- 8 Kasım 2024
- 94
- 22
- Konu Sahibi Gurtbetkusu3527
Birde suan kacinci gunun ?Kesin değil ama yine de 14. Gün kan verirseniz daha iyi olur. Bende ilk hamileliğimde yapmıştım negatif çıkmıştı sonra kanda öğrenmiştim inşallah sizin de öyle olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde suan kacinci gunun ?Kesin değil ama yine de 14. Gün kan verirseniz daha iyi olur. Bende ilk hamileliğimde yapmıştım negatif çıkmıştı sonra kanda öğrenmiştim inşallah sizin de öyle olur
Hayır hiç bir belirtim yoktu. Sadece iğne yaptıktan sonra ağrım oldu çatladığını hissetim. Çok sürmedi o da zaten. Bu sefer yaptığım ikinci iğne de hiç bir belirti olmadı çatladığını da hissedemedim. Ara ara karın ağrısı çektim şuan hiç bir belirti yokİnsalah Asya ya cok yipratici bir sürec. Senin 11-12. Günler de nasildin hic agrin birseyin var miydi
İğne yaptığım günü de sayarsak 15. GünBirde suan kacinci gunun ?
Çok iyi anlıyorum sizi gerçekten çok zor. İçinizi ferah tutun vaktinde olucak inşallahİnsalah Asya ya cok yipratici bir sürec. Senin 11-12. Günler de nasildin hic agrin birseyin var miydi
bugün 11. günüm yok 9.gün yapmıştım galiba negatife döndü adet olmazsam yarın pazartesi kan vericemKaçıncı günün bugün test yapmış mıydın
Ayniyiz bende birsey olmazsa pazartesi kan vericembugün 11. günüm yok 9.gün yapmıştım galiba negatife döndü adet olmazsam yarın pazartesi kan vericem
yok ya ilkinde de yaptım 7.gün negatifti 10.cu gününde kan verdim 19 du beta yani idrara güvenmiyorumAma olsaydi erken gebelik testinde cikardi. Cunku birliktelikten 7-10 gun sonra sonuc cikar yaziyodu testte
ve dediğim gibi 4haftalık hamileydim yaptım idrar testi negatif gösterdiyok ya ilkinde de yaptım 7.gün negatifti 10.cu gününde kan verdim 19 du beta yani idrara güvenmiyorum
benim hic akintim yok. Hafif bir karin agrim var ve kendini hissettiren bir bacak agrim var. Regli belirtilerim. Ama reglime 5 gun var gosteriyor takvim uygulamam. İgne vurulduk belki surec değişik olabilir bilmiyorum. İnsalah gebeliginiz vardır sizin bu ay mutlu olunve dediğim gibi 4haftalık hamileydim yaptım idrar testi negatif gösterdi
sizinde vardır belki kan sonucu kesinbenim hic akintim yok. Hafif bir karin agrim var ve kendini hissettiren bir bacak agrim var. Regli belirtilerim. Ama reglime 5 gun var gosteriyor takvim uygulamam. İgne vurulduk belki surec değişik olabilir bilmiyorum. İnsalah gebeliginiz vardır sizin bu ay mutlu olun
benimde biraz önce adet olucakmışım gibi ağrım oldubenim hic akintim yok. Hafif bir karin agrim var ve kendini hissettiren bir bacak agrim var. Regli belirtilerim. Ama reglime 5 gun var gosteriyor takvim uygulamam. İgne vurulduk belki surec değişik olabilir bilmiyorum. İnsalah gebeliginiz vardır sizin bu ay mutlu olun
İgne yaptigimiz gunu sayiyor muyuz arkadaslar yabenimde biraz önce adet olucakmışım gibi ağrım oldu
yok iğneden ertesi günüİgne yaptigimiz gunu sayiyor muyuz arkadaslar ya
Suan 10.gundeyim o zaman 11. Gun saniyordum.yok iğneden ertesi günü
ikimiz aynı gün vurulduk demi 11 kasımSuan 10.gundeyim o zaman 11. Gun saniyordum.
Hazal senin kacinci gundu ne hissediyorsun belirti
vurulduğum günden beri hep sağ kasığımda şiddetli ağrı acile bile gittim bugün akıntım var ve adet ağrısını bugün çektimikimiz aynı gün vurulduk demi 11 kasım
Evet 11 kasim. Benimde sol kasigimda vardi agri bugun bende adet agrisi gibi hafif birsey yasadim. Sen test filan yaptin mivurulduğum günden beri hep sağ kasığımda şiddetli ağrı acile bile gittim bugün akıntım var ve adet ağrısını bugün çektim
ozaman 11.ci gün bugün seninde ben 8.de acilde kan verdim rahatsizlandım die 1.378 çıktı kesin sonuç pazartesi çıkarEvet 11 kasim. Benimde sol kasigimda vardi agri bugun bende adet agrisi gibi hafif birsey yasadim. Sen test filan yaptin mi