- Konu Sahibi feyza25nur
Benim 1 olması lazım oda çatlama seviyesinde demişti git çatlar bugün yarın dediKaç yumurtan olgunlaşmıştı birde pcosmuydun kaç yaşındasın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 1 olması lazım oda çatlama seviyesinde demişti git çatlar bugün yarın dediKaç yumurtan olgunlaşmıştı birde pcosmuydun kaç yaşındasın canım
Knk hani ilaç veriyo ya takviye vitamin diyolar ismi protime women diye bir takviyeNe işe yarıyormuş o çay gibi şey
Anladım canım şimdi kullanmaya başla o zamanKnk hani ilaç veriyo ya takviye vitamin diyolar ismi protime women diye bir takviye
Bende onu anlamadım acaba adetken mi baslicam buna daAnladım canım şimdi kullanmaya başla o zaman
Gerçi sökülmedi daha tam olarak pazartesi doktora gidicem baksın belki kis olarak kalmistirBende onu anlamadım acaba adetken mi baslicam buna da
Vitaminse şimdi başlasan zararı olmaz benceBende onu anlamadım acaba adetken mi baslicam buna da
Adet tam anlamıyla başlasin öyle içim o zaman saol kuzumVitaminse şimdi başlasan zararı olmaz bence
Amin kuzum benim sende sağlıcakla al kucagina inşallahCanım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine
Bnmde bugün 3 . Günüm catlatma iğnesi oldm jnsallah güzel haberler alırız hepimizbenim de vurulalı iki gün oluyor :)
benim olmadı canım inşallah sen güzel haber alırsın :)Bnmde bugün 3 . Günüm catlatma iğnesi oldm jnsallah güzel haberler alırız hepimiz
Olmadi diye pes etmek yok vazgecmiycez olana kdr denemeye devam bizm 5 .yılımız rabbm umutlarımızı boşa çıkarmasın insallahbenim olmadı canım inşallah sen güzel haber alırsın :)
sonuç ne oldu?Kızlar benim fsh 14.66 ydı. Doktorum cyclo progynova verdi 1 ay kullandım 10 a düştü. 19 şubat tarihinde adet oldum 24 ünde bitti. Adetimin 5 gününden itibaren 5 gün boyunca klomen kullandım ve 4 kere yumurta takibine gittim. En son bugün 19. Gün ve 2 yumurtam gelişmiş. 22 ve 23 mm. Yarın çatlatma iğnesi vurulucam. Doktorum ikiz gebelik olma ihtimali var dedi. Klomen kullanıp çatlatma iğnesiyle beraber hamile kalan var mı aranızda ??
güncel nedir?Bugün benim 10. Günüm adet olacakmış gibi ağrım var sadece tam karnımın alt bölgesinde ama ataştırdığım da hamilelik belirtisi de öyle sizde böyle oldu mu acaba
inş hayırlı haberlerin olmuştur?Şuraya bende ilişeyim femara ile yumurta büyüme yapıldı yumurta direnci ve pko var . 1 yumurta 18 e ulaştı Mart 9 çatlatma iğnesi ve ilişki bekliyoruz bakalım inşallah hepimiz güzel haberler alırız bende ara ara karın ağrısı ve aşırı gaz ve gaz sancısı var onun dışında gayet iyiyim 3 gündür birliktelik oldu 24/36/48. Saat dilimine getirdik iğne sonrası hayırlı haberlerimiz olsun
Malesef olmadi .tedaviye ara verdik eşim de ileri hareketli sperm sorunu çıktı o takviye alıyorinş hayırlı haberlerin olmuştur?
akviyeyle duzelen çok okudum.Malesef olmadi .tedaviye ara verdik eşim de ileri hareketli sperm sorunu çıktı o takviye alıyor
Benimde ilk denemem olmadı malesef :) araya ramazan girdi adet olunca tekrardan doktorla görüşücemsonuç ne oldu?
Galiba benimde olmadı, catlama 3,4 gün önceydi 28i, adet öncesi sökülme hissi olur ya öyleyim, seninde öyle miydi bu takvimlerde?Benimde ilk denemem olmadı malesef :) araya ramazan girdi adet olunca tekrardan doktorla görüşücem
Merhabalar prolaktininiz kaç çıkıyorduBenim bir tek prolaktin süt hormonum yüksek çıkıyordu ilaçla düşürdük ama 2 senedir olmadı maalesef. Rahim filmi çektirdim temiz çıktı, spermlerde hiç sorun yok. Bir doktor endometriosiz demişti ultrason sonrası başka bir endometriosiz uzmanına gittim hayır değil dedi, polip için histeroskopi oldum falan filan. Aslında düzgün bir sebep yok