- 1 Mart 2020
- 1.006
- 1.210
- 63
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #3.081
Bnde karışım yaptmştm başta zorla yiyodu baktı olmuyo çocuk kendi yapıp yedi son aydaeşime keçibounuzu pekmezi almıştım,öyle kaşık kaşık içemiyor diye tahin pekmez yapıp yediriyorum. ama kaşıklasa daha iyi tabi. biz neler neler yiyip içiyoruz hamile kalabilmek için,soğan suları ,havuç incir kürleri,ilaçlar iğneler... sinirleniyorum beni böyle uğraştırdığı zaman
Niye kasiklasin canim zorla benimki sknti çıkarmıyo sukur biraz kokuyo dedi keciboynuzu yio bide yapcak bisi yok dedim yiceksineşime keçibounuzu pekmezi almıştım,öyle kaşık kaşık içemiyor diye tahin pekmez yapıp yediriyorum. ama kaşıklasa daha iyi tabi. biz neler neler yiyip içiyoruz hamile kalabilmek için,soğan suları ,havuç incir kürleri,ilaçlar iğneler... sinirleniyorum beni böyle uğraştırdığı zaman
Helal bacım vallaNiye kasiklasin canim zorla benimki sknti çıkarmıyo sukur biraz kokuyo dedi keciboynuzu yio bide yapcak bisi yok dedim yiceksin
Iciceksin yiyiceksin sasece sen degil herkes bunu yiyor içiyor diceksin zehir yediriyoruz yaHelal bacım vallaŞifa olsun inşallah, ben de biraz duygu sömürüsü yapim bari, dayanamaz içer belki
Bu ay ilk kez klomene başladim doktor günde 3 tane içeceksin dedi. Ama bazi yorumlarda ilk kullanimda günde 1 tane içerek başlanır yazılmış. Fazla mi verdi doktor bana ? Kist falan yapmaz inşallah
Anladım canim. Ben 3 gündür içiyorum. 3 gün önce işte doktora gittiğimde doktor ultrasonla baktı. Sağda yumurta gördü solda görmedi. Sende nasıldı iki tarafta da var mıydıMerhaba canım benimde ılk klomen deneyımımdı bende gunde 3 doz olarak aldım sabah ogle aksam olarak 7 yumurtam olustu 4 tanesı saglıklı ıstenılen boyutta dedı doktorum
Anladım canim. Ben 3 gündür içiyorum. 3 gün önce işte doktora gittiğimde doktor ultrasonla baktı. Sağda yumurta gördü solda görmedi. Sende nasıldı iki tarafta da var mıydı
Inşallah bende de sağlıklı yumurtalar oluşur. Siz ne kadar zamandır istiyorsunuz canimEwet vardı canm iğne oldum bıde
Inşallah bende de sağlıklı yumurtalar oluşur. Siz ne kadar zamandır istiyorsunuz canim
Neyse daha çok olmamış denemeye başlayalı bu anlamda senin için sevindim.8 aydır deniyoruz canım 14.güne girdim az önce regl olcam renklı akıntı basladı tekrardan
Zaten en fazla 6 kez yapabiliyorsun. Hadi geçmiş olsun. Biraz kendi haline birak. Stresini kontrol et.Kızlar 6. Klomen ve catlatma iğnesi de işe yaramadı olmuyor olmuyor ben bıraktım artık ya
Hayırlısı cnm ara verdım zaten felaketı atlatalım gdcgmZaten en fazla 6 kez yapabiliyorsun. Hadi geçmiş olsun. Biraz kendi haline birak. Stresini kontrol et.
Canim benimde sagda yumurta gordu solda görmedi doktor genelde herkesde olan bisi solda cok yumurtaya rastlamıyoruz dedi aklinda suphe olmasin bende gunde 2 tane kullandim ama pespese içtim ben ikitanesiniAnladım canim. Ben 3 gündür içiyorum. 3 gün önce işte doktora gittiğimde doktor ultrasonla baktı. Sağda yumurta gördü solda görmedi. Sende nasıldı iki tarafta da var mıydı
Insalllaah olucak canim insalllaaah belki klomenle hemen hamile kalcazMerbaha bende yeni basladim klomene doktor verdi birbucuk yıldır evliyim benimde bebeğim olsun artik
Yıkıldım şu an8 aydır deniyoruz canım 14.güne girdim az önce regl olcam renklı akıntı basladı tekrardan
İnşallah olur canım.Merbaha bende yeni basladim klomene doktor verdi birbucuk yıldır evliyim benimde bebeğim olsun artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?