• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi geceler kızlar, ben regl oldum yani bu ay benim için olumsuz. Sizlerden gelecek güzel haberleri bekliyorum. Bu ay doktoruma gitmemeye karar verdim malum virüs mevzuları, bu ay akışına bırakacağım. Hayırlısı olsun hepimiz için. 🙏🏻

İyi geceler kızlar, ben regl oldum yani bu ay benim için olumsuz. Sizlerden gelecek güzel haberleri bekliyorum. Bu ay doktoruma gitmemeye karar verdim malum virüs mevzuları, bu ay akışına bırakacağım. Hayırlısı olsun hepimiz için. 🙏🏻
Devam et doktoruna canim 2 klomende hamile kalan da var maska eldiven bidr hastsneler eskisi gbi kalabalik degil eger ozelee gidiyorsan ben hasta oldugumsa devam edicemmm kolanya ve dezenfekde de aliyorum yanima surekli sıkıyorum

Devam et doktoruna canim 2 klomende hamile kalan da var maska eldiven bidr hastsneler eskisi gbi kalabalik degil eger ozelee gidiyorsan ben hasta oldugumsa devam edicemmm kolanya ve dezenfekde de aliyorum yanima surekli sıkıyorum
Devam etmek istiyorum ama eşim benim için çok endişeli eve siparişle gelen poşetlere bile dokundurmuyor kendisi temizleyip koyuyor tabii hastaneye gitmemi hiç istemiyor. Olacaksa bu ay kendiliğinden de olur kafasındayım şu an.🤔

Ben çörekotu bal tarçım denicem sen de dene istersen. 🤗

Kızlar iyi geceler öncelikle rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin ben de bu ay ilk defa klomen kullandım 5 gün 1 doz olarak dün bitirdim cuma günü doktora gideceğim bakalım doktor ne diyecek
2 yıl önce 1 düşük yaptım 1 1.5 yıldır korunmuyoruz ikimizde de sorun yok ama hamile kalamadım sanırım çok stres yapıyorum o yüzden olmuyor
inşaAllah bu ay bebeğim tutunur bana rabbim hepimizin en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla hamile kalmamız nasip etsin birbirimize dua edelim 🌸

Kızlar iyi geceler öncelikle rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin ben de bu ay ilk defa klomen kullandım 5 gün 1 doz olarak dün bitirdim cuma günü doktora gideceğim bakalım doktor ne diyecek
2 yıl önce 1 düşük yaptım 1 1.5 yıldır korunmuyoruz ikimizde de sorun yok ama hamile kalamadım sanırım çok stres yapıyorum o yüzden olmuyor
inşaAllah bu ay bebeğim tutunur bana rabbim hepimizin en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla hamile kalmamız nasip etsin birbirimize dua edelim 🌸
Amin canım insallah bu ay gelsin bebişin. 🤲🏻

Bende hazırlandım eşimle birlikte şimdi doktor a gidiyoruz 9 randevum saat 11 e ertelenmıstı dun dua edın inşallah hamıleyımdır o kanamalar ondan olmustur cunku regl olsam pedım de kan yuvası olurdu dıe dusunuyorum kı 7 yumurta sonrası hele wowww dıyorum bu denlı nrmal reglm den kısa sürmustu ve kan da ona gore az gelmıstı hamıle degılsemde hayırlısı olsun diğer aya kalır hayaller

Bende hazırlandım eşimle birlikte şimdi doktor a gidiyoruz 9 randevum saat 11 e ertelenmıstı dun dua edın inşallah hamıleyımdır o kanamalar ondan olmustur cunku regl olsam pedım de kan yuvası olurdu dıe dusunuyorum kı 7 yumurta sonrası hele wowww dıyorum bu denlı nrmal reglm den kısa sürmustu ve kan da ona gore az gelmıstı hamıle degılsemde hayırlısı olsun diğer aya kalır hayaller
Dualarım seninle canım inşallah birkaç saate buraya hamileyim diye yazarsın :dua: :KK200: :anneadayı:

Heyecanla bekliyorum inşallah güzel haberler alırsın canım ♥️🙏🏻

Rabbim hangisi hayırlı olacaksa onu nasip etsin canım 🙏🏻

Ben de bu ay Klomen kullanmıştim igne verilmemisti 2 tane yumurtam vardı büyüyen 12.günde gidebildim ve bir tanesinin catlamis oldugunu söyledi ancak gebelik oluşmadı,benim sormak istediğim iğne olgunlaşan kaç tane yumurta varsa hepsinin catlamasini sağlayıp şansı mı artırıyor acaba 😍

Bir de buralarda okuduktan sonra öğrendim Dr a sormamistim,yumurtalarim 16 ve 17 mm şeklindeydi Klomenle çoğu kişinin yumurtaları 20 22 mm ye ulaşmış acaba bu günde 2 tablet Klomen e pek cevap vermediği anlamina mi geliyor yumurtaliklarimin,of of ne kadar zor işlermiş👶

Kızlar sımdı cıktım hastaneden ultrason a baktı rahimde sıvı gozukuyor dedı bu kese de olabılır adet kan atamıyorda olabılırsın dedı bu yuzden kan alalım dedı kan verdm 1 saat snra sonucları alıcam

Kızlar sımdı cıktım hastaneden ultrason a baktı rahimde sıvı gozukuyor dedı bu kese de olabılır adet kan atamıyorda olabılırsın dedı bu yuzden kan alalım dedı kan verdm 1 saat snra sonucları alıcam
En kesin sonuç kan heralde hadi hayrlısı inşallah benden önce gitmiş olucan doktora 🤗😂 bende pazartesi direk kontrole gidicem inşallah nasipse İnşallah hayrlı haberler alırım

Back