- 31 Mart 2022
- 360
- 102
- Konu Sahibi Gurtbetkusu3527
Amin benimde hiç umudum yok açıkçası değerim çok düşük her an regli olucakmışım gibiHayırlısı olsunn inşallah hepimiz için.Nasip bakalım. Benim zaten umudum da belirtim de yok bu aydan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin benimde hiç umudum yok açıkçası değerim çok düşük her an regli olucakmışım gibiHayırlısı olsunn inşallah hepimiz için.Nasip bakalım. Benim zaten umudum da belirtim de yok bu aydan.
Hayırlı ve sağlıcakla gelecekse nasip etsin Allah. Vereceği zamanı en iyi ayarlayan odurAmin benimde hiç umudum yok açıkçası değerim çok düşük her an regli olucakmışım gibi
bugün ver benceHala regli olmadım ya ben. Yarın tekrar kan vericem akıntım da var şuna için ağrım yok
İnşallah güzel haberler alırsınızbenimde 11. ci gün bugün yarın adet günüm olmazsam pazartesi gidicem kan vericem
Az once bende test yaptim 11.gunum benimde negatif cikti nasipBenim bugün 11. günüm test yaptım az önce negatif çıktı. Olsaydı az da olsa silik felan çıkardı diye düşünüyorum. Çünkü geç döllenme olayı olmaz çatladığı gün ve o günden sonra bir kere ilişki oldu. sonrasında ilişki olmadı. Umarım siz güzel hayırlı haberler alırsınız. Allah gönlünüzce nasip etsin. iyi akşamlar
Sende durumlar nasil Asya bari senden yuzumuz gulsun be arkadasimİnşallah güzel haberler alırsınız
Kan mı vermiştinizAz once bende test yaptim 11.gunum benimde negatif cikti nasip
Sende durumlar nasil Asya bari senden yuzumuz gulsun be arkadasim
Bende her an regli olucakmışım gibi. Akıntım var testi yarın veririm. Değerlerim düşük çıkmıştı zaten 7.07 çıkmıştıSende durumlar nasil Asya bari senden yuzumuz gulsun be arkadasim
idrar testinde hemen çıkmıyo ben hamileydim 4 haftalık o bile çıkmamıştıSende durumlar nasil Asya bari senden yuzumuz gulsun be arkadasim
İnşallahBen bugün kan verdim emin olayım diye 12. gün 0.763 çıktı. Negatif. Bir dahaki aya güzel haber alalım inşallah
Bende de çıkmamıştı en iyisi kan vermesi inşallah vardır benimidrar testinde hemen çıkmıyo ben hamileydim 4 haftalık o bile çıkmamıştı
bence var bugün akıntım yoğunlaştı benimBende de çıkmamıştı en iyisi kan
Bende de çıkmamıştı en iyisi kan vermesi inşallah vardır benim
Kaçıncı günün bugün test yapmış mıydınbence var bugün akıntım yoğunlaştı benim
Yook 1 saat once evde gebelik testi yaptim idrarla dayanamadim meraktan catlicaktimKan mı vermiştiniz
Kesin değil ama yine de 14. Gün kan verirseniz daha iyi olur. Bende ilk hamileliğimde yapmıştım negatif çıkmıştı sonra kanda öğrenmiştim inşallah sizin de öyle olurYook 1 saat once evde gebelik testi yaptim idrarla dayanamadim meraktan catlicaktim
İnsalah Asya ya cok yipratici bir sürec. Senin 11-12. Günler de nasildin hic agrin birseyin var miydiKesin değil ama yine de 14. Gün kan verirseniz daha iyi olur. Bende ilk hamileliğimde yapmıştım negatif çıkmıştı sonra kanda öğrenmiştim inşallah sizin de öyle olur