• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla öyle oldu okadar umudm yoktu ki diğer aya hazırlanıyodm şuan hala inananıyorm kanda sonucumu görmeden inanmam zor heralde beklicem sabredip pazartesi yapıcam çok teşekkür ederiiim allah razı olsn 🙏🏻🤗🌸
Hayırlı olsun kuzum, İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğin, bebişini de hayırlısıyla kucağına alırsın🧿💕🙏🏻 Merakta bırakma bizi, güzel haberlerle dön inşallah🤲

Hayırlı olsun kuzum, İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğin, bebişini de hayırlısıyla kucağına alırsın🧿💕🙏🏻 Merakta bırakma bizi, güzel haberlerle dön inşallah🤲
Allah razı olsun sağolasın inşallah nasip olur sağlıklı bir gebeliktir güzel sonuçları görürüm herşeyin hayırlısı 🙏🏻🌸🤗

İlk işim buraya yazmak olucak inşallah canımm🤲🏻🤲🏻🤲🏻Dua edelim birbirimize♥♥♥♥♥♥
Hadi canım İnşallah güzel haberler verelim birbirimize bu kötü günlere inat, her hamiş haberinde içim umutla doluyor valla, bize de nasip olsun hayırlısıyla🤲Ben bu ay kontrole gidemedim ve klomene de başlayamadım, kendiliğinden olursa olur dedik eşimle öyle karar verdik, gün falan da takip etmiyorum o yüzden, 9 nisan regl günüm olması lazım sadece onu biliyorum, gün aşırı ilişkiyle kendiliğinden Allah’ım kısmet eder de olur inşallah🤲🙏🏻

Hadi canım İnşallah güzel haberler verelim birbirimize bu kötü günlere inat, her hamiş haberinde içim umutla doluyor valla, bize de nasip olsun hayırlısıyla🤲Ben bu ay kontrole gidemedim ve klomene de başlayamadım, kendiliğinden olursa olur dedik eşimle öyle karar verdik, gün falan da takip etmiyorum o yüzden, 9 nisan regl günüm olması lazım sadece onu biliyorum, gün aşırı ilişkiyle kendiliğinden Allah’ım kısmet eder de olur inşallah🤲🙏🏻
İnşallah bu ay seninki de tutar Canım🤲🏻🤗♥️1 nisan benim adet günüm. 7sinde evlilik yıldönümümüz bu ay kalırsam çok güzel bir sürpriz olucak bana ve eşime😍

Regl olcagımdan 1 2 gün önce kahve lekelenmem olur goguslerm şişer sütyen bıle rhatsız ederdı ilk denemem ıgne de oldum. Ama bu ay olmayacak gibi benım 13.gün bugun iğne de
Belli olmaz canim bi supriz yapar allahtan umut kesilmez

Belli olmaz canim bi supriz yapar allahtan umut kesilmez

İnşallah canım dediğin gibi olur eşimde sımdı sordu test almıstın yaptın mı dıye yaptım negatf dedim oyle bir hayırlısı olsun deyısı vardı kı sadece arabanın camından dısarı ızledıgımı farkettım uzun sure boyunca

İnşallah canım dediğin gibi olur eşimde sımdı sordu test almıstın yaptın mı dıye yaptım negatf dedim oyle bir hayırlısı olsun deyısı vardı kı sadece arabanın camından dısarı ızledıgımı farkettım uzun sure boyunca
Moralini bozma canım, hiç birşey belli değil daha regl olana kadar bekleseydin keşke, hem bu ay olmazsa nisanda denersin, klomenden sonraki ay hamile kalan çok fazla insan var, bi kere yumurtalıklarını uyardın ya bi kaç ilacın etkisiyle coşarlar muhtemelen🥰🧿 senin de bebişin olacak merak etme, bu ay olmamış olabilir o geleceği zamanı biliyodur annesi🙏🏻💕🤲

Moralini bozma canım, hiç birşey belli değil daha regl olana kadar bekleseydin keşke, hem bu ay olmazsa nisanda denersin, klomenden sonraki ay hamile kalan çok fazla insan var, bi kere yumurtalıklarını uyardın ya bi kaç ilacın etkisiyle coşarlar muhtemelen🥰🧿 senin de bebişin olacak merak etme, bu ay olmamış olabilir o geleceği zamanı biliyodur annesi🙏🏻💕🤲

Bakalım canım inşallah dedıgın gibi olur bugun 13.gün hayırlısı ne zamansa o zaman nasıp etsın rabbım isteyen herkese bebek nasıp etsın rabbım en kısa surede

Offfff bende cok kotu oluyorum esime oldum demekten veya tek cizgi demek kadr zor bisi yok ya
Agliyorum ben zaten direk ☹☹☹

Offfff bende cok kotu oluyorum esime oldum demekten veya tek cizgi demek kadr zor bisi yok ya
Agliyorum ben zaten direk ☹☹☹
Ben bebek istediğimden beri beklenen regl tarihimden 2 3 gün önce pembe leke geliyor, test yapıp o heyecanı yaşayamıyorum bile🥺 inşallah bu ay görmeyiz regl kanamalarını ce negatifleri

Bn iğne olmadm ki sadece klomen kullandm elimde test yok şimdi adetimin gelmesini bekliyorum bnde geçsin de bakalm sonra gidicem korkuyorum bnde yanliş mı acaba diye
Aaa doğru karıştırdım ben pardon. Ay o zaman hayırlı olsun diyorum. 🥰🤗😘😘😘 inşalah sağlıklı artış olur. Insallah hayırla kucağına alırsın. 🤲🏻🤲🏻

Aaa doğru karıştırdım ben pardon. Ay o zaman hayırlı olsun diyorum. 🥰🤗😘😘😘 inşalah sağlıklı artış olur. Insallah hayırla kucağına alırsın. 🤲🏻🤲🏻
İnşaallh canım 🙏🏻Bekşyprum pazartsiyi bende gidince bakıcam şimdi hep dua ediyorum testimde yok hiç umudm yok diye iki tane almştm yanıma sadece bilsem hepsini alırdım

eşime keçibounuzu pekmezi almıştım,öyle kaşık kaşık içemiyor diye tahin pekmez yapıp yediriyorum. ama kaşıklasa daha iyi tabi. biz neler neler yiyip içiyoruz hamile kalabilmek için,soğan suları ,havuç incir kürleri,ilaçlar iğneler... sinirleniyorum beni böyle uğraştırdığı zaman:KK12:

Back