- Konu Sahibi Kar perisi
- #3.481
Inşallah canimHayırlı haberlerini alırız inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canimHayırlı haberlerini alırız inşallah canım
Amiiinn canim amin inşallah en kısa zamanda Rabbim hepimize nasip etsinBöyle okudukça duygulanıyorum yaa, nelere katlanıyoruz bebeğimiz olsun diye, Allah’ım duy sesimizi nolur, isteyen ve bu uğurda emek harcayan tüm kadınlara yardım et
Canım bu dönemlerde kendimizi sakınsak keşke biraz, ağır işleri bırak eşin yapsın, şimdiden alıştır hamile kaldığında da ondan destek iste, bişey olmaz heralde ama bebeğin tutunmaya çalıştığı kritik dönemlerdesin biraz daha fazla dikkat et benceKızlar size birşey sorucam adetime 5 gün var ve az önce halıyı makineden çıkartıp kapının üstüne astım bayağı ağırdı birşey olurmu acaba ya pişman oldum şimdi kaldırdığıma
Eşim çalışıyor canımevde olsa ona kaldırtırdım daha dikkatlı olucam bundan sonra ama bir ağrı sızı falan hissetmedim inşallah birşey olmamıştır yaCanım bu dönemlerde kendimizi sakınsak keşke biraz, ağır işleri bırak eşin yapsın, şimdiden alıştır hamile kaldığında da ondan destek iste, bişey olmaz heralde ama bebeğin tutunmaya çalıştığı kritik dönemlerdesin biraz daha fazla dikkat et bence
Ağrı sızı yoksa bişey olmamıştır sanırım, dinlen bugün sırtüstü yatarak bence, inşallah 5 gün sonra da güzel haberler ver bizeEşim çalışıyor canımevde olsa ona kaldırtırdım daha dikkatlı olucam bundan sonra ama bir ağrı sızı falan hissetmedim inşallah birşey olmamıştır ya
Canım benimyemek yedik mutfağı da topladım şimdi uzanıyorum dediğin gibi.inşallahh kuzumm sende güzel haberi verirsin inşallah bize burdaAğrı sızı yoksa bişey olmamıştır sanırım, dinlen bugün sırtüstü yatarak bence, inşallah 5 gün sonra da güzel haberler ver bize
14.gün ikinci çizgiyi gören kanda negatif olan var.Kizlarrr test yapsamm mi ben yarin ignehi vuruldugumun 10.gunu bugun yarin 11 çıkarmı sizce varsa veya yoksa
Allahim cizgiyi gorsekde nasil sehir disina cikicam hasta olursam doktoruma nasil gidicem yaaa gitmek istiyorum birakmak.istemiyorummm☹☹☹14.gün ikinci çizgiyi gören kanda negatif olan var.
Sen nerdesin doktorun nerde?Allahim cizgiyi gorsekde nasil sehir disina cikicam hasta olursam doktoruma nasil gidicem yaaa gitmek istiyorum birakmak.istemiyorummm☹☹☹
Bende gram korku yok izoleyim çünkü ihtiyacım olunca markete gittim bi kac kez önlemimi alıp. Birine bulastiracağımı ya da bana bulasacağını sanmam kasiyere bile cok uzak durmaya calıştım hep icim rahat.Gerçekten yeter corona sosyal hayat bi yana saglikkonusunda hastaneye gidemiyoruz nereye baksn corona psikolojim bozuldu benim çok kotu hissediyorum artik kaldiramiyorum psikolojimizi bozduuu siz de mi boylesiniz
Izoleyiz evet bende disari cikmiyorum sadece bugun gidip 10dakika icinde markete gidip geldm ama esjm calisiyo o da cok dikkat ediyor ama bilemiyorum bulasicak gibi hissediyorum her yer de bu haber var artik bunaldim benBende gram korku yok izoleyim çünkü ihtiyacım olunca markete gittim bi kac kez önlemimi alıp. Birine bulastiracağımı ya da bana bulasacağını sanmam kasiyere bile cok uzak durmaya calıştım hep icim rahat.
Benim eşim polis. Heryere giriyo çıkıyo. Korkmamak zorundayım.Izoleyiz evet bende disari cikmiyorum sadece bugun gidip 10dakika icinde markete gidip geldm ama esjm calisiyo o da cok dikkat ediyor ama bilemiyorum bulasicak gibi hissediyorum her yer de bu haber var artik bunaldim ben
Ben bilecik doktorum eskisehir☹Sen nerdesin doktorun nerde?
Niye öyle olduBen bilecik doktorum eskisehir☹
Kendimi dinliyorum bogazlarim sanki aciyormus gbi hisediyorum kafayiii iiyicemGerçekten yeter corona sosyal hayat bi yana saglikkonusunda hastaneye gidemiyoruz nereye baksn corona psikolojim bozuldu benim çok kotu hissediyorum artik kaldiramiyorum psikolojimizi bozduuu siz de mi boylesiniz
Burda ozel hastane yok küçük şehir doktorum eskisehirde oraya gidiyoduk ☹Niye öyle oldu
Kist oluşumunu kontrol icin bi gitmek lazım bence ya orda devlete git istersen. Tabi regl olursan daha belli değil.Burda ozel hastane yok küçük şehir doktorum eskisehirde oraya gidiyoduk ☹
Esim.gideriz nerden izin alinirsa aliriz diyor vallaaa bilmitorum yaaa☹ burda gercekten cok sira var bide doktorlar pek ilgilenmiyorlar die biliyorum rabbim.dusurmesin eksikliginide etmesin ama özel hastaneler de bekleme yok herseyi incr ayrintisina varana kadr anlatiyor birde vajinimus gecirmis biri olarak alttan muanede biraz kasiliyorum burdaki devletteki doktor onu anlamaz psikolojimi bozarsa die endişeliyim eskisi gbi.olmak.istemiyorumKist oluşumunu kontrol icin bi gitmek lazım bence ya orda devlete git istersen. Tabi regl olursan daha belli değil.