- 1 Mart 2020
- 1.006
- 1.210
- 63
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #3.021
Silik çizgi görüyorum hamilesin kuzum gözün aydınnn@MmmmmerveeeeeKocasininprensesi93 Adige- seniseviyorum- test yaptım bugün 13. Gün doğrumu yaptım bilmiyorum test bozk değildir inşallah bakarmısınız ne yapacağımı da bilemedm
Çok sağolun inşallah sağlıklı gebeliktir dua edinSilik çizgi görüyorum hamilesin kuzum gözün aydınnn
Hadiiu ya oldunmu peki geldimi tamamen canim☹
Yumurtlamanın 13. Günü test yaptım şimdiBakarmısınız
İnşallah sağlıklı gebeliktir rabbim nasip ederYaaaa bende gordum çizgiyi cok sevındım canım
İnşallah sağlıklı gebeliktir rabbim nasip ederÇok teşekkür ederim allahım sana da nasip etsin bizlere sağlıkla bebekler nasip etsin
Adet olana kadar bekle gene şuan adet ağrım varbildiğin testi bugün deneseydin keşke sende son testimi bitirdimAmin canısı ama ben umudumu kestım artık bu ay olmayacak anladım.. Regl olsam barı hemen
Yaa hemen hastaneye gidip kan testi ver hamilesinnnn@MmmmmerveeeeeKocasininprensesi93 Adige- seniseviyorum- test yaptım bugün 13. Gün doğrumu yaptım bilmiyorum test bozk değildir inşallah bakarmısınız ne yapacağımı da bilemedm
İlk klomen denemenmiydi canımYaa hemen hastaneye gidip kan testi ver hamilesinnnn
İnşallah güzel sonuçlar alırım haftaya cuma dönecektim evime ben annemin yanına gelmiştim biletimi değiştirdim pazar dönücem gidicem doktora hala inanamıyorumYaa hemen hastaneye gidip kan testi ver hamilesinnnn
Aynen ilk kullanışımdıİlk klomen denemenmiydi canım
Yaa o zamana kadar gidemezmisin nasıl bekliyceksin 2 günİnşallah güzel sonuçlar alırım haftaya cuma dönecektim evime ben annemin yanına gelmiştim biletimi değiştirdim pazar dönücem gidicem doktora hala inanamıyorum
Benimde bu ay ilk denemem bata 12 gün kaldı daha var benimAynen ilk kullanışımdı
Yokki burda sağlık ocağı var sadece onunda sonucu pazartesi çıkar bn pazar gider o gün veririm bide salı verirrim napayım zaten adetim geçsin diye de beklerim bn yarın normalde adet günüm bi 15 gün olsunYaa o zamana kadar gidemezmisin nasıl bekliyceksin 2 gün
Hayırlısı olsun canımmYokki burda sağlık ocağı var sadece onunda sonucu pazartesi çıkar bn pazar gider o gün veririm bide salı verirrim napayım zaten adetim geçsin diye de beklerim bn yarın normalde adet günüm bi 15 gün olsun
İnşallah allah sanada nasipeder bnmkide inşallah sağlıklıdır be bana tutunur bn biraz zayıfım korkuyotum o yüzden ama allah ol derse olur rahatım bol bol dua et meryem suresi okuBenimde bu ay ilk denemem bata 12 gün kaldı daha var benimyaa çok sevindim senin adına inşallah sağlıklı bir gebeliktir
İnanamasamda öyle görünüyor testi aldığım yer de öyle dediHayırlısı olsun canımmçift çizgi çıktı ama hamilesin yani
Aminn canım rabbim isteyen herkese hepimize verir inşallahİnşallah allah sanada nasipeder bnmkide inşallah sağlıklıdır be bana tutunur bn biraz zayıfım korkuyotum o yüzden ama allah ol derse olur rahatım bol bol dua et meryem suresi okuTez zamanda sende gör inşallah çift çizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?