- 12 Kasım 2019
- 181
- 114
- 23
- 25
- Konu Sahibi Kar perisi
- #3.401
Bende 5 gün 1 doz kullandım dün de iğne vurundum inşallah güzel haberler alırızBen de aynı durumdayim gunde 1 doz toplam 5 gün. Inşallah faydasini görürüz hepimiz. Benim de ilk❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 5 gün 1 doz kullandım dün de iğne vurundum inşallah güzel haberler alırızBen de aynı durumdayim gunde 1 doz toplam 5 gün. Inşallah faydasini görürüz hepimiz. Benim de ilk❤
Allah hayırlısını göstersin canım, üzme kendini, reglin bir anca gelir de atarsın umarım birikmiş kanları. umarım bi daha ki ay hamile kalırız Rabbim nasip eder deEvet sıvı bırıktiği için kanlar oraya toplanmıs kanları atmam ıcın fitil tarzı ılac kestı verdı ıste onu kullan dedı
Olsun canım vardir bundada bi hayir nabalim beklicez bende hasta olmayi bekliyorumEvet sıvı bırıktiği için kanlar oraya toplanmıs kanları atmam ıcın fitil tarzı ılac kestı verdı ıste onu kullan dedı
umarım sağlıkla büyümüştür yumurtaların canımKızlar iyi geceler öncelikle rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin ben de bu ay ilk defa klomen kullandım 5 gün 1 doz olarak dün bitirdim cuma günü doktora gideceğim bakalım doktor ne diyecek
2 yıl önce 1 düşük yaptım 1 1.5 yıldır korunmuyoruz ikimizde de sorun yok ama hamile kalamadım sanırım çok stres yapıyorum o yüzden olmuyor
inşaAllah bu ay bebeğim tutunur bana rabbim hepimizin en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla hamile kalmamız nasip etsin birbirimize dua edelim
Vallaaa burasi iyiki var dua ediyoruz birbirikize destek oluyoruz bazilarina diyemedimiz seyleri burda konuşuyoruzzzzBirpdrci doktorun dedıgıne göre döllenme sırasında tıkanıklık olusmus o yuzden boyle olmus.. Kızlar hepınıze cok tesekkur ederim harbiden uzaktan hıc görmedık ama destk oluyorsunuz... Kendı kardesm bıle bu fenlı yaklasmıyor bu gunlerde kendımı yalnız hıssetmıyrm sayenızde
Vallaaa burasi iyiki var dua ediyoruz birbirikize destek oluyoruz bazilarina diyemedimiz seyleri burda konuşuyoruzzzz
Aynennn.iyikiiiiii varr kurana saygilarValla oyle sorma iyi ki kurucusu kurmus diyelim ona kucak dolusu sevgiler
Ay evet iyi ki varsınız kızlar, birbirimizle çok daha güzel haberler paylaşırız inşallah en kısa zamandaBirpdrci doktorun dedıgıne göre döllenme sırasında tıkanıklık olusmus o yuzden boyle olmus.. Kızlar hepınıze cok tesekkur ederim harbiden uzaktan hıc görmedık ama destk oluyorsunuz... Kendı kardesm bıle bu fenlı yaklasmıyor bu gunlerde kendımı yalnız hıssetmıyrm sayenızde
Valla oyle sorma iyi ki kurucusu kurmus diyelim ona kucak dolusu sevgiler
Teşekkürleri ben alayım kurucuya ileticem. Arkadaş nadir giriyor. Adige- bebeğim. Bir kaç ay geçsim kendin dene bence rahmini rahat bırak ovulasyon testiyle filan dene takviye de alma 7 yumurta çok fazlaydı zaten. Sonra bence rahim filmi çektir. Tıkanıklık yapışıklık filan varsa açılıyor onla. Yoksa da bi temizlenmiş olur. Hem de o islemi de yaptırıp bir kenara koymuş olursun. Eşin test vermiş miydi vermediyse o da verir bu arada. Yani tekrar gittiğinde bence sorun gitmiş mi baktır ama ilac filan kullanma.Aynennn.iyikiiiiii varr kurana saygilar
Ben de şöyle düşünüyorum canım Adige- klomen kullanarak 7 yumurta oluşuyorsa senin yumurtlama problemin yok bence, zaten yumurtlamaya yatkınsın, rahim filmi çektirmen gerekebilir, hem kafan da rahat eder, belki de yumurtlaman çok kaliteli çatlamada da problem yok tek problem spermin yumurtaya ulaşmasıysa boşuna içmiş oluyosun klomeni, vücudunun üretebildiği hormonu fazladan almış oluyosun, hiç sıkma canını, böyle böyle öğreniyoruz işte, öğrendikçe de sonuca ulaşmamız daha kolay olacak inşallahTeşekkürleri ben alayım kurucuya ileticem. Arkadaş nadir giriyor. Adige- bebeğim. Bir kaç ay geçsim kendin dene bence rahmini rahat bırak ovulasyon testiyle filan dene takviye de alma 7 yumurta çok fazlaydı zaten. Sonra bence rahim filmi çektir. Tıkanıklık yapışıklık filan varsa açılıyor onla. Yoksa da bi temizlenmiş olur. Hem de o islemi de yaptırıp bir kenara koymuş olursun. Eşin test vermiş miydi vermediyse o da verir bu arada. Yani tekrar gittiğinde bence sorun gitmiş mi baktır ama ilac filan kullanma.
Vallaa dun aksam bi sersem gbip olldum acaip başım döndü normalde ben 3 lere kadr otururum dun 1 di uyudugumda kasiklarim arada agrio bacaklarim hep agrio .seniseviyorum- kız hiç belirtin yok mu bebiye dair, bel ağrısı bacak çekilmesi falan Birpdrci sende ne gibi belirtiler var mesela hamile bir arkadaşımız olarak bizi aydınlatır mısın
Var biraz bel ağrım var çok arada sancı giriyo adet ağrısı gibi ama kısa süreli oluyo yatarak bekliypum geçiyo bide uyuyasım geliyo hergün öğlen uyuyorum o da yetiyo inşallah böyle gider evde olmanın yararı var çalışsaydım tatil olmasaydı okullar zor geçirirdim bide ben çok zayıfım 42 kiloyum inşallah sımsıkı tutunur ve sağlıklı bir gebeliktirseniseviyorum- kız hiç belirtin yok mu bebiye dair, bel ağrısı bacak çekilmesi falan Birpdrci sende ne gibi belirtiler var mesela hamile bir arkadaşımız olarak bizi aydınlatır mısın
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım, ümitsiz olma, hayırlısıyla gelsin bebişinVallaa dun aksam bi sersem gbip olldum acaip başım döndü normalde ben 3 lere kadr otururum dun 1 di uyudugumda kasiklarim arada agrio bacaklarim hep agrio .
Normalde adet olcam zaman göğüslerim acir siserdi hala bi belirti yok takvim 5 gun kaldi diyor bakalim gorcegizz ama dedigim gbi bende umut yok
İnşallah canım, e yavaş yavaş kilo alırsın tatlım, tadını çıkar dilediğin gibi ye iç, sağlığına dikkat et, temizlik yapıyosan kimyasallardan uzak dur, kendine iyi bakacan iki canlısın artık sen, bol bol dua et hamişlerin duası kabul olurmuş,bize de dua et bacımVar biraz bel ağrım var çok arada sancı giriyo adet ağrısı gibi ama kısa süreli oluyo yatarak bekliypum geçiyo bide uyuyasım geliyo hergün öğlen uyuyorum o da yetiyo inşallah böyle gider evde olmanın yararı var çalışsaydım tatil olmasaydı okullar zor geçirirdim bide ben çok zayıfım 42 kiloyum inşallah sımsıkı tutunur ve sağlıklı bir gebeliktir
İnşallah alırım artık etmeye çalışıyorum artık herşeye bi yemek yapmak yoruyo kontrole gideyimde içim rahat edicek herşey yolundaysa eğer inşallah öyledir Ediyorum hepinize dua bugün ettim hatta inşallah kabul olur sizde yaşarsınz birlikte ilerleriz bol bol meryem suresi Okuyunİnşallah canım, e yavaş yavaş kilo alırsın tatlım, tadını çıkar dilediğin gibi ye iç, sağlığına dikkat et, temizlik yapıyosan kimyasallardan uzak dur, kendine iyi bakacan iki canlısın artık sen, bol bol dua et hamişlerin duası kabul olurmuş,bize de dua et bacım
Aminnn insalllah canimİnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım, ümitsiz olma, hayırlısıyla gelsin bebişin
İnşaallah canım Ovulasyon testi de yapıyorum ama henüz yumurtlama olmadı kafam karıştı yarın doktora gidecektim doktor beni aradı yarın hastanede olmayacakmış gün aşırı birliktelik olsun dedi gün verdi pazartesi gel dediumarım sağlıkla büyümüştür yumurtaların canım
Bozma moralini canım, ben de gidemedim doktora, klomen bile kullanamadım, sen gün aşırı değerlendir doktorun dediği gibi, gitsen de aynı şeyi söyleyecekti, yumurtaların büyümüş gün aşırı değerlendir diyecektistres yapmadan değerlendir sen,sana da bebişin gelir inşallah bu ay canımİnşaallah canım Ovulasyon testi de yapıyorum ama henüz yumurtlama olmadı kafam karıştı yarın doktora gidecektim doktor beni aradı yarın hastanede olmayacakmış gün aşırı birliktelik olsun dedi gün verdi pazartesi gel dedi