- 5 Aralık 2022
- 471
- 143
- 26
-
- Konu Sahibi feyza25nur
Çok fazla kişi var ben baya okudum bende çatlatma iğnesi vuruldum ve 7. Günüm şuan sabırsızlıkla bekliyorum 14 gün olmasınıKızlar benim fsh 14.66 ydı. Doktorum cyclo progynova verdi 1 ay kullandım 10 a düştü. 19 şubat tarihinde adet oldum 24 ünde bitti. Adetimin 5 gününden itibaren 5 gün boyunca klomen kullandım ve 4 kere yumurta takibine gittim. En son bugün 19. Gün ve 2 yumurtam gelişmiş. 22 ve 23 mm. Yarın çatlatma iğnesi vurulucam. Doktorum ikiz gebelik olma ihtimali var dedi. Klomen kullanıp çatlatma iğnesiyle beraber hamile kalan var mı aranızda ??
İnşallah hayırlı haberler alırsınız bende bugün vuruldumÇok fazla kişi var ben baya okudum bende çatlatma iğnesi vuruldum ve 7. Günüm şuan sabırsızlıkla bekliyorum 14 gün olmasını
Bende vuruldum :) hayırlı haberlerle gelin inşallahmerhabalar, bende şu anda hastanedeyim:) birazdan iğne yapılacak , yarın aşılama , herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah
Benimde bugün vuruldu haberleselim hepimiz hamiş kalaliiim ama benin bu üçüncü ignemmmbenim de vurulalı iki gün oluyor :)
İnşallahyaklaşık iki hafta sonra hepimiz buraya pozitif sonuçlarımızı atabiliriz inşallahh :)
Tutar inşallahBenimde bugün vuruldu haberleselim hepimiz hamiş kalaliiim ama benin bu üçüncü ignemmm
İnşallah hep beraber görürüz çift çizgiyistres yapmiyim diyorum ama ne biliyim füne kadar çok umutluydum dün bi anda muhtemelen tutmicak diye geçiriyorum içimden sanırım çok umutlanıp hayal kırıklığına uğramamak için beynim böyle düşündürüyor
ama bi çift çizgi görsem
Bende iğneden sonra çok fena şekilde bel ağrısı oldu ve göğüslerimde de aynı şekilde. Kasıklarımada ara ara ağrı giriyorKızlar n’aptınız acaba
Benim bu üçüncü iğnem canım göğüs ağrısı iğne den kaynaklı sanırım hep yaşadım negatif sonuç aldım yanlış anlama yani ümit bağlama istedim belki ignede HCG hormonu varya ondan yaşıyoruz sanırımBende iğneden sonra çok fena şekilde bel ağrısı oldu ve göğüslerimde de aynı şekilde. Kasıklarımada ara ara ağrı giriyor