Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğne sonrası ben hıc cagrmadı doktorum catlayıp catlama olmadıgını blmıom
Anladim canim hasta olursan 2 veya 3 gunu gel dedi eger adet olmazsan test yap oyle gel dedi ya doktorum alttan bakiyor bide vajinimus atlattim cok zorlanıyorum oda farkinda zorlamiyor allahtan ha gyret dio motive verioda ben kasiyorum kendimi isde cok zormus be valla

Gecmıs olsun tatlım benımde doktorum alttan muane edıyor heöde ust ultrason yapıo bana da oyle dedı işte yarın 9da tandevum vardı amelıytı varmıs 11 e erteledıler randevumu az önce hastaneden aradılar

Gecmıs olsun tatlım benımde doktorum alttan muane edıyor heöde ust ultrason yapıo bana da oyle dedı işte yarın 9da tandevum vardı amelıytı varmıs 11 e erteledıler randevumu az önce hastaneden aradılar
Insalllah sen hayirli haberler alrsin canim ben umutumu kestim bati bekliyorum

Bn şuana kadar hiç alttan ultrasona girmedim hep karından baktı doktor gördüd yumurtayıfalan şimdide karından keseyi görmek için beklicem ama zaten karından bakar o da tabi enfeksiyon falan varsa görüyo o yönden de vajinal ultrason iyi aslnda

Bebeğim evdeysen git Allah korusun ters bir şey olmasın. Düzenli artışa bakılması çok onemli.

Bebeğim evdeysen git Allah korusun ters bir şey olmasın. Düzenli artışa bakılması çok onemli.
Bnmde aklıma geliyo ama kötü düşünmemeye çalışıyorum aşırı ağrım vs yok bekliyprum o yüzden en azmdan adeti bir haftageçsin istiyorum sürekli doktora gitmek şu zamanda zor artık allaha emanet ettim

2 yumurtadan 1 catlamis digeri catlamamis kizlar gebelik olusmayabilir olusadabilir ama sansimiz dusuk dedi☹
Ne kadar kötü konuşmuş öyle bi arkadas aşılama için gitti kendiliğinden catlamış. Aşılama iptal oldu. O ay kendiliğinden hamile kaldı çok çok şükür şu an sağlıkla ilerliyo. Sen değerlendirmelerini yap asla moralini bozma.

Valla daha yeni bi arkadaş kan verdi değeri de yüksekti sonra yeterli yükselis yoktu düsürdüler. Ben çok korkuyorum. Allah korusun. Dış gebelik olayı da bazen çok zor anlaşılıyo.

Valla keşke biyandan banada alttan bakmasa.diyorum biyandanda iyiki alttan bakio enfeksion falan varsa die düşünüyorum isde beklicez artik nabalim

Doktoe cok kıbarr dedi umut kesilmez falan dedide ben ne anladiysam onu yazdim kuzum beklicem nasip

2 yumurtadan 1 catlamis digeri catlamamis kizlar gebelik olusmayabilir olusadabilir ama sansimiz dusuk dedi☹
Canım sen çatlayana odaklan, çatlamayana canını sıkıp strese sokma kendini, çoğu kadın tek yumurtayla hamile kalıyor, klomen kullanmayan kadınlar her ay birden fazla mı yumurtluyor sanki, tek yumurtayla hamile kalan onlarca kadın var, sen günlerini değerlendir sakin sakin bekle stres yapmadan

Valla daha yeni bi arkadaş kan verdi değeri de yüksekti sonra yeterli yükselis yoktu düsürdüler. Ben çok korkuyorum. Allah korusun. Dış gebelik olayı da bazen çok zor anlaşılıyo.
Artık nasipte ne varsa o olur bende gidicem de biraz daha geçsin istedim herşeyin hayırlısı artık veren rabbim nasip değilse alacak olan da o Şimdi gitsem kan tahlili yapıp sonra gel dicek bn önce kendim kan verip iki gün arayla öyle gidicem gitmeden önce kan tahlili vericem acilde sadece biraz değer yükselsin istedim sağlıklıysa inşallah öyledir

Progestan ben de kullandım canım, bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor, güzel bi ilaç zararı yok yararı var, inşallah gebelik olursa bebek iyi tutunsun düşük olmasın diye veriyolar
Evet araştırdım rahminin falanda ayarliyormus hrhlde bakalim insalllah iyice tutunuz anasına anasi yer onuu

Insallah canim insalllaaah
Kız sen daha bu ayı değerlendirmeden regli bekliyorum umudum yok niye diyosun ben napim bacım doktora gidip klomen bile kullanamadım, yumurta var mı varsa büyüyomu büyüyosa çatlayacak mı bilmeden adamı her bulduğum yerde ırzına geçiyorum ben ümidimi çoktan kaybedim o zaman hiç ümitlenmeyim siz de böyle yapıyosanız. Çatladı demiş işte, günlerini değerlendir ilaçlarını da kullan, geRisini Allah’a bırak hayırlısıyla olacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…