- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #3.041
Çok silik de değil gayet belirginİnanamasamda öyle görünüyor testi aldığım yer de öyle dedi
Hamilesiiiinnnnnnnnn❤❤❤❤❤❤@MmmmmerveeeeeKocasininprensesi93 Adige- seniseviyorum- test yaptım bugün 13. Gün doğrumu yaptım bilmiyorum test bozk değildir inşallah bakarmısınız ne yapacağımı da bilemedm
Beraber ilerliyoruz benimde 12 gun varBenimde bu ay ilk denemem bata 12 gün kaldı daha var benimyaa çok sevindim senin adına inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Beraber ilerliyoruz benimde 12 gun varigneyi carsamba oldum ben siz
Aynen canim insalllaaaah denemelere devambana iğne yapmadı doktorum canım bugün yarın çatlar dedi kendiliğinden.hamile kalırsak beraber ögrenicez desene♥
Adet olana kadar bekle gene şuan adet ağrım varbildiğin testi bugün deneseydin keşke sende son testimi bitirdim
Aynı ilerliyoruz benimde carsamba yumurtlamaydi 4 marta olmustum ben hasta sen cani.Salı gitmiştim doktora.çarşamba da takvime göre yumurtlama günümdüdoğruymuş
Adet olacagin zaman normalde agrirmi goguslerin canımKasık agrılatım geçti dün regl oncesi olan kahve akıntım geldı bır ara bugun ne agrı ne akınyı hıc brsey yok goguslerm bıle normal
Adet olacagin zaman normalde agrirmi goguslerin canım
Kız bnm düne kadar ağrım yoktu dünde göğüs ağrım dindi göğüslerim küçüldü yumuşadı birdenbire şimdi hafif ağrım var bel ağrımla ne yapavağımı bilemiyorum zaten bugün çıkar varsa ama alabilrisen test al yap bi sen bn 13 ü bekledm bilerekKasık agrılatım geçti dün regl oncesi olan kahve akıntım geldı bır ara bugun ne agrı ne akınyı hıc brsey yok goguslerm bıle normal
Kız bnm düne kadar ağrım yoktu dünde göğüs ağrım dindi göğüslerim küçüldü yumuşadı birdenbire şimdi hafif ağrım var bel ağrımla ne yapavağımı bilemiyorum zaten bugün çıkar varsa ama alabilrisen test al yap bi sen bn 13 ü bekledm bilerek
Bende pazartesi gidicem pazar günü evime dönücem inşallah normalde yarın adet günümüz zaten bn onu beklicelrm kan için gidince vereyim dedm aynı yerde vermek de önmliymişSımdı evden cıkıyoruz marmarise babama geçicez orda yarın direk hastaneye giderim regl olmazsam kan vermeye 3 test yaptım bu ay 8.gün 10. 12. Gün
Bende pazartesi gidicem pazar günü evime dönücem inşallah normalde yarın adet günümüz zaten bn onu beklicelrm kan için gidince vereyim dedm aynı yerde vermek de önmliymiş
Aynen canim insalllaaaah denemelere devam❤ rabbimsaglikli hayirli evlatlar nasip etsin cümlemize
6 martta olmuştum canımAynı ilerliyoruz benimde carsamba yumurtlamaydi 4 marta olmustum ben hasta sen cani.
Ouuuyyy maşallah maşallah@MmmmmerveeeeeKocasininprensesi93 Adige- seniseviyorum- test yaptım bugün 13. Gün doğrumu yaptım bilmiyorum test bozk değildir inşallah bakarmısınız ne yapacağımı da bilemedm
Allah’tan ümit kesilmez canım, regl olana kadar ümidini kaybetme, İnşallah seninki de hamilelik belirtisidir, belli mi olurAmin canısı ama ben umudumu kestım artık bu ay olmayacak anladım.. Regl olsam barı hemen
İnanamasamda öyle görünüyor testi aldığım yer de öyle dedi
[/
hadi kızlar sizden de güzel haberler bekliyorum♥♥Devam kuzum inşallahhhaminnnnnnnn çok aminnnnnnnnn
Valla öyle oldu okadar umudm yoktu ki diğer aya hazırlanıyodm şuan hala inananıyorm kanda sonucumu görmeden inanmam zor heralde beklicem sabredip pazartesi yapıcam çok teşekkür ederiiim allah razı olsnOuuuyyy maşallah maşallahAllah tamamına erdirsin sağlıkla, dedim ben sana Regl olmadan ümidini kaybetme diye, gittin bi de bat tarihi verdin nisan ayı bekleyenlere hayırlı olsun kuzum inşallah sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı bir bebeğe kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?