- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #3.061
Hayırlı olsun kuzum, İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğin, bebişini de hayırlısıyla kucağına alırsınValla öyle oldu okadar umudm yoktu ki diğer aya hazırlanıyodm şuan hala inananıyorm kanda sonucumu görmeden inanmam zor heralde beklicem sabredip pazartesi yapıcam çok teşekkür ederiiim allah razı olsn☺
Allah razı olsun sağolasın inşallah nasip olur sağlıklı bir gebeliktir güzel sonuçları görürüm herşeyin hayırlısıHayırlı olsun kuzum, İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğin, bebişini de hayırlısıyla kucağına alırsınMerakta bırakma bizi, güzel haberlerle dön inşallah
İlk işim buraya yazmak olucak inşallah canımmhadi kızlar sizden de güzel haberler bekliyorumHamiş haberleri geliyor ardarda biz de gönderelim çift çizgileri
Hadi canım İnşallah güzel haberler verelim birbirimize bu kötü günlere inat, her hamiş haberinde içim umutla doluyor valla, bize de nasip olsun hayırlısıylaİlk işim buraya yazmak olucak inşallah canımmDua edelim birbirimize♥♥♥♥♥♥
İnşallah bu ay seninki de tutar CanımHadi canım İnşallah güzel haberler verelim birbirimize bu kötü günlere inat, her hamiş haberinde içim umutla doluyor valla, bize de nasip olsun hayırlısıylaBen bu ay kontrole gidemedim ve klomene de başlayamadım, kendiliğinden olursa olur dedik eşimle öyle karar verdik, gün falan da takip etmiyorum o yüzden, 9 nisan regl günüm olması lazım sadece onu biliyorum, gün aşırı ilişkiyle kendiliğinden Allah’ım kısmet eder de olur inşallah
Belli olmaz canim bi supriz yapar allahtan umut kesilmezRegl olcagımdan 1 2 gün önce kahve lekelenmem olur goguslerm şişer sütyen bıle rhatsız ederdı ilk denemem ıgne de oldum. Ama bu ay olmayacak gibi benım 13.gün bugun iğne de
Benimde 27 28 dongum canim6 martta olmuştum canım26 benim adet döngüm
Belli olmaz canim bi supriz yapar allahtan umut kesilmez
1-2 gün var aramızda canımBenimde 27 28 dongum canim
Moralini bozma canım, hiç birşey belli değil daha regl olana kadar bekleseydin keşke, hem bu ay olmazsa nisanda denersin, klomenden sonraki ay hamile kalan çok fazla insan var, bi kere yumurtalıklarını uyardın ya bi kaç ilacın etkisiyle coşarlar muhtemelenİnşallah canım dediğin gibi olur eşimde sımdı sordu test almıstın yaptın mı dıye yaptım negatf dedim oyle bir hayırlısı olsun deyısı vardı kı sadece arabanın camından dısarı ızledıgımı farkettım uzun sure boyunca
Moralini bozma canım, hiç birşey belli değil daha regl olana kadar bekleseydin keşke, hem bu ay olmazsa nisanda denersin, klomenden sonraki ay hamile kalan çok fazla insan var, bi kere yumurtalıklarını uyardın ya bi kaç ilacın etkisiyle coşarlar muhtemelensenin de bebişin olacak merak etme, bu ay olmamış olabilir o geleceği zamanı biliyodur annesi
Offfff bende cok kotu oluyorum esime oldum demekten veya tek cizgi demek kadr zor bisi yok yaİnşallah canım dediğin gibi olur eşimde sımdı sordu test almıstın yaptın mı dıye yaptım negatf dedim oyle bir hayırlısı olsun deyısı vardı kı sadece arabanın camından dısarı ızledıgımı farkettım uzun sure boyunca
Offfff bende cok kotu oluyorum esime oldum demekten veya tek cizgi demek kadr zor bisi yok ya
Agliyorum ben zaten direk ☹☹☹
Ben bebek istediğimden beri beklenen regl tarihimden 2 3 gün önce pembe leke geliyor, test yapıp o heyecanı yaşayamıyorum bileOfffff bende cok kotu oluyorum esime oldum demekten veya tek cizgi demek kadr zor bisi yok ya
Agliyorum ben zaten direk ☹☹☹
Canım tekrar test yap koyulaşmayı takip et kan verene kadar inşallah iğme etkisi değildir.Yumurtlamanın 13. Günü test yaptım şimdiBakarmısınız
Bn iğne olmadm ki sadece klomen kullandm elimde test yok şimdi adetimin gelmesini bekliyorum bnde geçsin de bakalm sonra gidicem korkuyorum bnde yanliş mı acaba diyeCanım tekrar test yap koyulaşmayı takip et kan verene kadar inşallah iğme etkisi değildir.
Aaa doğru karıştırdım ben pardon. Ay o zaman hayırlı olsun diyorum.Bn iğne olmadm ki sadece klomen kullandm elimde test yok şimdi adetimin gelmesini bekliyorum bnde geçsin de bakalm sonra gidicem korkuyorum bnde yanliş mı acaba diye
Aminnn canim.tum isteyenede bizede nasip etsin rabbimRabbim tez zamanda nasıp etsın bızlere de
İnşaallh canımAaa doğru karıştırdım ben pardon. Ay o zaman hayırlı olsun diyorum.inşalah sağlıklı artış olur. Insallah hayırla kucağına alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?