• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bekle gitme bence. Çok duramayacak gibi değilsen. Muhtemelen sökülürsün ve geçer bunlar. 😔
Burda biri acaippp canimi sıktı moral die bisi birakmadi hayat enerjimi.aldi götürdü diyebilirim kistimden oturu doktora bikac bisi.sormak istiyorum gidicem yarin canim

Arkadaşlar çok özür dileyerek çektim ve paylaşıyorum🙈 Şimdi bugün 2.kez yaşıyorum bunu,bu ay ilk oldu benim için,sizce adet sökülemesi mi yoksa yerlesmeyi andırıyor mu😳
Sakami yapıyorsunuzzzzz ?
Bekleyin az daha zaten adet degilseniz ustune gormedir yani bunuda buraya atmaniz nekdr doğru 🙄

Başka yerde gördüm de attım,sabahtan beri inanın bütün kadın platformlarinda örnek görüntü arıyorum,eşimin kitaplarını bile karıştirdim,üyeliğimi iptal ediim de bari silinir belki sonrasında bilemedim

Başka yerde gördüm de attım,sabahtan beri inanın bütün kadın platformlarinda örnek görüntü arıyorum,eşimin kitaplarını bile karıştirdim,üyeliğimi iptal ediim de bari silinir belki sonrasında bilemedim
Eşim de doktor diyosun. O zaman esine gosterseydin. 🤷🏻‍♀️ Biz de jinekolog degiliz. Hem ne yapman gerketigini bilmen lazım. Beklemek.

Burda biri acaippp canimi sıktı moral die bisi birakmadi hayat enerjimi.aldi götürdü diyebilirim kistimden oturu doktora bikac bisi.sormak istiyorum gidicem yarin canim
Noldu kız gel bana anlat özele. 🤣 ama burda da anlat ne olacak yani. 🤷🏻‍♀️

Noldu kız gel bana anlat özele. 🤣 ama burda da anlat ne olacak yani. 🤷🏻‍♀️
Ya biri var kist icin moralimi bozdu ondada cikokata kisti varmis bana doktorum bize engel degil dedi o arkadaslada konustuk isde dedim doktor bana byle byle dedi sen doktorunu degsdir isdersen bu sekilde hamile kalan cok isde bana senin doktorun engel degil demis ama aslinda engel hamile kalmaya falan dedi motivasyonumu falan düşürdü klomen dahada buyutur kistini falan dedi dedide dedi iste moral bozmak icin vsr kimileride

Ornek goruntu arayamazsin biyerde olmaz o attiginiz görüntü.
Esinizin kitaplarina bakmaktansa esinize peceteyi gösterin

Kım ne derse desin kotu hersey ıcon kulaklarını tıkalı tut
Aslinsa kafama cok takan biri degilim ama onun o dedikleri aklimdan cikmiyor moralimi cok bpzdu onda oyleyse bende oyle olcak die bi kade yok ama acaip moralimi dusurdu yarin doktoruma sorucam bu kistim engelmi falan gibisine

Ya biri var kist icin moralimi bozdu ondada cikokata kisti varmis bana doktorum bize engel degil dedi o arkadaslada konustuk isde dedim doktor bana byle byle dedi sen doktorunu degsdir isdersen bu sekilde hamile kalan cok isde bana senin doktorun engel degil demis ama aslinda engel hamile kalmaya falan dedi motivasyonumu falan düşürdü klomen dahada buyutur kistini falan dedi dedide dedi iste moral bozmak icin vsr kimileride
Aman millette azospermi varken basarısız tüp bebek denemelerinden sonra kendiliginden gebe kalan bile var. Hiç kafana takma. Kist olunca saat gibi olmuyo insanin düzeni ama engel değil yani. Hep kontrol altında tutulmalı. 🤗

Kimmiş kız o, söyle de linç edelim🤬 En iyisini doktorun bilir canım, kimseye kulak asma sen. İnternette bile yazıyor çikolata kistinin bazı durumlarda gebeliğe engel olmayacağını, boyutu şekli şüklü önemli , sen de hamile kalmana engel teşkil edecek bişey görmemiş demek ki doktorun, adam da deli değil heralde kisti büyüteceğini bile bile zevkine klomen versin sana, klomen folikül kistini büyütür diye biliyorum ben, benimki folikül kisti mesela doktorum bana geçen ay klomen vermedi kistim var diye. Takma kafana, ağzı olan doktor kesilir böyle zamanlarda

Aman millette azospermi varken basarısız tüp bebek denemelerinden sonra kendiliginden gebe kalan bile var. Hiç kafana takma. Kist olunca saat gibi olmuyo insanin düzeni ama engel değil yani. Hep kontrol altında tutulmalı. 🤗
Aynen canim verende rabbim.alanda su gunlerde mevlam dualarimizi kabul eylesin hepimiz hamile kalalim insalllah🤲😍

Kimmiş kız o, söyle de linç edelim🤬 En iyisini doktorun bilir canım, kimseye kulak asma sen. İnternette bile yazıyor çikolata kistinin bazı durumlarda gebeliğe engel olmayacağını, boyutu şekli şüklü önemli , sen de hamile kalmana engel teşkil edecek bişey görmemiş demek ki doktorun, adam da deli değil heralde kisti büyüteceğini bile bile zevkine klomen versin sana, klomen folikül kistini büyütür diye biliyorum ben, benimki folikül kisti mesela doktorum bana geçen ay klomen vermedi kistim var diye. Takma kafana, ağzı olan doktor kesilir böyle zamanlarda
Ahahah ay sen beni cok gulduruyosun inanki allahda seni guldursun insallaaah bu topikdekiler iyiki var beee nesemi yerine getirdiniz vallahi ozel mesaj yeri acalimda konuşalım bari orda hep klomen hep klomen olmuyor gıybet yapaariz😂😂😂

Ahahah ay sen beni cok gulduruyosun inanki allahda seni guldursun insallaaah bu topikdekiler iyiki var beee nesemi yerine getirdiniz vallahi ozel mesaj yeri acalimda konuşalım bari orda hep klomen hep klomen olmuyor gıybet yapaariz😂😂😂
Gül canım gül, onun bunun sözüyle içini karartma boşuna, belki bebişin vardır karnında, çocuğu da strese sokuyon daha ilk günlerden😍 hayırlı haberler ver bize inşallah doktordan sonra🙏🏻 Gıybete varım beni de alın, birileriyle kocamı çekiştirmeye ihtiyacım var bu aralar😂ikimiz de evdeyiz virüsten dolayı, adamı bu kadar sık görmeye alışık değilim 7/24 beraberiz 1 haftadır kafayı yicem😂😂

Back