- 1 Mart 2020
- 1.006
- 1.210
- 63
- Konu Sahibi Kar perisi
- #3.301
Amin inşallah en hayırlı en güzel şekilde Sağlıkla gelsinlerBu cizgiler bizede nasip olsun❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah en hayırlı en güzel şekilde Sağlıkla gelsinlerBu cizgiler bizede nasip olsun❤
Insalllah canim insalllaaahAmin inşallah en hayırlı en güzel şekilde Sağlıkla gelsinler
Kızlar dun geceden bu saat oldu pedım degıstırdım ki diğeride temızdı.. Neyse buda temız ve dun geceden bu yana peçeteyede kan gelmıo sanırsam yerlesme kanaması inşallah oyledır dıe dua edıyoruz yarın 9 da randevım doktorumla dua edın kasık bel agrısıda sıfıra dustu
Ay hadi inşallah canım Valla hamiş haberlerinizi duyunca çok mutlu oluyorum, güzel haberler ver bize yarın inşallahKızlar dun geceden bu saat oldu pedım degıstırdım ki diğeride temızdı.. Neyse buda temız ve dun geceden bu yana peçeteyede kan gelmıo sanırsam yerlesme kanaması inşallah oyledır dıe dua edıyoruz yarın 9 da randevım doktorumla dua edın kasık bel agrısıda sıfıra dustu
Koyulaşıyo kurban olduğum Allah sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin sana bacım, şansı bol olsun miniğin. Rabbim tüm isteyenlere, burdaki bacılarıma da bana da nasip etsin inşallah, peşpeşe hamile kalalım başka konularda buluşalım bebeklerimizi takip edelim beraber inşallahEvdeyim bnde daha doktora gitmedm biliyorum hala nasıl gitmez diyosunz ama biraz ilerlesin diye bekliyorum hcg yükselsin diye beş haftalık olursa allah nasip ederse beş gün sonra gidicez bugün sabah da tekrar test yaptım koyulaşıp yükseliyomu diye biraz daha koyuydu nu da atayım hatta Dua edip bekliyorum bende
Amin inşallah allah razı olsun inşallah hepimizin olur da birlikte takip ederiz cinsiyetlerini öğrendiğimiz konuştuğmz günleri görürrüz nasip eder rabbim allah büyükKoyulaşıyo kurban olduğum Allah sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin sana bacım, şansı bol olsun miniğin. Rabbim tüm isteyenlere, burdaki bacılarıma da bana da nasip etsin inşallah, peşpeşe hamile kalalım başka konularda buluşalım bebeklerimizi takip edelim beraber inşallah
Evdeyim bnde daha doktora gitmedm biliyorum hala nasıl gitmez diyosunz ama biraz ilerlesin diye bekliyorum hcg yükselsin diye beş haftalık olursa allah nasip ederse beş gün sonra gidicez bugün sabah da tekrar test yaptım koyulaşıp yükseliyomu diye biraz daha koyuydu nu da atayım hatta Dua edip bekliyorum bende
Test yapsana bugün çıkar artık 18. Günümüz
Büyür canım merak etme, günde 2mm büyüyolar normalde, 3 güne 23 olurlar yani, hayırlısı olsun sağlıkla hamile kal inşallahKızlar dün doktora gidicem demistin ya az önce doktordan çıktım. Boyutu 17 olan 3 tane yumurta oluşmuş, 1 2 tane de daha küçük boyutlarda var. Doktor 3 gün daha klomen kullanacaksın dedi. Boyutunu 23 e getirmeye çalışıcaz ideal olanı 23 tür dedi.3 gün sonrası için de çatlatma iğnesi yazdı. Hayırlısı olsun inşallah
Kızlar dün doktora gidicem demistin ya az önce doktordan çıktım. Boyutu 17 olan 3 tane yumurta oluşmuş, 1 2 tane de daha küçük boyutlarda var. Doktor 3 gün daha klomen kullanacaksın dedi. Boyutunu 23 e getirmeye çalışıcaz ideal olanı 23 tür dedi.3 gün sonrası için de çatlatma iğnesi yazdı. Hayırlısı olsun inşallah
Ay hadi inşallah canım Valla hamiş haberlerinizi duyunca çok mutlu oluyorum, güzel haberler ver bize yarın inşallah
Amin inşallah canim hepimiz hayırlısıyla hamile kalalım inşallah Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınBüyür canım merak etme, günde 2mm büyüyolar normalde, 3 güne 23 olurlar yani, hayırlısı olsun sağlıkla hamile kal inşallah
Amin inşallah canim hepimiz hayırlısıyla hamile kalalım inşallah Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınBüyür canım merak etme, günde 2mm büyüyolar normalde, 3 güne 23 olurlar yani, hayırlısı olsun sağlıkla hamile kal inşallah
çok sevindim canım hayırlı olsunEvdeyim bnde daha doktora gitmedm biliyorum hala nasıl gitmez diyosunz ama biraz ilerlesin diye bekliyorum hcg yükselsin diye beş haftalık olursa allah nasip ederse beş gün sonra gidicez bugün sabah da tekrar test yaptım koyulaşıp yükseliyomu diye biraz daha koyuydu nu da atayım hatta Dua edip bekliyorum bende
2 yumurtadan 1 catlamis digeri catlamamis kizlar gebelik olusmayabilir olusadabilir ama sansimiz dusuk dedi☹
Progestan verdi bide doktorum canim kullandınız mi hiçKotu dusunmek yok negatıf lıklerı ustumuze cekmeyelım olucak bu ay olmazsa diğer ay hepımız hamıs olucaz
Progestan verdi bide doktorum canim kullandınız mi hiç
Bende folik asit klomen kullandim canim bu ay isde folik asiti kullaniodum zaten bide bgun bu ilaci verdi doktorum 1 tanesi catlamis diger çatlamamis dedi☹ cok uzuldum hastaneden çıkar cikmaz agladim istemsizBen ılk defa klomen kullandım artı folıkasit kullandım canm gebelık oncesı 3 ay onceden folıkasıt kullanımı bebek acısından onemlı dedı doktor oyle aldım klomen de ılk dı dedıgın ılacı blmıom hic
Bende folik asit klomen kullandim canim bu ay isde folik asiti kullaniodum zaten bide bgun bu ilaci verdi doktorum 1 tanesi catlamis diger çatlamamis dedi☹ cok uzuldum hastaneden çıkar cikmaz agladim istemsiz