- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #3.421
Allah razı olsun canım, hayırlarla gelsin bebişin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbimİnşallah alırım artıketmeye çalışıyorum artık herşeye bi yemek yapmak yoruyo kontrole gideyimde içim rahat edicek herşey yolundaysa eğer inşallah öyledir Ediyorum hepinize dua bugün ettim hatta inşallah kabul olur sizde yaşarsınz birlikte ilerleriz bol bol meryem suresi Okuyun
Hahahah bizdede baliklar vardi kikbilir lackere yumurtladılar lan diom ben daha doguramadim size noluyooooiEşimle evlendıgımız de aldıgımız balıklarımız 3.kez yavruladı bazen diyorum bunlar bile 3. Kez yanı ama ben 1 defa bıle degıl... Sonra verende rabbım vermeyende vardır bır sebebı ılla kı sabır sabır inşallah bir gün hepımıze rabbım nasıp edıcek
Aç ben her turlu maydonoz olurumBide bizler ayri bi topic acalim isde bgun neler yaptik evde ne yemegi pisiricez falan gbisine konusalim daha iyi olur bizim ici en azindan kafamizi yormayiz bukdr buram agrisi suramda bu var gbisine selbest oluruz
Bende bu ay kullandım da bugün 11 gündü adetim düze oluyor biraz önce intihabın içinde hafif kan gördüm bugün adetimin 26. Günü acaba adet mi olacağımMerhabalar hanımlar bu ay ilk defa bi Dr bana klomen yazdı yumurta takibi yapıcaz ve yumurtalarım büyüdüğünde çatlatma iğnesi (OVITRELLE) yapacak doktorum. Klomenle hamile kaldım diyen çok fazla hanım var. Gelin bizde nasıl kullandınız nelere dikkat ettiniz beraber paylaşalım ♥
Acayim da size nasil aticam canimAç ben her turlu maydonoz olurum
Baglantıyı kokyala dicen gelcen buraya yapıştırcan.Acayim da size nasil aticam canim
canım eşlerimiz için de hayal kırıklığı oluyor tabi.biz nasıl üzülüp yıkılıyorsak onların da duyguları var elbet onlar da neden olmadı diye düşünüp üzülüyorlar. bi de üstüne bizi teselli ediyorlar,Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin vallaCanlarım eşim bana belli etmek istemiyor ama oda cok fazla takıyor bu konuyu bugun aksam arkafasları yemege geldı onlarla balkonda konusurken ister istemez kulak mısafırı oldum... Pazartesi günü doktorum ilaç önerse bıle ben kabul etmeyeceğim bu ay dedıgınız gibi test ile devam edecegım yumuryalıklarım dinlensın die doktorum zaten 7 yumurtadan 4 tane saglıklı olup da bu sekılde tıkanıklık iyi degıl dedı kendısı de muhtemelen bu ay dınlenmesını onerıcek yuzu epey vır dustu ultrasona bakınca hayırlısı ınsallah olur en tez vakıtte
BasliyorumBaglantıyı kokyala dicen gelcen buraya yapıştırcan.
tutunma kanaması olabilir belki canım. umarım öyledir,başka belirti var mıBende bu ay kullandım da bugün 11 gündü adetim düze oluyor biraz önce intihabın içinde hafif kan gördüm bugün adetimin 26. Günü acaba adet mi olacağım
Talep edilen konu bulunamadı diyo
İnş öyledir yatutunma kanaması olabilir belki canım. umarım öyledir,başka belirti var mı
Aaaa nasil neden olmamis olabilirTalep edilen konu bulunamadı diyo
Eksik mi kopyaladın kiAaaa nasil neden olmamis olabilir
Senin son aktivitelerine baktım ordan da goremedim canım.Böyle olmamismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?