-
- Konu Sahibi feyza25nur
10. Günden itibaren test yaptım silik çıktı bazen tek çıktı ama 13. Günden itibaren silik çıktı 18. Günüm bekledim yine de adet olurum belki diye ama pozitif inşallah sizden de alırım güzel cevaplar. Kızlar bu arada cidden avakado yumurtalıklar üzerinde büyük etki yaratıyor her sabah yarısını yedim tavsiye üzerine ilk denememdiCanım tebrikler yaradan sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iğneden kaç gün sonra test verdin. Evde kaçıncı gün yaptin
Bence yarını bekleme devlet hastanesi hafta sonu yapıyor acildeCnm tebrik ederim
Bnımde bugun iğne dahil 18. Günüm
Yarın kan vericem
Kaç çıkıcak çok merak edıyorum
Ne zaman avakado yemeye başladın, adet sonrasımi?10. Günden itibaren test yaptım silik çıktı bazen tek çıktı ama 13. Günden itibaren silik çıktı 18. Günüm bekledim yine de adet olurum belki diye ama pozitif inşallah sizden de alırım güzel cevaplar. Kızlar bu arada cidden avakado yumurtalıklar üzerinde büyük etki yaratıyor her sabah yarısını yedim tavsiye üzerine ilk denememdi
Gerek yokki cnmBence yarını bekleme devlet hastanesi hafta sonu yapıyor acilde
Bilinçli beklıyorum cnmDevlet hastanesi hafta sonu yapıyor. Acilde ver kan yarını bekleme bence
İnşallah hayırlı güzel sonuç alırsın , benimde bugün 11gun bakalimBilinçli beklıyorum cnm
Erken kan testi vermem Bı daha
2 ay önce kımyasalımda aynı hatayı yaptım
Çok tebrikler,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel haber,inşallah darısı başımızaKızlar ben bugün kan verdim kanda 247 çıktı hamileyim inşallah sizden de güzel cevaplar alırım bol bol avakado yiyin bu arada
Kişiden kişiye değişiyor iğne etkisi bende mesela 7ci gün.böyle çıkıyordu 11ci gün negatif senin ki silik pozitif çıkmış inşallah vardır bence 15. Gün yap ozaman neyse o çıkıyorKızlar iğnenin 11.günü sizce iğne etkisi mi
Aynıları bende de vardı bitanem ümit kesmeÇok tebrikler,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel haber,inşallah darısı başımıza
Ben ümidi kestim regl bekliyorum , butün belirtiler her ayki malum belirtiler ucunda geldi gelecek hissi, davul gibi gerilmiş 2 adet göğüs ve kasık ağrısı var elimde sadece
Adet öncesinden başladım 1 hafta da yumurtalıklarım aşırı sağlıklı ve hızlı büyüdüler ve iğne vurulduktan sonra da devam ettim gerçekten çok işe yarayan bir yiyecekNe zaman avakado yemeye başladın, adet sonrasımi?
Bugün 14.günyaltım maalesef negatifKişiden kişiye değişiyor iğne etkisi bende mesela 7ci gün.böyle çıkıyordu 11ci gün negatif senin ki silik pozitif çıkmış inşallah vardır bence 15. Gün yap ozaman neyse o çıkıyor
benim de bugun 12.gün tek çizgi dönmez muhtemelen diye düşünüyorumKızlar merhaba ben 11. Gün test yapmıştım burayada atmıştım silik çizgi vardı bugün 14. Gün tekrar yaptım ama tek çizgi çıktı adetime 2 gün var sizce değişir mi yani adet gecikmesinden sonra Pozitif olur mu başına böyle bir şey gelen oldu mu
Bir şansını denersin bi kaç gün sonra yine yada adeti bekle bakalım gecikme olcak mi yoksa da üzülme ben 3. İğnemi bekliyorum şuan nasipBugün 14.günyaltım maalesef negatif
Adetime 2 gün var zaten bakalım adeti bekleyeceğim ümidim kalmadı zatenBir şansını denersin bi kaç gün sonra yine yada adeti bekle bakalım gecikme olcak mi yoksa da üzülme ben 3. İğnemi bekliyorum şuan nasip
Canım benimde 10. Gün silik gorebiliyormusun yok dimi ya bu ayda olmadı galibaBir şansını denersin bi kaç gün sonra yine yada adeti bekle bakalım gecikme olcak mi yoksa da üzülme ben 3. İğnemi bekliyorum şuan nasip
Anladım canım hayırlısı olsunAdetime 2 gün var zaten bakalım adeti bekleyeceğim ümidim kalmadı zaten
Çok erken daha 15. Gün yapmalısın zaten 7 ci günde negatife dönüyor sonrası artık senin bedeninin fonksiyonuna kalmış nasipten ötesi yok ..Canım benimde 10. Gün silik gorebiliyormusun yok dimi ya bu ayda olmadı galiba