Yumurta takibi+çatlatma iğnesi+sonraki süreç hakkında öneriye ihtiyacım var

Merhabalar gerçekten zor bi süreç sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende bu ay adet olunca 3.çatlatma iğnemi deniycem çok korkuyorum Nolcak bilmiyorum .umarım herşey güzel olur sizin için sizin sıkıntınız neden kaynaklı peki
Pcos var bende ama hormonlarım dengeli ve adetim düzenli. Sadece ultrasonda o görüntü var. Allahım bize o güzel haberi almayı nasip etsin🙏🏼 yumurta geliştirmek için hangi ilacı kullanmıştın

Pcos var bende ama hormonlarım dengeli ve adetim düzenli. Sadece ultrasonda o görüntü var. Allahım bize o güzel haberi almayı nasip etsin🙏🏼 yumurta geliştirmek için hangi ilacı kullanmıştın
Aynı durumdayız tam pcosta demiyolar ama hafif diyorlar adetlerim düzenli .letu kullandım siz ne kullanmıştınız

Kızlar bugun çatlatma iğnenin 18 günü daha adet olmadım bunu yaşayan varmı
Merhabalar. Ben de 18. güne kadar adet olmadım. Dün doktora gittim adetliyken. Yumurta catlayamamis kiste dönüşmüş. O yüzden tedaviye ara verdik. Korkutmak istemem fikir olsun diye yazdım.

kızlar hala adet olmadım dün akşam test yaptım negatif sabah uyandım çok fazla gözülmeyecek şekilde hayalet çizci olmuş ilkez gördüm böyle bişey sizce ne bu 21 günüm

Klomen kullanmıştım üç kez. Letuyla kaç mmken iğne verdi doktor
Ben ilk kullandığımda 19 felan oldu öyle vurdu yanlış hatırlamıyorsam ama sonrasında yumurtam 35 santim kiste dönüştü ilaçtan ötürü çünkü benim yumurtam kendisi ilaçsızda çok güzel büyüyordu sonra biraz ara verdim 2-3 ay sonra denediğimde günde 1 tane içtim ilacı kiste dönüşmesin diye o zamanda 20 olmuştu yumurtam öyle vurduk bakalım bu denememde ilaçsız denemek istiyorum kendi büyüsün doğal öyle denemek istiyorum

kızlar pazar günü adet oldum doktor 3 günü gel dedi doktoru değiştirdimrahim filmi istedim gerek yok dedi kanallar açık diyo tekrar yumurta büyütme ve çatlatma işlemi yapılcak umarım bu sefer olur

kızlar pazar günü adet oldum doktor 3 günü gel dedi doktoru değiştirdimrahim filmi istedim gerek yok dedi kanallar açık diyo tekrar yumurta büyütme ve çatlatma işlemi yapılcak umarım bu sefer olur

Merhaba, acaba naptiniz. Bende nerdeyse 1 yildir cocuk istiyorum esimde bir sıkıntı yok gözüküyor. Benimde hormonlarim temiz. Bu ay catlatma ignesi kullandim ama negatif. Siz Rahim filmi cektirdiniz mi ?

X