• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı cnm ara verdım zaten felaketı atlatalım gdcgm
Çakşır suyu die bisi duydum arastir canim bu ay bende olursam onu denicem herseyi denemekde fayda varvalla ilk geceden hamile kalanlara şaşıp kaliyorum inanki bide korunuoduk hamile kaldim demeleri yokmu
Adam ustune ceketi atsa hamile kaliolar ya

Kizlar bugün kandil allahin izniyle oruç tutucam ve bolbol dua edicem turkiye icin virus icin ve hamile kalmak isteyenler icin
Sizlerde isterseniz tutun allah mubarek gunlerde dualarimizi kabul eylesinnn🤲🏻

Çakşır suyu die bisi duydum arastir canim bu ay bende olursam onu denicem herseyi denemekde fayda varvalla ilk geceden hamile kalanlara şaşıp kaliyorum inanki bide korunuoduk hamile kaldim demeleri yokmu
Adam ustune ceketi atsa hamile kaliolar ya
Ay hiç sorma, öyle diyenlerden biri de ablam, bebeğini emziriyodu ikinci bebeğine hamile kaldı tek bir ilişkiyle hem de,biz doğurganız demek ki sen de hemen hamile kalırsın diyodu bi de bana geçen sene, 8 aydır uğraşıyorum gerçekten çok doğurganım😒

Ay hiç sorma, öyle diyenlerden biri de ablam, bebeğini emziriyodu ikinci bebeğine hamile kaldı tek bir ilişkiyle hem de,biz doğurganız demek ki sen de hemen hamile kalırsın diyodu bi de bana geçen sene, 8 aydır uğraşıyorum gerçekten çok doğurganım😒
Benim bi arkadasim var sozde korunuyorlarmisti bikere birakalim demisler sans eseri tutmuş oda 🙄 oyle demisti inanmıyorum simdide belkide doğrudur bilemem ama ha deyince nasil oluyo bilmiyorum ya

Buda calismalarimizi isaretledigim takvimim😂 bugun degerlendiremedik cumartesi degerlendiririz artik

Eklentiler

• 20200321_004323.jpg
    20200321_004323.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 23
Evlenmeden önce hemen hamıle olacagımı dusunuyordum cok kolay gozuyle goruyordum gerçekten... Rabbım hayırlısı ne zamansa o zaman nasıp etsın... Bu kandin gecesının suyu hürmetine hepımızın bu bekleyişi en kısa zamanda dıler ınsallah.. Hamıle olan kızçeler saglıklıca bebıslerını kucaklarına alsınlar bız anne olmak ısteyenler de en kısa zamanda kucaklarımız bebekle dolsun ınsallah... Hayırlı kandıller

sεηι вεкℓιүσяυz αηη
Evlenmeden önce hemen hamıle olacagımı dusunuyordum cok kolay gozuyle goruyordum gerçekten... Rabbım hayırlısı ne zamansa o zaman nasıp etsın... Bu kandin gecesının suyu hürmetine hepımızın bu bekleyişi en kısa zamanda dıler ınsallah.. Hamıle olan kızçeler saglıklıca bebıslerını kucaklarına alsınlar bız anne olmak ısteyenler de en kısa zamanda kucaklarımız bebekle dolsun ınsallah... Hayırlı kandıller
aminn canim insalllaaah hayırlısı ni sagliklisini versin mevlam

Herkes aynı şeyden mustarip canım, hemen olmayacağını bilsek çok önceden başlardık denemelere, aylarca belki de yıllarca korunmazdık. Allah hayırlısını nasip etsin, bizim de kucağımızı doldursun sağlıklı bir evlatla inşallah. Kandiliniz mübarek olsun, dualarınız kabul olsun, ömrünüzün gönlünüze münasip olmasını dilerim🤲💕

Back