Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence de doğrusunu yapıyosun canım, benim de testim pozitif çıksa ben de beklerdim. Farzet ki hamile olduğunu çok çok sonra anladın, hamile olduğunu 2 ay sonra idrak eden kadınlar var sonuçta onlara da bişey olmuyor bu süreçte. Gittiğinde keseyi görürsün belki

Senn klomene baslamamismiydinnn canim

Amin inşallah bnde öyle umuyotum köyü düşünmrk istemiyorum stres yapmadan beklemek istiyorum daha daha idrar testi bile koyu değil evet olumsuz şeylerin de olma ihtimali var sağlığım için kötü de olabilir ozaman ama nedense içime sağlıklı diye doğuo dua ediyorum hep beklerken daha çok erken beş hafta dolsun en azmdan beş gün daha bekleryryim

Hahahaha allah seniii insalllah gerek kalmazda kullanmadan kalirsin canim

Seni atacağım ben.

Şuan ne durumdasın

İğnedrn sonra 19.günümdeyim bugun canım.. En son testımı 10.gün yaptm negatf gordum.. Dahanra test yapmadım.. 3 gun önce baş donmesi yasadım bel agrım vardı ılk once kahverengi akıntım geldı gecesıne regl oldum ama kullandıgım pedlerim hep temızdı hiç leke yoktu dun geceden bu yana peçetede de kan yok. Yarın doktorumdan randevu aldım gidip görünecegım

klomene başlayamıyorum grubu kur da oraya al beni napim kız gidemedim doktora,virüs mü kapaydım gidip
Özel hastaneye gidebilirsin canim giris cikislarda ates olcumu falan yapiyorlar birde cok sakindi hastene gittigim

Uykum.asiri geldiii bide.psikolojikmen basim.donuyor saniirimmm

Yok vallahi basim dönüyor hareket ettikçe acaba doktorumun verdigi ilactanmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…