• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Böyle okudukça duygulanıyorum yaa, nelere katlanıyoruz bebeğimiz olsun diye, Allah’ım duy sesimizi nolur, isteyen ve bu uğurda emek harcayan tüm kadınlara yardım et
Amiiinn canim amin inşallah en kısa zamanda Rabbim hepimize nasip etsin

Kızlar size birşey sorucam adetime 5 gün var ve az önce halıyı makineden çıkartıp kapının üstüne astım bayağı ağırdı birşey olurmu acaba ya pişman oldum şimdi kaldırdığıma😔
Canım bu dönemlerde kendimizi sakınsak keşke biraz, ağır işleri bırak eşin yapsın, şimdiden alıştır hamile kaldığında da ondan destek iste, bişey olmaz heralde ama bebeğin tutunmaya çalıştığı kritik dönemlerdesin biraz daha fazla dikkat et bence

Canım bu dönemlerde kendimizi sakınsak keşke biraz, ağır işleri bırak eşin yapsın, şimdiden alıştır hamile kaldığında da ondan destek iste, bişey olmaz heralde ama bebeğin tutunmaya çalıştığı kritik dönemlerdesin biraz daha fazla dikkat et bence
Eşim çalışıyor canım😔evde olsa ona kaldırtırdım daha dikkatlı olucam bundan sonra ama bir ağrı sızı falan hissetmedim inşallah birşey olmamıştır ya

Eşim çalışıyor canım😔evde olsa ona kaldırtırdım daha dikkatlı olucam bundan sonra ama bir ağrı sızı falan hissetmedim inşallah birşey olmamıştır ya
Ağrı sızı yoksa bişey olmamıştır sanırım, dinlen bugün sırtüstü yatarak bence, inşallah 5 gün sonra da güzel haberler ver bize🤗

Ağrı sızı yoksa bişey olmamıştır sanırım, dinlen bugün sırtüstü yatarak bence, inşallah 5 gün sonra da güzel haberler ver bize🤗
Canım benim🥰🤗yemek yedik mutfağı da topladım şimdi uzanıyorum dediğin gibi.inşallahh kuzumm sende güzel haberi verirsin inşallah bize burda 🤲🏻

kizlarrr doktoruma artik gidemicem ama bana hasta olunca gel demiştiii sehir disina cikmak icin byerden izin alinmasi gerektiriyorrmusta ben simfi oraya gidip izin alsam ne dicem ordakilere kadin doguma.hastaneyemi dicemmmm offf korona git artik yetti

Gerçekten yeter corona :KK43: sosyal hayat bi yana saglikkonusunda hastaneye gidemiyoruz nereye baksn corona psikolojim bozuldu benim çok kotu hissediyorum artik kaldiramiyorum psikolojimizi bozduuu siz de mi boylesiniz :KK61:

Gerçekten yeter corona :KK43: sosyal hayat bi yana saglikkonusunda hastaneye gidemiyoruz nereye baksn corona psikolojim bozuldu benim çok kotu hissediyorum artik kaldiramiyorum psikolojimizi bozduuu siz de mi boylesiniz :KK61:
Bende gram korku yok izoleyim çünkü ihtiyacım olunca markete gittim bi kac kez önlemimi alıp. Birine bulastiracağımı ya da bana bulasacağını sanmam kasiyere bile cok uzak durmaya calıştım hep icim rahat. 🤷🏻‍♀️

Bende gram korku yok izoleyim çünkü ihtiyacım olunca markete gittim bi kac kez önlemimi alıp. Birine bulastiracağımı ya da bana bulasacağını sanmam kasiyere bile cok uzak durmaya calıştım hep icim rahat. 🤷🏻‍♀️
Izoleyiz evet bende disari cikmiyorum sadece bugun gidip 10dakika icinde markete gidip geldm ama esjm calisiyo o da cok dikkat ediyor ama bilemiyorum bulasicak gibi hissediyorum her yer de bu haber var artik bunaldim ben

Izoleyiz evet bende disari cikmiyorum sadece bugun gidip 10dakika icinde markete gidip geldm ama esjm calisiyo o da cok dikkat ediyor ama bilemiyorum bulasicak gibi hissediyorum her yer de bu haber var artik bunaldim ben
Benim eşim polis. Heryere giriyo çıkıyo. 🤷🏻‍♀️ Korkmamak zorundayım. 😔

Kendimi dinliyorum bogazlarim sanki aciyormus gbi hisediyorum kafayiii iiyicem

Kist oluşumunu kontrol icin bi gitmek lazım bence ya orda devlete git istersen. Tabi regl olursan daha belli değil. 🤗
Esim.gideriz nerden izin alinirsa aliriz diyor vallaaa bilmitorum yaaa☹ burda gercekten cok sira var bide doktorlar pek ilgilenmiyorlar die biliyorum rabbim.dusurmesin eksikliginide etmesin ama özel hastaneler de bekleme yok herseyi incr ayrintisina varana kadr anlatiyor birde vajinimus gecirmis biri olarak alttan muanede biraz kasiliyorum burdaki devletteki doktor onu anlamaz psikolojimi bozarsa die endişeliyim eskisi gbi.olmak.istemiyorum

Back