• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çatlatma iğnesini kendiniz mi yapiyosunuz

Benım doktoruma cumartesi gitmiştim iğne verdı pazar gu
Kızlar çatlatma iğnesini kendiniz mi yapiyosunuz

Ertesi gün yapmam getektıgını soyledı bana doktorum cumartesı gitmiştim pazar sabah 9 da yapacaksın dedı nerelere yapılacagını gosterdı hatta unutmamam ıcın kalem ıle işaret koydu ben de iğneden tırsan biriyim eşime soyledım oda korktu ama baska kmse yok yapacak mecbur o yaptı youtube de cok guzel anlatan vıdeo var canım nereye nasıl yapacagına dair

Benım doktoruma cumartesi gitmiştim iğne verdı pazar gu

Ertesi gün yapmam getektıgını soyledı bana doktorum cumartesı gitmiştim pazar sabah 9 da yapacaksın dedı nerelere yapılacagını gosterdı hatta unutmamam ıcın kalem ıle işaret koydu ben de iğneden tırsan biriyim eşime soyledım oda korktu ama baska kmse yok yapacak mecbur o yaptı youtube de cok guzel anlatan vıdeo var canım nereye nasıl yapacagına dair
Mecbur izleyip öğrenip kendimiz yapıcaz. Insülin iğnesine benziyo sanki. Şeker hastaları hergun kendi kendine yapiyo bizde beceririz heralde diye düşünüyorum

Kizlarrr test yapsamm mi ben yarin ignehi vuruldugumun 10.gunu bugun yarin 11 çıkarmı sizce varsa veya yoksa

suuu gbi bembeyaz bisi geldi akintida degil bu su gibi ic çamaşırına indi gittim wc bembeyaz akintidan daha civikk bisi

Bence bekle canım iğnenin etkisi 12. Güne kadar devam ediyor, test yanıltmasın seni. 13. Gün yap bence. İki güncük daha sabret.
Oy anam oyy acaba varmi die dusunuyorum boğazlarım 2 gundur acaip yutkunurken bisi varda takılıyormus hissi var bu koronadan kendimi dinler oldum

Biz bebek istediğimizden beri ovulasyon döneminde her gün ilişki olurdu eşimle,üst üste yapınca şans artar sanıyodum. Şimdi bu ay dedim ki gün aşırı yapalım bakalım belki de dedikleri gibi sperm bekledikçe çoğalır kalitesi artar, ama gelin görün ki uygulayamadık yine🤬çok mutsuzum, bu virüs yüzünden evden çıkamamak her şeyi altüst etti😭

Biz bebek istediğimizden beri ovulasyon döneminde her gün ilişki olurdu eşimle,üst üste yapınca şans artar sanıyodum. Şimdi bu ay dedim ki gün aşırı yapalım bakalım belki de dedikleri gibi sperm bekledikçe çoğalır kalitesi artar, ama gelin görün ki uygulayamadık yine🤬çok mutsuzum, bu virüs yüzünden evden çıkamamak her şeyi altüst etti😭
Valla tutcak oldumu ufacik sey yeterlide iste nabacaz blmem

Kızlar size birşey sorucam adetime 5 gün var ve az önce halıyı makineden çıkartıp kapının üstüne astım bayağı ağırdı birşey olurmu acaba ya pişman oldum şimdi kaldırdığıma😔

Back