Klomen yumurta takibi çatlatma iğnesi

Benimde iğne vurulduğum günü sayarsak 11. Gün. Bekleyemedim test yaptım bu akşam 2 3 dk da silik çizgi çıktı. Ama karnımda adet olucakmışım gibi ağrı var dün sol yumurtalarıma ağrı girdi batma gibi bugünde sanki adet ağrısı var. Sizde de oldu mu

İğne gününü sayarsam 12,aşılama 11.gün az önce dayanamadım erken gebelik yaptım çok zor görünen hayalet çizgi belirdi, acaba halen iğnenin etkisi mi yoksa bir umut doğmalı mı? Çünkü 2-3 gündür tipik regl belirtilerim var bakalım adet bekleyeceğim mecburen

Ya benim adet günümde geçti. Bende geç yumurtlama oldu. Dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Ne olacak bende bilmiyorum. Bende de belirtiler var adet olacakmışım gibi. Beklemek ne zor

Aynen çok zor zaman geçmiyor sanki,az kaldı 1-2 güne durumumuz belli olur,hayırlısı inşallah hepimiz için
Ya benim adet günümde geçti. Bende geç yumurtlama oldu. Dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Ne olacak bende bilmiyorum. Bende de belirtiler var adet olacakmışım gibi. Beklemek ne zor

kızlar Hsg çektirdim geçen ay adet doneminden sonra ztn cektirdigim ay pek ilişkiye dair birşeyler olmadı hep engeller oldu neyse erken adet gördüm ve doktora gittim herşeyin tertemiz eşin ve sende sorun yok dedi klomen verdi 4 yıldır evliyiz ve çocuk bekliyoruz bende enfeksiyon vardı kanallarımda yapışıklık olmuştu hsgyle düzeldi geçen ay doktor ilacı kullan haftaya cuma gel dedi ilaç bugün bitti cuma günü gidicem gec mi olur acaba 3 gün bekleyip gitmek

Hayır geç olmaz bende ilaç bittikten 3 gün sonra gittim. Yumurtalara bakar bence bir iki kez daha çağırabilir. Kiminde yumurtalar hızlı gelişiyor bide erken yumurtlama oluyor. Beni 4 kere çağırdı mesela geç yumurtlama oldu bende

İnşallah işe yarar kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsin ateş basmasi falan oluyomus yumurta catlayinca bende çok az oldu bide kasıklarım adet olacak gibi ağrıdı içerken o kadar aacaba oldu mu çok merak ediyorum

İnşallah işe yarar kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsin ateş basmasi falan oluyomus yumurta catlayinca bende çok az oldu bide kasıklarım adet olacak gibi ağrıdı içerken o kadar aacaba oldu mu çok merak ediyorum
Aminn inşallah İlacı kullanırken bende de oldu kasık ağrısı. Yumurtalar uyarıldı büyümesi için ondan oluyor. Allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin

merhaba kızlar bende 13 martta çatlatma iğnesi oldum doktor adet olursan gel olmazsan test dedi sürecim kasıklarımda ağrım çok oldu ilk günler şuan ara ara batmalar var adetime 6 gün var düzenlidir adetim ama göğüs hassasiyeti felan yaşamadım hiç sadece kasıklarda batma oluyor yaşım 31 ve rabbim verirse bi bebek istiyoruz yaşımız geçmeden sonucu merak ediyorum hiç test yapmadım

Hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım inşallah Bende de kasık ağrısı batma bel ağrısı ve göğüs uclarında acı vardı. Herkeste farklı belirtiler veriyor :)

Hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım inşallah Bende de kasık ağrısı batma bel ağrısı ve göğüs uclarında acı vardı. Herkeste farklı belirtiler veriyor :)
benim göğüste bi belirtim yok adet olacakmışım gibi bel bacak ve kasık ama 5 gündür bu şekilde hiç bişey anlamadım bide ben şubatta çikolata kist ameliyatı oldum o yüzden pek umudum yok ilk denemede olmayabilir gönül ister tabi ilk çatlamada olsun sizin yaş kaçtı

olur inşallah iyi düşünün ben 24 yaşındayım benimde ilk denemem

Kızlar merhaba

43 yaşındayım 2019 da 4 aylıkken karnımda öldü, bir kerede tüp bebek denedik tutmadı, doktorum 8 mart da de çatlatma iğnesi yaptı,11 gün 12 gün ve 13 gün idrar testi yaptırdım varla yok arası aşırı silik çizgi çıktı, dün akşam kan testi verdim. 13. 65 değer
Ancak doktorum değer çok düşük heyecan yapma ilaçtan dedi, adetime de 2 gün var, yarın tekrar kan veri cem, çok moralim bozuldu ve umutsuzluğa kapıldım, böyle bir şey yaşayan var mı ? Yükselme ihtimali olur mu ? Hamile olsam dr bilirdi di mi,
Sabahları aşırı karın ağrısıyla uyanıyorum, kasık ağrısı ve hafif bulantım var, sürekli çişim var gibi hissediyorum, ve her an adet olacakmışım gibiyim

Merhaba,öncelikle hepimiz için hayırlı guzel haberler olur inşallahyazdıklarınızı okudum, ama herkes o kadar farklı örnek yaşamış ki bu işin tek bir kriteri yok keşke olsa ama regl gelmediği sürece bence her zaman umut var,sizinde 13-14. Gün kan testiniz sanırkm 13.65 yukselen çok okudum ama kimyasal olup düşende çok okudum o yğzden bizim için zor gecmek bilmeyen bu zamanlar için bir kaç gün daha bekleyip tekrar kan vermek,pozitif düşünelim

olur inşallah iyi düşünün ben 24 yaşındayım benimde ilk denemem
Feyzanur bu arada bugun benim ipne günü hariç 13.gün,iğneyide sayarsak 14 , sabah normal test yaptım silik çizgi çıktı
2gün önce erken gebelik yapmıştım hayalet çizgi çıkmıştı ,yani bugun normal testin daha belirgin olması birazcık ümitlendirdi ama sence kan vermek için erken mi? Sizler ne yaptınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…