- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kar perisi
- #3.001
İnşallah olmazsınBnmde göğüs ağrım bitti birden kasık ağrım başladı adet ağrısı ara ara yarına kadar olurum gibi öyle oluyo çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah olmazsınBnmde göğüs ağrım bitti birden kasık ağrım başladı adet ağrısı ara ara yarına kadar olurum gibi öyle oluyo çünkü
Olmazsam yarın sabah test yapıcam 13. Gün artık çıkar varsa heralde belli olur herşey gerisi allaha kerim inşallah olmam amaİnşallah olmazsın
Güzel haberlerini bekliyorumBelli olur bencede.Olmazsam yarın sabah test yapıcam 13. Gün artık çıkar varsa heralde belli olur herşey gerisi allaha kerim inşallah olmam ama
İnşallah canımOlmazsam yarın sabah test yapıcam 13. Gün artık çıkar varsa heralde belli olur herşey gerisi allaha kerim inşallah olmam ama
Benımde 12.günüm catlatma ıgnesi sonrası salı günü adet olmam gerekiyor su an belim ve kasıklarım agrıyo inş adet olmam.senınde yerlesme kanaması olmasın
İnşallah kuzum daha leken geliyo mu
Yerleşme olabilir miHayır canısı sadece o baska yok
Yerleşme olabilir mi
14. Gün adet olmanız gerekmiyomu
Ben 1. Ay 15. Gün 2. Ay 16. Gün regl oldum.14.gün adet olmam mı gerekiyo bilmiyorum ki hiç.hanı çatlatma iğnesi yapmamış olsam 24unde bat tarihim.aydınlatırsanız sevinirim
İstisna olabilir de yazmıştım doğrudur bnmde oldu dokuz aylık bi sürecim var hep test yaptım kaydettim takvime bakıyorum şimdi ilk başlarda hep 15. Gün adet olmuşum son iki aydırda 13. Günü bikere 12. Gün bile adetimolmuş yani olabiliyo demekkiBen 1. Ay 15. Gün 2. Ay 16. Gün regl oldum.
Ben hiiiiç ovulasyon testi yapmadım sadece bu klomenle yumurta takibi yapıldı. o yüzden belki seninki kendi düzenine gore olur.İstisna olabilir de yazmıştım doğrudur bnmde oldu dokuz aylık bi sürecim var hep test yaptım kaydettim takvime bakıyorum şimdi ilk başlarda hep 15. Gün adet olmuşum son iki aydırda 13. Günü bikere 12. Gün bile adetimolmuş yani olabiliyo demekki
Bende ilk defa bu ay klomen kullandm nasl olur bilemiyorum normale göre iki gün var bekliyorum bakalm bazılarının gecikiyormuş ama çok bariz gecikeceğini sanmıyorumdüzenli çünkü adetim de bakalm nasipBen hiiiiç ovulasyon testi yapmadım sadece bu klomenle yumurta takibi yapıldı. o yüzden belki seninki kendi düzenine gore olur.
Kaç aydır deniyosunBen hiiiiç ovulasyon testi yapmadım sadece bu klomenle yumurta takibi yapıldı. o yüzden belki seninki kendi düzenine gore olur.
15 ayKaç aydır deniyosun
Hiç testle denemedin mi yani Klomen kullanöışsndır kaç kere denedin
Oncesinde doktor zaten kendi haline bırakmıştı haftada 3 4 cinsel iliski varsa takvime gerek yok strese sokuyor dedi ben de hiç bakmadım böyle şeylere. Klomenle birlikte de yumurta takibi yapılmış oldu. Zaten iğne ile catladığını filan anladım ağrılardan. Simdi ben tedaviyi bırakıcam bu ay ivulasyon testiyle kendim deneyeyim diyorum.Hiç testle denemedin mi yani Klomen kullanöışsndır kaç kere denedin
Anladım doğru çok stres yapıyo bnde çok yaptı mesela düzenimiz bozuldu biyandan da içim rahat etti takvime bakmam ama not ederim adetimi yumurtlamayı çatlamayı ordan düzene bakıyorum çok iyioluyo aksi halde unutuyorumOncesinde doktor zaten kendi haline bırakmıştı haftada 3 4 cinsel iliski varsa takvime gerek yok strese sokuyor dedi ben de hiç bakmadım böyle şeylere. Klomenle birlikte de yumurta takibi yapılmış oldu. Zaten iğne ile catladığını filan anladım ağrılardan. Simdi ben tedaviyi bırakıcam bu ay ivulasyon testiyle kendim deneyeyim diyorum.
Hadi inşallah bitanem İçini ferah tutSanmıyorum regl oncesi bu sekılde hep ara lekelenmelerım oluyor ama ınsallah bu yerkesmedır
Hadiiu ya oldunmu peki geldimi tamamen canim☹Az önce wc girdim rwgl öncesı kahve rengi tarzı akıntım olurdu hep ara ara o basladı az önce cok morelım bozuldu