-
- Konu Sahibi feyza25nur
BendeMerhaba bende 7 mart'ta çatlatma iğnesi vuruldum solda 19 mm yumurta vardı 36 saat sonra ilişki oldu fakat 36 saat sonra gece 11 e geliyordu ertesi gün adet olacakmış gibi agrım oldu ve gögüs uçlarında acıma var bu şekilde olan oldu mu bugün iğnenin 6.günü
Evet iğneden zatenBenim bu üçüncü iğnem canım göğüs ağrısı iğne den kaynaklı sanırım hep yaşadım negatif sonuç aldım yanlış anlama yani ümit bağlama istedim belki ignede HCG hormonu varya ondan yaşıyoruz sanırım
Benimde dört oldu cuma yaptırdımEvet iğneden zatenben iğneyi yaptıralı 4 gün oldu daha yeni
Evet bende cuma 11 de yaptırdım. 19 martta adet olmam lazım. Yumurtlayı geç gördük. Benim ne zaman idrar testi yapmam lazımBenimde dört oldu cuma yaptırdım
Valla bilmiyorum ki canım benimde yumurtlama erken oldu reglimin 7. Günü gördün ben 10 gün sonra yaparım 10. Gün testte görenler varEvet bende cuma 11 de yaptırdım. 19 martta adet olmam lazım. Yumurtlayı geç gördük. Benim ne zaman idrar testi yapmam lazım
Hayırlı haberlerle burda buluşalım inşallahValla bilmiyorum ki canım benimde yumurtlama erken oldu reglimin 7. Günü gördün ben 10 gün sonra yaparım 10. Gün testte görenler var
İnşallah canımHayırlı haberlerle burda buluşalım inşallah
Hayırlısı olsun, pko var mıydı sizin rahatsızlığınız nedir?Sende tecrübe edineceksin bu konuda ilk olduğu için çok fazla soru işareti var aklında bende 2.ci iğnemi yapmıştım bugün iğnemin 17. Günü test negatif bu ayda tutmadı bende Klomen ve ovitrelle yaptı
Evet pko var bendeHayırlısı olsun, pko var mıydı sizin rahatsızlığınız nedir?
Hadi inşallah yarın bı kan testi mi versen acabaKızlar birşey sorucam bugün 12. Günüm test yaptım hafif silik çift çıktı 10. Gün yaptığımda tekti sizce hamilemiyim
Evet olabilir negatiften silik olarak çıktıysa vardır yarın bir daha yap koyulasirsa kan verKızlar birşey sorucam bugün 12. Günüm test yaptım hafif silik çift çıktı 10. Gün yaptığımda tekti sizce hamilemiyim
Cnm bende iğnemi 2 martta oldummerhabalar 2mart da çatlatma iğnesi oldum bu gün 12. günüm sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım sonuç negatifsizce pozitife dönermi bilgisi olan yazarmı
Benimde aşılamanın 4.günü ,ve hayatımda hiç olmadığım kadar kuruyum sıfır akıntı,sadece aşılamadan bu yana hafif regle benzeyen kasık ağrısı var ,göğüslerim dolgun ama acı hiç yokBende de 5 gün çatlama iğnesinin ne akıntı ne Ağrı ne göğüs hassasiyeti hiç birşey yok
Cnm yaptın mı testmerhabalar 2mart da çatlatma iğnesi oldum bu gün 12. günüm sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım sonuç negatifsizce pozitife dönermi bilgisi olan yazarmı
kaçıncı gününüzCnm yaptın mı test
Bnım silik çıkıyor