• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
😍bana iğne yapmadı doktorum canım bugün yarın çatlar dedi kendiliğinden.hamile kalırsak beraber ögrenicez desene♥🤗😍🥰
Aynen canim insalllaaaah denemelere devam🤲🏻❤ rabbimsaglikli hayirli evlatlar nasip etsin cümlemize

Kasık agrılatım geçti dün regl oncesi olan kahve akıntım geldı bır ara bugun ne agrı ne akınyı hıc brsey yok goguslerm bıle normal
Kız bnm düne kadar ağrım yoktu dünde göğüs ağrım dindi göğüslerim küçüldü yumuşadı birdenbire şimdi hafif ağrım var bel ağrımla ne yapavağımı bilemiyorum zaten bugün çıkar varsa ama alabilrisen test al yap bi sen bn 13 ü bekledm bilerek

Kız bnm düne kadar ağrım yoktu dünde göğüs ağrım dindi göğüslerim küçüldü yumuşadı birdenbire şimdi hafif ağrım var bel ağrımla ne yapavağımı bilemiyorum zaten bugün çıkar varsa ama alabilrisen test al yap bi sen bn 13 ü bekledm bilerek

Sımdı evden cıkıyoruz marmarise babama geçicez orda yarın direk hastaneye giderim regl olmazsam kan vermeye 3 test yaptım bu ay 8.gün 10. 12. Gün

Sımdı evden cıkıyoruz marmarise babama geçicez orda yarın direk hastaneye giderim regl olmazsam kan vermeye 3 test yaptım bu ay 8.gün 10. 12. Gün
Bende pazartesi gidicem pazar günü evime dönücem inşallah normalde yarın adet günümüz zaten bn onu beklicelrm kan için gidince vereyim dedm aynı yerde vermek de önmliymiş

Bende pazartesi gidicem pazar günü evime dönücem inşallah normalde yarın adet günümüz zaten bn onu beklicelrm kan için gidince vereyim dedm aynı yerde vermek de önmliymiş

Ben babama geçiyorum bugun kayserıden marmarise kendı evıme antalyaya carsamba günü yola cıkıcam

@Mmmmmerveeeee Kocasininprensesi93 Kocasininprensesi93 Adige- Adige- seniseviyorum- seniseviyorum- test yaptım bugün 13. Gün doğrumu yaptım bilmiyorum test bozk değildir inşallah bakarmısınız ne yapacağımı da bilemedm 🙏🏻
Ouuuyyy maşallah maşallah 🧿 Allah tamamına erdirsin sağlıkla, dedim ben sana Regl olmadan ümidini kaybetme diye, gittin bi de bat tarihi verdin nisan ayı bekleyenlere😂 hayırlı olsun kuzum inşallah sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı bir bebeğe kavuşursun🤲🤲

Ouuuyyy maşallah maşallah 🧿 Allah tamamına erdirsin sağlıkla, dedim ben sana Regl olmadan ümidini kaybetme diye, gittin bi de bat tarihi verdin nisan ayı bekleyenlere😂 hayırlı olsun kuzum inşallah sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı bir bebeğe kavuşursun🤲🤲
Valla öyle oldu okadar umudm yoktu ki diğer aya hazırlanıyodm şuan hala inananıyorm kanda sonucumu görmeden inanmam zor heralde beklicem sabredip pazartesi yapıcam çok teşekkür ederiiim allah razı olsn 🙏🏻🤗☺️🌸

Back