• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamanın 13. Günü test yaptım şimdi 🤷🏼‍♀️Bakarmısınız🤲🏻

Eklentiler

• 4B5C97EE-56CF-4A54-A69B-C0AAFC347FC0.jpeg
    4B5C97EE-56CF-4A54-A69B-C0AAFC347FC0.jpeg
    80,4 KB · Görüntüleme: 37
Yokki burda sağlık ocağı var sadece onunda sonucu pazartesi çıkar bn pazar gider o gün veririm bide salı verirrim napayım zaten adetim geçsin diye de beklerim bn yarın normalde adet günüm bi 15 gün olsun 🙏🏻🥰🤲🏻
Hayırlısı olsun canımm🥰🥰çift çizgi çıktı ama hamilesin yani

Benimde bu ay ilk denemem bata 12 gün kaldı daha var benim🤗yaa çok sevindim senin adına inşallah sağlıklı bir gebeliktir
İnşallah allah sanada nasipeder bnmkide inşallah sağlıklıdır be bana tutunur bn biraz zayıfım korkuyotum o yüzden ama allah ol derse olur rahatım bol bol dua et meryem suresi oku 🤲🏻🤗🙏🏻 Tez zamanda sende gör inşallah çift çizgiyi

İnşallah allah sanada nasipeder bnmkide inşallah sağlıklıdır be bana tutunur bn biraz zayıfım korkuyotum o yüzden ama allah ol derse olur rahatım bol bol dua et meryem suresi oku 🤲🏻🤗🙏🏻 Tez zamanda sende gör inşallah çift çizgiyi
Aminn canım rabbim isteyen herkese hepimize verir inşallah🤲🏻Korkma için rahat olsun iyi düşün iyi olsun.internetten bakıp okurum bol bol canım sağolasın.ayy inşallahh♥️O kadar görmek istiyorum ki

Back