Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hadi inşallah canım Valla hamiş haberlerinizi duyunca çok mutlu oluyorum, güzel haberler ver bize yarın inşallah

Koyulaşıyo kurban olduğum Allah sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin sana bacım, şansı bol olsun miniğin. Rabbim tüm isteyenlere, burdaki bacılarıma da bana da nasip etsin inşallah, peşpeşe hamile kalalım başka konularda buluşalım bebeklerimizi takip edelim beraber inşallah

Amin inşallah allah razı olsun inşallah hepimizin olur da birlikte takip ederiz cinsiyetlerini öğrendiğimiz konuştuğmz günleri görürrüz nasip eder rabbim allah büyük

Kızlar dün doktora gidicem demistin ya az önce doktordan çıktım. Boyutu 17 olan 3 tane yumurta oluşmuş, 1 2 tane de daha küçük boyutlarda var. Doktor 3 gün daha klomen kullanacaksın dedi. Boyutunu 23 e getirmeye çalışıcaz ideal olanı 23 tür dedi.3 gün sonrası için de çatlatma iğnesi yazdı. Hayırlısı olsun inşallah

Ya rabbim lucagına saglıklıca almayı nasıp etsın evet gecen kı resımle arasında daglar kadar fark var canısı

Büyür canım merak etme, günde 2mm büyüyolar normalde, 3 güne 23 olurlar yani, hayırlısı olsun sağlıkla hamile kal inşallah

Hayırlısı olsun canım

Ay hadi inşallah canım Valla hamiş haberlerinizi duyunca çok mutlu oluyorum, güzel haberler ver bize yarın inşallah

İnşallah bende hamişimdir valla umutlanmakta istemiyorum fazla ama hayırlısı ınsallah hepımız tez zamanda boy boy ultrason resmlerı atarız

çok sevindim canım hayırlı olsun

2 yumurtadan 1 catlamis digeri catlamamis kizlar gebelik olusmayabilir olusadabilir ama sansimiz dusuk dedi☹

Progestan verdi bide doktorum canim kullandınız mi hiç

Ben ılk defa klomen kullandım artı folıkasit kullandım canm gebelık oncesı 3 ay onceden folıkasıt kullanımı bebek acısından onemlı dedı doktor oyle aldım klomen de ılk dı dedıgın ılacı blmıom hic

Bende folik asit klomen kullandim canim bu ay isde folik asiti kullaniodum zaten bide bgun bu ilaci verdi doktorum 1 tanesi catlamis diger çatlamamis dedi☹ cok uzuldum hastaneden çıkar cikmaz agladim istemsiz

Bende folik asit klomen kullandim canim bu ay isde folik asiti kullaniodum zaten bide bgun bu ilaci verdi doktorum 1 tanesi catlamis diger çatlamamis dedi☹ cok uzuldum hastaneden çıkar cikmaz agladim istemsiz

İğne sonrası ben hıc cagrmadı doktorum catlayıp catlama olmadıgını blmıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…