diyor canımBöyle olmamismi
Duzelttim canim bisi dicem kizlar bildirim.alamiyorum ben diger topikde durunca burdan bildirim.gelmiyor yaabir sorunla karşılaştık diyor canım
Amin inşaAllah nerde evlat hasretiyle yanan varsa rabbim hepsine sağlıklı hayırlı evlatlar versinBozma moralini canım, ben de gidemedim doktora, klomen bile kullanamadım, sen gün aşırı değerlendir doktorun dediği gibi, gitsen de aynı şeyi söyleyecekti, yumurtaların büyümüş gün aşırı değerlendir diyecektistres yapmadan değerlendir sen,sana da bebişin gelir inşallah bu ay canım
AmiinAmin inşaAllah nerde evlat hasretiyle yanan varsa rabbim hepsine sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Benim ki iğneyi vurduğum günden sonra başladı daha dün kesildi beyaz akıntı arada şeffaf da geliyorduKızlar hepinize hayırlı sabahlar çarşamba günü iğnemi vurundum doktorum perşembe akşam ilişki dedi dun gece ilişki esnasında yumurta akı gibi bi akinti geldi çatladığı icin mi yoksa iltihap mı bilemedim yaşayan oldu mu bu durumu
Ben ana sağlıktaki görüştüğüm hemsireye yaptırdım reçetenle gel dedi kendinde yapabiliyosun ama ben cesaret edemedimKızlar çatlatma iğnesini kendiniz mi yapiyosunuz
canım eşlerimiz için de hayal kırıklığı oluyor tabi.biz nasıl üzülüp yıkılıyorsak onların da duyguları var elbet onlar da neden olmadı diye düşünüp üzülüyorlar. bi de üstüne bizi teselli ediyorlar,Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin vallabu ay dinlen bakalım, yine de normalbirlikteliğine devam et eşinle.doğal yollardan olur belki belli mi olur,klomen bir sonrki aylarda da etkisini sürdürüyormuş diye duydum,bu ay yeni oluşan yumurtanı da olgunlaştırır kendiliğinden çatlar muhtemelen.sonuçta hormon alıyoruz dışardan,kim bilir kaç zaman kalıyor vücudumuzda. hakkımızda hayırlısı olsun canım, benim de ablam çocuklarına kuş almıştı,2 gün önce yumurtlamış ,ben de aynı şeyi düşündüm. kuşlar bile yumurtladı benim yumurtalar ne alemde acaba dedim
Hahahah bizdede baliklar vardi kikbilir lackere yumurtladılar lan diom ben daha doguramadim size noluyooooiuzulmek yok bak dunde ben agladim ettim uzuldum ama nabalim vardir bundada bi hayir kuzum bwk vala sayilarida yulseldikce yükseliyor sonumuz nolcak oda belli değil dua edicez hayirlisi vakti saati var ama biz bilmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?