Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaaa insalllah neguzel dedin belki icimde bi bebek var belkiiii
Valla benimkime izin yok.olsun die dua ediyorum amaa malesef bak anlat sen kimse yokmus burda

Yaaaaa insalllah neguzel dedin belki icimde bi bebek var belkiiii
Valla benimkime izin yok.olsun die dua ediyorum amaa malesef bak anlat sen kimse yokmus burda
Yok bacım ben de evden çalışsın diye dua ediyodum pişman oldum, bi tek banyoda yalnız kalabiliyorum afedersiniz mutfaktan çıkamıyorum kız, evde olunca iştahımız da açılıyor. Önceden temizlik de yapsam yemek de pişirsem eşim gelmeden kendime çeki düzen verirdim saçımı yapıp bi makyajla karşılardım, şimdi ikimiz de evdeyiz her halimi görüyor sürekli evde olunca iş de bitmiyor, ben permeperişan

Hahahah oda doğru hafta tatillerinde bende oyleyim kahvalti ogle yemegi aksam yemegi yok camasir yok bulasik yok çay isder yok kahve hangi birine yetiseck buuu kadinlar bu arada yas kac kizlar

Kız ne olacak bi tane kazağım var ince dokusu çok iyi yırtıldı. Israrla onu giyiyom. Geçen giydiğimde artık atıcam bunu dedim. Neyse yine yıkamış kaldırmışım. Bugün yine giydim. Az önce yırtik yerinden parmağımı sokup gösteriyorum ben hala bunu atmamışım diye.

88 benim ühüü 32 yaşındayım kız, bebesiz geçiyor yıllar
Bazilarina cok özeniyorum erkenden anne olanlara buyutenlere isde onlarda baska biseyden sinaniyor bizde baska biseyden sinaniyoruz hayat

Kızlar dun geceden bu saat oldu pedım degıstırdım ki diğeride temızdı.. Neyse buda temız ve dun geceden bu yana peçeteyede kan gelmıo sanırsam yerlesme kanaması inşallah oyledır dıe dua edıyoruz yarın 9 da randevım doktorumla dua edın kasık bel agrısıda sıfıra dustu

Ay hadi insalllah canim haber ver mutlakaaaa

Birpdrci canısı sen naptın hamişlik nasıl gidiyor
Evdeyim bnde daha doktora gitmedm biliyorum hala nasıl gitmez diyosunz ama biraz ilerlesin diye bekliyorum hcg yükselsin diye beş haftalık olursa allah nasip ederse beş gün sonra gidicez bugün sabah da tekrar test yaptım koyulaşıp yükseliyomu diye biraz daha koyuydu nu da atayım hatta Dua edip bekliyorum bende

Eklentiler

• CCBE2961-F8C8-4A2B-B8D1-A80B6D764795.jpeg
    71,8 KB · Görüntüleme: 22
Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın sende birlikte takip ederiz

Bu cizgiler bizede nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…