• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde adete 14 gün var kızlar.Dün gece oldu ilişki bir de bu sabah. Akşam da olucak

Benımde 12.günüm catlatma ıgnesi sonrası salı günü adet olmam gerekiyor su an belim ve kasıklarım agrıyo inş adet olmam.senınde yerlesme kanaması olmasın

Zannetmiyorum regl olacagımdan 1 2 gün önce her zaöan bu sekılde oluyor ama ınsallah oyle degıldır

Ben 1. Ay 15. Gün 2. Ay 16. Gün regl oldum.
İstisna olabilir de yazmıştım doğrudur bnmde oldu dokuz aylık bi sürecim var hep test yaptım kaydettim takvime bakıyorum şimdi ilk başlarda hep 15. Gün adet olmuşum son iki aydırda 13. Günü bikere 12. Gün bile adetimolmuş yani olabiliyo demekki 🤗

İstisna olabilir de yazmıştım doğrudur bnmde oldu dokuz aylık bi sürecim var hep test yaptım kaydettim takvime bakıyorum şimdi ilk başlarda hep 15. Gün adet olmuşum son iki aydırda 13. Günü bikere 12. Gün bile adetimolmuş yani olabiliyo demekki 🤗
Ben hiiiiç ovulasyon testi yapmadım sadece bu klomenle yumurta takibi yapıldı. 🤗 o yüzden belki seninki kendi düzenine gore olur.

Ben hiiiiç ovulasyon testi yapmadım sadece bu klomenle yumurta takibi yapıldı. 🤗 o yüzden belki seninki kendi düzenine gore olur.
Bende ilk defa bu ay klomen kullandm nasl olur bilemiyorum normale göre iki gün var bekliyorum bakalm bazılarının gecikiyormuş ama çok bariz gecikeceğini sanmıyorumdüzenli çünkü adetim de bakalm nasip 🤷🏼‍♀️🤲🏻🌸

Hiç testle denemedin mi yani 🤷🏼‍♀️ Klomen kullanöışsndır kaç kere denedin 😞
Oncesinde doktor zaten kendi haline bırakmıştı haftada 3 4 cinsel iliski varsa takvime gerek yok strese sokuyor dedi ben de hiç bakmadım böyle şeylere. Klomenle birlikte de yumurta takibi yapılmış oldu. Zaten iğne ile catladığını filan anladım ağrılardan. Simdi ben tedaviyi bırakıcam bu ay ivulasyon testiyle kendim deneyeyim diyorum. 🤔

Oncesinde doktor zaten kendi haline bırakmıştı haftada 3 4 cinsel iliski varsa takvime gerek yok strese sokuyor dedi ben de hiç bakmadım böyle şeylere. Klomenle birlikte de yumurta takibi yapılmış oldu. Zaten iğne ile catladığını filan anladım ağrılardan. Simdi ben tedaviyi bırakıcam bu ay ivulasyon testiyle kendim deneyeyim diyorum. 🤔
Anladım doğru çok stres yapıyo bnde çok yaptı mesela düzenimiz bozuldu biyandan da içim rahat etti takvime bakmam ama not ederim adetimi yumurtlamayı çatlamayı ordan düzene bakıyorum çok iyioluyo aksi halde unutuyorum

Back