- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.481
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
- #3.281
Mesaj kismında sayfa düzeni guzel olmuyo kalabalık olunca benim oyle bir grup var zor oluyo.Kuzumm merve sen anlarsın su mesaj yerine ac konuşalım burdaki kizlari al❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesaj kismında sayfa düzeni guzel olmuyo kalabalık olunca benim oyle bir grup var zor oluyo.Kuzumm merve sen anlarsın su mesaj yerine ac konuşalım burdaki kizlari al❤
Yaaaaa insalllah neguzel dedin belki icimde bi bebek var belkiiiiGül canım gül, onun bunun sözüyle içini karartma boşuna, belki bebişin vardır karnında, çocuğu da strese sokuyon daha ilk günlerden hayırlı haberler ver bize inşallah doktordan sonra Gıybete varım beni de alın, birileriyle kocamı çekiştirmeye ihtiyacım var bu aralarikimiz de evdeyiz virüsten dolayı, adamı bu kadar sık görmeye alışık değilim 7/24 beraberiz 1 haftadır kafayı yicem
Yok bacım ben de evden çalışsın diye dua ediyodum pişman oldum, bi tek banyoda yalnız kalabiliyorum afedersiniz mutfaktan çıkamıyorum kız, evde olunca iştahımız da açılıyor. Önceden temizlik de yapsam yemek de pişirsem eşim gelmeden kendime çeki düzen verirdim saçımı yapıp bi makyajla karşılardım, şimdi ikimiz de evdeyiz her halimi görüyor sürekli evde olunca iş de bitmiyor, ben permeperişanYaaaaa insalllah neguzel dedin belki icimde bi bebek var belkiiii
Valla benimkime izin yok.olsun die dua ediyorum amaa malesef bak anlat sen kimse yokmus burda
Hahahah oda doğru hafta tatillerinde bende oyleyim kahvalti ogle yemegi aksam yemegi yok camasir yok bulasik yok çay isder yok kahve hangi birine yetiseck buuu kadinlar bu arada yas kac kizlarYok bacım ben de evden çalışsın diye dua ediyodum pişman oldum, bi tek banyoda yalnız kalabiliyorum afedersiniz mutfaktan çıkamıyorum kız, evde olunca iştahımız da açılıyor. Önceden temizlik de yapsam yemek de pişirsem eşim gelmeden kendime çeki düzen verirdim saçımı yapıp bi makyajla karşılardım, şimdi ikimiz de evdeyiz her halimi görüyor sürekli evde olunca iş de bitmiyor, ben permeperişan
Kız ne olacak bi tane kazağım var ince dokusu çok iyi yırtıldı. Israrla onu giyiyom. Geçen giydiğimde artık atıcam bunu dedim. Neyse yine yıkamış kaldırmışım. Bugün yine giydim. Az önce yırtik yerinden parmağımı sokup gösteriyorum ben hala bunu atmamışım diye.Yok bacım ben de evden çalışsın diye dua ediyodum pişman oldum, bi tek banyoda yalnız kalabiliyorum afedersiniz mutfaktan çıkamıyorum kız, evde olunca iştahımız da açılıyor. Önceden temizlik de yapsam yemek de pişirsem eşim gelmeden kendime çeki düzen verirdim saçımı yapıp bi makyajla karşılardım, şimdi ikimiz de evdeyiz her halimi görüyor sürekli evde olunca iş de bitmiyor, ben permeperişan
91 benim tevellüt.Hahahah oda doğru hafta tatillerinde bende oyleyim kahvalti ogle yemegi aksam yemegi yok camasir yok bulasik yok çay isder yok kahve hangi birine yetiseck buuu kadinlar bu arada yas kac kizlar
95 benim91 benim tevellüt.
Bazilarina cok özeniyorum erkenden anne olanlara buyutenlere isde onlarda baska biseyden sinaniyor bizde baska biseyden sinaniyoruz hayat88 benim ühüü 32 yaşındayım kız, bebesiz geçiyor yıllar
Ay hadi insalllah canim haber ver mutlakaaaaKızlar dun geceden bu saat oldu pedım degıstırdım ki diğeride temızdı.. Neyse buda temız ve dun geceden bu yana peçeteyede kan gelmıo sanırsam yerlesme kanaması inşallah oyledır dıe dua edıyoruz yarın 9 da randevım doktorumla dua edın kasık bel agrısıda sıfıra dustu
Ay hadi insalllah canim haber ver mutlakaaaa
Bende gidicem bakalim ne dicek bana doktorbeycigimmmmDirek yazıcam hastaneden cıkınca canısı
Bende gidicem bakalim ne dicek bana doktorbeycigimmmm
Evdeyim bnde daha doktora gitmedm biliyorum hala nasıl gitmez diyosunz ama biraz ilerlesin diye bekliyorum hcg yükselsin diye beş haftalık olursa allah nasip ederse beş gün sonra gidicez bugün sabah da tekrar test yaptım koyulaşıp yükseliyomu diye biraz daha koyuydu nu da atayım hatta Dua edip bekliyorum bendeBirpdrci canısı sen naptın hamişlik nasıl gidiyor
Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın sende birlikte takip ederizKızlar dun geceden bu saat oldu pedım degıstırdım ki diğeride temızdı.. Neyse buda temız ve dun geceden bu yana peçeteyede kan gelmıo sanırsam yerlesme kanaması inşallah oyledır dıe dua edıyoruz yarın 9 da randevım doktorumla dua edın kasık bel agrısıda sıfıra dustu
Yazicam canim sende yaz mutlaka bak merk ediyorumHemen yaz bizide merkta bırakma canısı
Bu cizgiler bizede nasip olsun❤Evdeyim bnde daha doktora gitmedm biliyorum hala nasıl gitmez diyosunz ama biraz ilerlesin diye bekliyorum hcg yükselsin diye beş haftalık olursa allah nasip ederse beş gün sonra gidicez bugün sabah da tekrar test yaptım koyulaşıp yükseliyomu diye biraz daha koyuydu nu da atayım hatta Dua edip bekliyorum bende
Test yapsana bugün çıkar artık 18. GünümüzDirek yazıcam hastaneden cıkınca canısı