- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #3.341
Hıh işte böyle konuş bacım, çağır ki gelsin bebişin, annem beni bekliyor istiyor desinEvet araştırdım rahminin falanda ayarliyormus hrhlde bakalim insalllah iyice tutunuz anasına anasi yer onuu
Bence de doğrusunu yapıyosun canım, benim de testim pozitif çıksa ben de beklerdim. Farzet ki hamile olduğunu çok çok sonra anladın, hamile olduğunu 2 ay sonra idrak eden kadınlar var sonuçta onlara da bişey olmuyor bu süreçte. Gittiğinde keseyi görürsün belkiArtık nasipte ne varsa o olur bende gidicem de biraz daha geçsin istedim herşeyin hayırlısı artık veren rabbim nasip değilse alacak olan da oŞimdi gitsem kan tahlili yapıp sonra gel dicek bn önce kendim kan verip iki gün arayla öyle gidicem gitmeden önce kan tahlili vericem acilde sadece biraz değer yükselsin istedim sağlıklıysa inşallah öyledir
Senn klomene baslamamismiydinnn canimKız sen daha bu ayı değerlendirmeden regli bekliyorum umudum yok niye diyosunben napim bacım doktora gidip klomen bile kullanamadım, yumurta var mı varsa büyüyomu büyüyosa çatlayacak mı bilmeden adamı her bulduğum yerde ırzına geçiyorum ben ümidimi çoktan kaybedim o zaman hiç ümitlenmeyim siz de böyle yapıyosanız. Çatladı demiş işte, günlerini değerlendir ilaçlarını da kullan, geRisini Allah’a bırak hayırlısıyla olacak canım
Amin inşallah bnde öyle umuyotum köyü düşünmrk istemiyorum stres yapmadan beklemek istiyorum daha daha idrar testi bile koyu değil evet olumsuz şeylerin de olma ihtimali var sağlığım için kötü de olabilir ozaman ama nedense içime sağlıklı diye doğuo dua ediyorum hep beklerken daha çok erken beş hafta dolsun en azmdan beş gün daha bekleryryimBence de doğrusunu yapıyosun canım, benim de testim pozitif çıksa ben de beklerdim. Farzet ki hamile olduğunu çok çok sonra anladın, hamile olduğunu 2 ay sonra idrak eden kadınlar var sonuçta onlara da bişey olmuyor bu süreçte. Gittiğinde keseyi görürsün belki
Yok kuzum 17 martta doktora gitmem gerekiyodu, klomen verecekti, virüsten dolayı gidemedim, kendiliğinden deniyoruz bu ay, Allah izin verirse inşallah kendiliğinden olur belki. kız klomene başlamadım diye gruptan atmayın beniSenn klomene baslamamismiydinnn canim
Hahahaha allah seniiiYok kuzum 17 martta doktora gitmem gerekiyodu, klomen verecekti, virüsten dolayı gidemedim, kendiliğinden deniyoruz bu ay, Allah izin verirse inşallah kendiliğinden olur belki. kız klomene başlamadım diye gruptan atmayın beni
Neler olmadı ki.Kızlar iğne sonrası karnınızda şişkinlik hafif ağrı oldu mu
Seni atacağım ben.Yok kuzum 17 martta doktora gitmem gerekiyodu, klomen verecekti, virüsten dolayı gidemedim, kendiliğinden deniyoruz bu ay, Allah izin verirse inşallah kendiliğinden olur belki. kız klomene başlamadım diye gruptan atmayın beni
Kızlar iğne sonrası karnınızda şişkinlik hafif ağrı oldu mu
Şuan ne durumdasınBen ipneden sbra 2.3.4 gunler kasıklarmda agrı vardı canım karnm hamıle gibiydi
Şuan ne durumdasın
Amiiiin, hepimize nasip etsin AllahHahahaha allah seniiiinsalllah gerek kalmazda kullanmadan kalirsin canim
klomene başlayamıyorum grubu kur da oraya al beniSeni atacağım ben.
Özel hastaneye gidebilirsin canim giris cikislarda ates olcumu falan yapiyorlar birde cok sakindi hastene gittigimklomene başlayamıyorum grubu kur da oraya al beninapim kız gidemedim doktora,virüs mü kapaydım gidip
Ben türkiyede değilim canım, sokağa çıkma yasağından dolayı gidemedimÖzel hastaneye gidebilirsin canim giris cikislarda ates olcumu falan yapiyorlar birde cok sakindi hastene gittigim
Yaaaaaa bizede gelse keske diyorum sayilar iyice artıyor ☹Ben türkiyede değilim canım, sokağa çıkma yasağından dolayı gidemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?