• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gül canım gül, onun bunun sözüyle içini karartma boşuna, belki bebişin vardır karnında, çocuğu da strese sokuyon daha ilk günlerden😍 hayırlı haberler ver bize inşallah doktordan sonra🙏🏻 Gıybete varım beni de alın, birileriyle kocamı çekiştirmeye ihtiyacım var bu aralar😂ikimiz de evdeyiz virüsten dolayı, adamı bu kadar sık görmeye alışık değilim 7/24 beraberiz 1 haftadır kafayı yicem😂😂
Yaaaaa insalllah neguzel dedin belki icimde bi bebek var belkiiii😂
Valla benimkime izin yok.olsun die dua ediyorum amaa malesef 😂 bak anlat sen kimse yokmus burda😂😂😂

Yaaaaa insalllah neguzel dedin belki icimde bi bebek var belkiiii😂
Valla benimkime izin yok.olsun die dua ediyorum amaa malesef 😂 bak anlat sen kimse yokmus burda😂😂😂
Yok bacım ben de evden çalışsın diye dua ediyodum pişman oldum, bi tek banyoda yalnız kalabiliyorum afedersiniz😂 mutfaktan çıkamıyorum kız, evde olunca iştahımız da açılıyor. Önceden temizlik de yapsam yemek de pişirsem eşim gelmeden kendime çeki düzen verirdim saçımı yapıp bi makyajla karşılardım, şimdi ikimiz de evdeyiz her halimi görüyor😂 sürekli evde olunca iş de bitmiyor, ben permeperişan🤣

Yok bacım ben de evden çalışsın diye dua ediyodum pişman oldum, bi tek banyoda yalnız kalabiliyorum afedersiniz😂 mutfaktan çıkamıyorum kız, evde olunca iştahımız da açılıyor. Önceden temizlik de yapsam yemek de pişirsem eşim gelmeden kendime çeki düzen verirdim saçımı yapıp bi makyajla karşılardım, şimdi ikimiz de evdeyiz her halimi görüyor😂 sürekli evde olunca iş de bitmiyor, ben permeperişan🤣
Hahahah oda doğru hafta tatillerinde bende oyleyim kahvalti ogle yemegi aksam yemegi yok camasir yok bulasik yok çay isder yok kahve hangi birine yetiseck buuu kadinlar😂 bu arada yas kac kizlar

Kız ne olacak bi tane kazağım var ince dokusu çok iyi yırtıldı. Israrla onu giyiyom. Geçen giydiğimde artık atıcam bunu dedim. Neyse yine yıkamış kaldırmışım. Bugün yine giydim. Az önce yırtik yerinden parmağımı sokup gösteriyorum ben hala bunu atmamışım diye. 🤣🤣

Kızlar dun geceden bu saat oldu pedım degıstırdım ki diğeride temızdı.. Neyse buda temız ve dun geceden bu yana peçeteyede kan gelmıo 😁 sanırsam yerlesme kanaması inşallah oyledır dıe dua edıyoruz yarın 9 da randevım doktorumla dua edın kasık bel agrısıda sıfıra dustu

Kızlar dun geceden bu saat oldu pedım degıstırdım ki diğeride temızdı.. Neyse buda temız ve dun geceden bu yana peçeteyede kan gelmıo 😁 sanırsam yerlesme kanaması inşallah oyledır dıe dua edıyoruz yarın 9 da randevım doktorumla dua edın kasık bel agrısıda sıfıra dustu
Ay hadi insalllah canim haber ver mutlakaaaa

Birpdrci Birpdrci canısı sen naptın hamişlik nasıl gidiyor
Evdeyim bnde daha doktora gitmedm biliyorum hala nasıl gitmez diyosunz ama biraz ilerlesin diye bekliyorum hcg yükselsin diye beş haftalık olursa allah nasip ederse beş gün sonra gidicez bugün sabah da tekrar test yaptım koyulaşıp yükseliyomu diye biraz daha koyuydu nu da atayım hatta 🙏🏻 Dua edip bekliyorum bende 🤗

Eklentiler

• CCBE2961-F8C8-4A2B-B8D1-A80B6D764795.jpeg
    CCBE2961-F8C8-4A2B-B8D1-A80B6D764795.jpeg
    71,8 KB · Görüntüleme: 22
Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın sende birlikte takip ederiz 🙏🏻🥰

Evdeyim bnde daha doktora gitmedm biliyorum hala nasıl gitmez diyosunz ama biraz ilerlesin diye bekliyorum hcg yükselsin diye beş haftalık olursa allah nasip ederse beş gün sonra gidicez bugün sabah da tekrar test yaptım koyulaşıp yükseliyomu diye biraz daha koyuydu nu da atayım hatta 🙏🏻 Dua edip bekliyorum bende 🤗
Bu cizgiler bizede nasip olsun🤲🏻😍

Back