• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eşime keçibounuzu pekmezi almıştım,öyle kaşık kaşık içemiyor diye tahin pekmez yapıp yediriyorum. ama kaşıklasa daha iyi tabi. biz neler neler yiyip içiyoruz hamile kalabilmek için,soğan suları ,havuç incir kürleri,ilaçlar iğneler... sinirleniyorum beni böyle uğraştırdığı zaman:KK12:
Bnde karışım yaptmştm başta zorla yiyodu baktı olmuyo çocuk kendi yapıp yedi son ayda 😂

eşime keçibounuzu pekmezi almıştım,öyle kaşık kaşık içemiyor diye tahin pekmez yapıp yediriyorum. ama kaşıklasa daha iyi tabi. biz neler neler yiyip içiyoruz hamile kalabilmek için,soğan suları ,havuç incir kürleri,ilaçlar iğneler... sinirleniyorum beni böyle uğraştırdığı zaman:KK12:
Niye kasiklasin canim zorla benimki sknti çıkarmıyo sukur biraz kokuyo dedi keciboynuzu yio bide yapcak bisi yok dedim yiceksin

Kizlar klomenden sonra akintiniz nasildi ya benim cok akintim oluyodu hep azaldi sanki hic akintim yok diyebilirim ne rahatlikmisti be

Bu ay ilk kez klomene başladim doktor günde 3 tane içeceksin dedi. Ama bazi yorumlarda ilk kullanimda günde 1 tane içerek başlanır yazılmış. Fazla mi verdi doktor bana ? Kist falan yapmaz inşallah

Bu ay ilk kez klomene başladim doktor günde 3 tane içeceksin dedi. Ama bazi yorumlarda ilk kullanimda günde 1 tane içerek başlanır yazılmış. Fazla mi verdi doktor bana ? Kist falan yapmaz inşallah

Merhaba canım benimde ılk klomen deneyımımdı bende gunde 3 doz olarak aldım sabah ogle aksam olarak 7 yumurtam olustu 4 tanesı saglıklı ıstenılen boyutta dedı doktorum

Merhaba canım benimde ılk klomen deneyımımdı bende gunde 3 doz olarak aldım sabah ogle aksam olarak 7 yumurtam olustu 4 tanesı saglıklı ıstenılen boyutta dedı doktorum
Anladım canim. Ben 3 gündür içiyorum. 3 gün önce işte doktora gittiğimde doktor ultrasonla baktı. Sağda yumurta gördü solda görmedi. Sende nasıldı iki tarafta da var mıydı

8 aydır deniyoruz canım 14.güne girdim az önce regl olcam renklı akıntı basladı tekrardan
Neyse daha çok olmamış denemeye başlayalı bu anlamda senin için sevindim.
Ama regl olmana üzüldüm:KK43:
Rabbim vereceği zamanı biliyor beklemekten başka çaremiz yok üzülmek fayda etmiyo malesef..

Anladım canim. Ben 3 gündür içiyorum. 3 gün önce işte doktora gittiğimde doktor ultrasonla baktı. Sağda yumurta gördü solda görmedi. Sende nasıldı iki tarafta da var mıydı
Canim benimde sagda yumurta gordu solda görmedi doktor genelde herkesde olan bisi solda cok yumurtaya rastlamıyoruz dedi aklinda suphe olmasin bende gunde 2 tane kullandim ama pespese içtim ben ikitanesini
Onemli olan yumurtanij guzel buyumesi ve çatlaması insallah benimde ilk klomen rabbim insalllah nasip eder

8 aydır deniyoruz canım 14.güne girdim az önce regl olcam renklı akıntı basladı tekrardan
Yıkıldım şu an😢 üzülme bozma moralini falan yazmak istiyorum ama elde değil biliyorum, hayırlısı olsun, önümüzdeki ay bi daha denersin, belki başka bişeyler kullanırsın canım, Allah bir an önce dindirsin bu özlemimizi inşallah

Back