- 11 Aralık 2022
- 1.466
- 602
-
- Konu Sahibi feyza25nur
Buda benim üçüncü ignemdi işte canım ondan çok üzülüyorum bu sferde olmadı diyeÇok erken daha 15. Gün yapmalısın zaten 7 ci günde negatife dönüyor sonrası artık senin bedeninin fonksiyonuna kalmış nasipten ötesi yok ..
burda bir arkadaş 16. Günde öğrenmiş şans işte adeti bekle bence sürekli test insanı yıpratıyorbildiğimden diyorum ben ilk iğnemi yaparken herkes çok erken yapmışşsın bekle sabret felan böyle çok bilmiş gibi yazmıştı ben alınıyordum üzülüyordum acele ediyordum .. hatta diyodum ne alaka ama öyleymiş gerçekten 2 ci iğnemde anladım şimdi 3.cuyu bekliyorum. Gerçekten çok sabır istiyen bir süreç 3 yıl bekleyıp ama 15 gün. Bekleyemedim bende o yüzden anlıyorum burda yazanları sürekli soranları en güzel şey hiç kafaya takmicaksin adeti bekliceksin ben ilk iğnemde delirmiştim kalktim bebek battaniyesi yaptım iplikle felan artık sen düşün
İğneyi 9martta oldum , bugün evde test yaptım , negatif. Umudum bitti Çarşamba günü 13gun kan vericem nasipse.gebelik yok bence . Adet olacak gibi rahmine doğru ağrı vardi dün akşamKişiden kişiye değişiyor iğne etkisi bende mesela 7ci gün.böyle çıkıyordu 11ci gün negatif senin ki silik pozitif çıkmış inşallah vardır bence 15. Gün yap ozaman neyse o çıkıyor
aynı durumdayız benim de negatif bugun 12.gün daha da yok sonra belli olur bilmem ne ümidine girmiyorum reglimi bekliyorum bu ay sadece ovu takibi yapıcam kullanmicam klomen falan sadece takviye ilaç kulanıcam yumurtlama gününü değerlendiricem başka da bişey yapmicam iyice üzülüyorum çok çaba gösterip de olmayıncaİğneyi 9martta oldum , bugün evde test yaptım , negatif. Umudum bitti Çarşamba günü 13gun kan vericem nasipse.gebelik yok bence . Adet olacak gibi rahmine doğru ağrı vardi dün akşam
Çok acele ediyosun canım tecrübemden diyorum inşallah hayal kırıklığı olmaz ama erken yapınca hep negatif oluyor zaten burda 14. Gün negatif 16. Gün pozitif görenler var ve gebelik belirtileriyle adet belirtileri nerdeyse bir o yüzden sabır..İğneyi 9martta oldum , bugün evde test yaptım , negatif. Umudum bitti Çarşamba günü 13gun kan vericem nasipse.gebelik yok bence . Adet olacak gibi rahmine doğru ağrı vardi dün akşam
Benim regli günüm 27,martaynı durumdayız benim de negatif bugun 12.gün daha da yok sonra belli olur bilmem ne ümidine girmiyorum reglimi bekliyorum bu ay sadece ovu takibi yapıcam kullanmicam klomen falan sadece takviye ilaç kulanıcam yumurtlama gününü değerlendiricem başka da bişey yapmicam iyice üzülüyorum çok çaba gösterip de olmayınca
Üzülme daha önümüzde çook zaman var birgün olacak ve tıp ilerledi tedavileri çok bebekten başka bişey düşünemez hale gelmek çok berbat birşey hep odak orda akıl orda piskolojikmen insan çöküş yaşıyor rahat ol anın tadını çıkar. Ben 3 senedir neler çektim piskolog seanslarına bile katıldım bu yüzden rahat olman önemliBuda benim üçüncü ignemdi işte canım ondan çok üzülüyorum bu sferde olmadı diye
Cnm bugun iğne gunu hariç 18. GunÇok acele ediyosun canım tecrübemden diyorum inşallah hayal kırıklığı olmaz ama erken yapınca hep negatif oluyor zaten burda 14. Gün negatif 16. Gün pozitif görenler var ve gebelik belirtileriyle adet belirtileri nerdeyse bir o yüzden sabır..
idrar testinde negatif görmüş müydünüz hiç?Cnm bugun iğne gunu hariç 18. Gun
İlk kez kan verdım bekledım bılerek
Ama beta 23 çıktı
değeri takip etmeniz mi gerekiyor şimdi yoksa doktorunuzla görüştünüz mü değer ile ilgili? :/Cnm bugun iğne gunu hariç 18. Gun
Ama beta 23 çıktı
Hayır 1 haftadan beri pozitif hepsiidrar testinde negatif görmüş müydünüz hiç?
Cnm bugun iğne gunu hariç 18. Gun
Ama beta 23 çıktı
Takip etmeliyim ama umudum yokdeğeri takip etmeniz mi gerekiyor şimdi yoksa doktorunuzla görüştünüz mü değer ile ilgili? :/
Cnm bugun adet 2 gün geçtiayy canım var demeki gebelik yükselmeyi takip ettin mi yoksa .. neden üzgünsün ben kaçırdım bişeyler galiba geç döllenmedir belki adetin de geçmediyse demek düşük çıkmıştır niye üzgünsün
Bence hemen üzülme bu değerler herkeste farklı ilerliyor adı üstünde Değer yani ihtimaller den bahsediliyor sadeceCnm bugun adet 2 gün geçti
İğnenin 18. Gunu için bu değer çok düşük
1 haftadır testler pozitif, koyulaşma takip edim dedim, bekledım....
Bugun sonucu bekledımBence hemen üzülme bu değerler herkeste farklı ilerliyor adı üstünde Değer yani ihtimaller den bahsediliyor sadeceAllah büyüktür bence üzülme sağlıklı beslen kendine bak ben inanıyorum herşey güzel olcak.. doktordan. Randevu aldın mı ?
Ozaman bence keyfine bak müzik dinle rahatla bak bugünden itebaren kendini şımart ve çook sağlıklı beslen bol su iç takviye felan bakalım noluyor ne bitiyorBugun sonucu bekledım
Kagıdı elime alıp doktora gosterecektım
350 TL muayene ucreti boşuna vermk istemedım
Doktorlarda bısey yapamıyorlarkı şu durumda
Betayı takip et dıcek
Cnm Çarsamba ya da persembe tekrar kan verıcem mecburOzaman bence keyfine bak müzik dinle rahatla bak bugünden itebaren kendini şımart ve çook sağlıklı beslen bol su iç takviye felan bakalım noluyor ne bitiyorbu süreçte bunu kimseyle de paylaşmak zorunda değilsin çevren felan seni darlamasın sevinememekte belki haklısın kendine göre ben hiç yaşamadım o sevinci .. ama düşünsene belki bu sefer tuttu ben senin adına sevindim
Hadi bakalımCnm Çarsamba ya da persembe tekrar kan verıcem mecbur
Rabbim bilir artık
İnşallah gerçekten yoruldum artık. Benim eşim varikosel ameliyatı oldu bir sene oldu altıncı ayinda hamile kaldım düştü bir buçuk aylikti. Eşimin ameliyat sonrası durum nedir ,oranlar yüksek nasıl bilmiyorum daha tekrar test vermedi.Çok acele ediyosun canım tecrübemden diyorum inşallah hayal kırıklığı olmaz ama erken yapınca hep negatif oluyor zaten burda 14. Gün negatif 16. Gün pozitif görenler var ve gebelik belirtileriyle adet belirtileri nerdeyse bir o yüzden sabır..
Bence tekrar test verin inşallah olur sana yine nasip olcaktır benim öyle şansımda olmadıİnşallah gerçekten yoruldum artık. Benim eşim varikosel ameliyatı oldu bir sene oldu altıncı ayinda hamile kaldım düştü bir buçuk aylikti. Eşimin ameliyat sonrası durum nedir ,oranlar yüksek nasıl bilmiyorum daha tekrar test vermedi.