- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #3.461
Ben şu dönemde hastaneye gitmek istemiyorum o yüzden eşime yaptırıcam ama bi taraftan da korkuyorumBen ana sağlıktaki görüştüğüm hemsireye yaptırdım reçetenle gel dedi kendinde yapabiliyosun ama ben cesaret edemedim
Doktorum yapti bana ben kendim beceremem canimKızlar çatlatma iğnesini kendiniz mi yapiyosunuz
Kızlar çatlatma iğnesini kendiniz mi yapiyosunuz
Kızlar çatlatma iğnesini kendiniz mi yapiyosunuz
Mecbur izleyip öğrenip kendimiz yapıcaz. Insülin iğnesine benziyo sanki. Şeker hastaları hergun kendi kendine yapiyo bizde beceririz heralde diye düşünüyorumBenım doktoruma cumartesi gitmiştim iğne verdı pazar gu
Ertesi gün yapmam getektıgını soyledı bana doktorum cumartesı gitmiştim pazar sabah 9 da yapacaksın dedı nerelere yapılacagını gosterdı hatta unutmamam ıcın kalem ıle işaret koydu ben de iğneden tırsan biriyim eşime soyledım oda korktu ama baska kmse yok yapacak mecbur o yaptı youtube de cok guzel anlatan vıdeo var canım nereye nasıl yapacagına dair
Teşekkür ederim canim izledim çok iyi anlatmış
Teşekkür ederim canim izledim çok iyi anlatmış
Tamam canim dikkat edicemEvet iğne kucuk canım ama ıgne sonuna kadr sokman gerekıo bilgin olsun
Tamam canim dikkat edicem
Böyle okudukça duygulanıyorum yaa, nelere katlanıyoruz bebeğimiz olsun diye, Allah’ım duy sesimizi nolur, isteyen ve bu uğurda emek harcayan tüm kadınlara yardım etTamam canim dikkat edicem
Amiiiinnnnnnn canim aminnnnBöyle okudukça duygulanıyorum yaa, nelere katlanıyoruz bebeğimiz olsun diye, Allah’ım duy sesimizi nolur, isteyen ve bu uğurda emek harcayan tüm kadınlara yardım et
Bence bekle canım iğnenin etkisi 12. Güne kadar devam ediyor, test yanıltmasın seni. 13. Gün yap bence. İki güncük daha sabret.suuu gbi bembeyaz bisi geldi akintida degil bu su gibi ic çamaşırına indi gittim wc bembeyaz akintidan daha civikk bisi
Oy anam oyy acaba varmi die dusunuyorum boğazlarım 2 gundur acaip yutkunurken bisi varda takılıyormus hissi var bu koronadan kendimi dinler oldumBence bekle canım iğnenin etkisi 12. Güne kadar devam ediyor, test yanıltmasın seni. 13. Gün yap bence. İki güncük daha sabret.
Hani mantı yapacaktın sen, hamur aç oyalanırsınOy anam oyy acaba varmi die dusunuyorum boğazlarım 2 gundur acaip yutkunurken bisi varda takılıyormus hissi var bu koronadan kendimi dinler oldum
Valla tutcak oldumu ufacik sey yeterlide iste nabacaz blmemBiz bebek istediğimizden beri ovulasyon döneminde her gün ilişki olurdu eşimle,üst üste yapınca şans artar sanıyodum. Şimdi bu ay dedim ki gün aşırı yapalım bakalım belki de dedikleri gibi sperm bekledikçe çoğalır kalitesi artar, ama gelin görün ki uygulayamadık yineçok mutsuzum, bu virüs yüzünden evden çıkamamak her şeyi altüst etti
Anam ben onu yaptım bitti sadece haslama islemi kaldi çorba mida yaptım birazdan haslamaya geçicem sonrada caaayyyHani mantı yapacaktın sen, hamur aç oyalanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?