Klomen yumurta takibi çatlatma iğnesi

Evet iğneden zaten ben iğneyi yaptıralı 4 gün oldu daha yeni

Sende tecrübe edineceksin bu konuda ilk olduğu için çok fazla soru işareti var aklında bende 2.ci iğnemi yapmıştım bugün iğnemin 17. Günü test negatif bu ayda tutmadı bende Klomen ve ovitrelle yaptım

Kızlar birşey sorucam bugün 12. Günüm test yaptım hafif silik çift çıktı 10. Gün yaptığımda tekti sizce hamilemiyim

Bende de 5 gün çatlama iğnesinin ne akıntı ne Ağrı ne göğüs hassasiyeti hiç birşey yok

Kızlar birşey sorucam bugün 12. Günüm test yaptım hafif silik çift çıktı 10. Gün yaptığımda tekti sizce hamilemiyim
Evet olabilir negatiften silik olarak çıktıysa vardır yarın bir daha yap koyulasirsa kan ver

merhabalar 2mart da çatlatma iğnesi oldum bu gün 12. günüm sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım sonuç negatif sizce pozitife dönermi bilgisi olan yazarmı

merhabalar 2mart da çatlatma iğnesi oldum bu gün 12. günüm sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım sonuç negatif sizce pozitife dönermi bilgisi olan yazarmı
Cnm bende iğnemi 2 martta oldum
Bugun test yaptım ama silik bısey ler cıktı
Tam emin olamıyorum
Yarın sabah yap sende
İnşallah vardır

Bende de 5 gün çatlama iğnesinin ne akıntı ne Ağrı ne göğüs hassasiyeti hiç birşey yok
Benimde aşılamanın 4.günü ,ve hayatımda hiç olmadığım kadar kuruyum sıfır akıntı,sadece aşılamadan bu yana hafif regle benzeyen kasık ağrısı var ,göğüslerim dolgun ama acı hiç yok

8inde yaptım ben de iğneyi hiçbir belirtim yok 1 hafta daha beklicem test yapmak için ama zaten regl günüme geliyo muhtemelen olmadı birazcık belirtim bile yok :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…