- 5 Aralık 2022
- 471
- 143
- 26
- Konu Sahibi feyza25nur
Kan verdiniz mi sonucunuz nasılCuma günü kan vermeye gideceğim adette olmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan verdiniz mi sonucunuz nasılCuma günü kan vermeye gideceğim adette olmadım
Bende 9marta orvital oldum öncesi klomen kullandım.10 marta ilişki 36saat sonra ilişki ve gün aşırı dün sondü ilişki bugün 8gun 8gun geçti .salı günü test verim diyorum.iki hafta sonra dedi doktor .malum ramazan sanmıyorum ama bir ihtimal hamile kaldiysam.gecikmeyim diyorum daha önce doğal gebelik olup düştü tedbilli olmak istiyorum .çıkar her halde var veya yoksaEvet bende cuma 11 de yaptırdım. 19 martta adet olmam lazım. Yumurtlayı geç gördük. Benim ne zaman idrar testi yapmam lazım
Yani merhaba ben de 9 Mart'ta iğne oldum işte 5 gün krema kullandım ben de sabırsızlıkla bekliyorum 11 ünitesi yapsam mı acaba diyorum evde çıkar mı doktor 2 hafta sonra dedi fakat 2 hafta Ramazan'a denk geliyor ben de 2 gün önce yaptırayım diye düşündümKızlar iğnenin 11.günü sizce iğne etkisi mi
Kanda 12 13. Günde belli oluyormuş. İdrarda da 14 15. Ben önce idrar testi yapıcam evde eğer çift çizgi görürsem kana baktırırım. Çokta heveslenmek istemiyorum inşallah pozitif görürsünüz sizdeBende 9marta orvital oldum öncesi klomen kullandım.10 marta ilişki 36saat sonra ilişki ve gün aşırı dün sondü ilişki bugün 8gun 8gun geçti .salı günü test verim diyorum.iki hafta sonra dedi doktor .malum ramazan sanmıyorum ama bir ihtimal hamile kaldiysam.gecikmeyim diyorum daha önce doğal gebelik olup düştü tedbilli olmak istiyorum .çıkar her halde var veya yoksa
İğnenin prospektusunde 10gun sonra yazıyor,kiminin 7.gün kiminin 8 kiminin 12.gün ancak geçmiş iğne etkisi, senin inşallah hamileliktir tek dileyebileceğimiz bu,biraz daha beklemekte fayda var sanırımKızlar iğnenin 11.günü sizce iğne etkisi mi
İnşallah çok sağolunİğnenin prospektusunde 10gun sonra yazıyor,kiminin 7.gün kiminin 8 kiminin 12.gün ancak geçmiş iğne etkisi, senin inşallah hamileliktir tek dileyebileceğimiz bu,biraz daha beklemekte fayda var sanırım
Bende umutlanmak istemiyorum, adet olacak gibi hafif rahime baskı var. Bilemedim.benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 2022de altıncı ayında normal gebelik bir buçuk aylık düştü. Şimdide klomen ovitral . Bugün iğne olduğum günle birlikte 10, günKanda 12 13. Günde belli oluyormuş. İdrarda da 14 15. Ben önce idrar testi yapıcam evde eğer çift çizgi görürsem kana baktırırım. Çokta heveslenmek istemiyorum inşallah pozitif görürsünüz sizde
Pazartesi idrar testi,ertesi gün kan verim diyorum valla yaradan kimseye aratmasın. İnşallah sizinde olumlu olurBende umutlanmak istemiyorum, adet olacak gibi hafif rahime baskı var. Bilemedim.benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 2022de altıncı ayında normal gebelik bir buçuk aylık düştü. Şimdide klomen ovitral . Bugün iğne olduğum günle birlikte 10, gün
Benimde 8. Gün zaman geçmiyor sanki yarın adet olmam lazım ama bakalım. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsinPazartesi idrar testi,ertesi gün kan verim diyorum valla yaradan kimseye aratmasın. İnşallah sizinde olumlu olur
Çok Silik çizgi var sanki kan verin bence baya geçmiş üstündenKızlar iğnenin 16. Günü
Bugün bat günüm
Benim adetim 27sinde ,evet zaman geçmiyorçok umudum yok . Yaradan isterse nasip eder.Benimde 8. Gün zaman geçmiyor sanki yarın adet olmam lazım ama bakalım. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin
Cnm daha anca silik çizgi netleştiÇok Silik çizgi var sanki kan verin bence baya geçmiş üstünden
İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız :)Cnm daha anca silik çizgi netleşti
2 gün öncede vardı koyulaşma takip edıyorum
Hemn kana gitmek istemıyorum
Düşük değerle öğrenmek istemıyorum
P. Tesi gidebılırım kana
Kızlar ben bugün kan verdim kanda 247 çıktı hamileyim inşallah sizden de güzel cevaplar alırım bol bol avakado yiyin bu aradaPazartesi idrar testi,ertesi gün kan verim diyorum valla yaradan kimseye aratmasın. İnşallah sizinde olumlu olur
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bugün kaçıncı gün olmuş oluyorKızlar ben bugün kan verdim kanda 247 çıktı hamileyim inşallah sizden de güzel cevaplar alırım bol bol avakado yiyin bu arada
Canım tebrikler yaradan sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iğneden kaç gün sonra test verdin. Evde kaçıncı gün yaptinKızlar ben bugün kan verdim kanda 247 çıktı hamileyim inşallah sizden de güzel cevaplar alırım bol bol avakado yiyin bu arada
Cnm tebrik ederimKızlar ben bugün kan verdim kanda 247 çıktı hamileyim inşallah sizden de güzel cevaplar alırım bol bol avakado yiyin bu arada
Devlet hastanesi hafta sonu yapıyor. Acilde ver kan yarını bekleme benceCnm tebrik ederim
Bnımde bugun iğne dahil 18. Günüm
Yarın kan vericem
Kaç çıkıcak çok merak edıyorum