Klomen yumurta takibi çatlatma iğnesi

Canım tebrikler yaradan sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iğneden kaç gün sonra test verdin. Evde kaçıncı gün yaptin
10. Günden itibaren test yaptım silik çıktı bazen tek çıktı ama 13. Günden itibaren silik çıktı 18. Günüm bekledim yine de adet olurum belki diye ama pozitif inşallah sizden de alırım güzel cevaplar. Kızlar bu arada cidden avakado yumurtalıklar üzerinde büyük etki yaratıyor her sabah yarısını yedim tavsiye üzerine ilk denememdi

Ne zaman avakado yemeye başladın, adet sonrasımi?

Kızlar ben bugün kan verdim kanda 247 çıktı hamileyim inşallah sizden de güzel cevaplar alırım bol bol avakado yiyin bu arada
Çok tebrikler,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel haber,inşallah darısı başımıza
Ben ümidi kestim regl bekliyorum , butün belirtiler her ayki malum belirtiler ucunda geldi gelecek hissi, davul gibi gerilmiş 2 adet göğüs ve kasık ağrısı var elimde sadece

Aynıları bende de vardı bitanem ümit kesme

Kızlar merhaba ben 11. Gün test yapmıştım burayada atmıştım silik çizgi vardı bugün 14. Gün tekrar yaptım ama tek çizgi çıktı adetime 2 gün var sizce değişir mi yani adet gecikmesinden sonra Pozitif olur mu başına böyle bir şey gelen oldu mu

benim de bugun 12.gün tek çizgi dönmez muhtemelen diye düşünüyorum

Bir şansını denersin bi kaç gün sonra yine yada adeti bekle bakalım gecikme olcak mi yoksa da üzülme ben 3. İğnemi bekliyorum şuan nasip
Canım benimde 10. Gün silik gorebiliyormusun yok dimi ya bu ayda olmadı galiba

Eklentiler

• 1679299767440-01.jpeg
    31,4 KB · Görüntüleme: 135
Canım benimde 10. Gün silik gorebiliyormusun yok dimi ya bu ayda olmadı galiba
Çok erken daha 15. Gün yapmalısın zaten 7 ci günde negatife dönüyor sonrası artık senin bedeninin fonksiyonuna kalmış nasipten ötesi yok ..

burda bir arkadaş 16. Günde öğrenmiş şans işte adeti bekle bence sürekli test insanı yıpratıyor bildiğimden diyorum ben ilk iğnemi yaparken herkes çok erken yapmışşsın bekle sabret felan böyle çok bilmiş gibi yazmıştı ben alınıyordum üzülüyordum acele ediyordum .. hatta diyodum ne alaka ama öyleymiş gerçekten 2 ci iğnemde anladım şimdi 3.cuyu bekliyorum. Gerçekten çok sabır istiyen bir süreç 3 yıl bekleyıp ama 15 gün. Bekleyemedim bende o yüzden anlıyorum burda yazanları sürekli soranları en güzel şey hiç kafaya takmicaksin adeti bekliceksin ben ilk iğnemde delirmiştim kalktim bebek battaniyesi yaptım iplikle felan artık sen düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…