- 31 Mart 2022
- 235
- 82
- Konu Sahibi Gurtbetkusu3527
Çok üzüldüm inşallah diğer ay olur. Bu süreç çok yorucu gerçekten sizi çok iyi anlıyorum. Benimde kesin değil şuanİğnenin 15. Günüydü zaten regl oldum bu ay da elendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok üzüldüm inşallah diğer ay olur. Bu süreç çok yorucu gerçekten sizi çok iyi anlıyorum. Benimde kesin değil şuanİğnenin 15. Günüydü zaten regl oldum bu ay da elendim
Olmadı veririm yarın regli olmazsam eğerondan yok ama kimyassal olması için değerinizin çok çok yüksek olması gerek bence değil bak sen yarın kan ver doktorum bana öyle demişti yavaş yavaş yükselmesi sağlıklı
Evet yorucu bir süreçmiş gerçekten daha 6 ay oldu bizim ben 4. Ayda doktora gittim bu ay çatlatma iğnesi denemiştik olmadı şimdi hsg çektireceğim 1 yıl bekleyip tekrar bu süreci yaşamak istemedimÇok üzüldüm inşallah diğer ay olur. Bu süreç çok yorucu gerçekten sizi çok iyi anlıyorum. Benimde kesin değil şuan
Sizde pcos mu var. Benim yumurtam büyümüyor tembellik var pcos da var. Fazla kilom olmamasına rağmen düzenli reglide olamiyorum bende 3 aydır yumurtalarımı büyütmeye çalışıyordumEvet yorucu bir süreçmiş gerçekten daha 6 ay oldu bizim ben 4. Ayda doktora gittim bu ay çatlatma iğnesi denemiştik olmadı şimdi hsg çektireceğim 1 yıl bekleyip tekrar bu süreci yaşamak istemedim
Bende miyom kist vs görmedi doktor normal diyor görünüm için iki doktor da aynı söyledi adetlerim de düzenli ama 6 aydır hamile kalamadım o yüzden bir hsg bakalım dedi doktorSizde pcos mu var. Benim yumurtam büyümüyor tembellik var pcos da var. Fazla kilom olmamasına rağmen düzenli reglide olamiyorum bende 3 aydır yumurtalarımı büyütmeye çalışıyordum
Benim arkadaşımın da bir sorunu yok onda da olmuyor bir türlü. Vaktini bekliyor ne zamansa o zaman olur. Olmadı aşılama yaparsınız ben olmazsa tüp bebek yapmayı düşünüyorumBende miyom kist vs görmedi doktor normal diyor görünüm için iki doktor da aynı söyledi adetlerim de düzenli ama 6 aydır hamile kalamadım o yüzden bir hsg bakalım dedi doktor
Doğru vakti var demek ki inşallah hayırlı zamanda güzel sonuçlar alırız hepimiz sizin bir evladınız var sanırım en azından o umut olsun sizeBenim arkadaşımın da bir sorunu yok onda da olmuyor bir türlü. Vaktini bekliyor ne zamansa o zaman olur. Olmadı aşılama yaparsınız ben olmazsa tüp bebek yapmayı düşünüyorum
İnşallah. Evet çok şükür 2 yaşına girecek o da Allahım size de en yakın zamanda nasip etsin inşallah.Doğru vakti var demek ki inşallah hayırlı zamanda güzel sonuçlar alırız hepimiz sizin bir evladınız var sanırım en azından o umut olsun size
Doktorun yorum yapti miGebelik yok sanırım
iğne gününü saymasam 13
Çok düşük dedi sonuç tekrar ver dedi 2 gün sonraDoktorun yorum yapti mi
himm bugun 14.gun ama igne gununu saymasak 13 oluyo değil miÇok düşük dedi sonuç tekrar ver dedi 2 gün sonra
Evet 8 Kasım Cuma yapmıştım iğneyihimm bugun 14.gun ama igne gununu saymasak 13 oluyo değil mi
Evet kısmet artık iğne etkisi de olabilir o zamanBence yine bir umut varya daha 13.gun catladigi zamani dusunursek 36.saati 10-12 gun arasindasin.
Su an icin uzme kendini 2 gun daha sabret
Herkeste o kadar degisik etki veriyo ki benimde aklim cok karışık beklemekten gayri yapabilcegimz birsey yok maalesefEvet kısmet artık iğne etkisi de olabilir o zaman
Aynen öyle hayırlısı diyelimHerkeste o kadar degisik etki veriyo ki benimde aklim cok karışık beklemekten gayri yapabilcegimz birsey yok maalesef