14 ü canım ama benım yumurtam büyümediği için o yüzden dıger aya umutlar sağlık olsun . kaç yıllık evlısın canımsenin bat ne zaman
2,5 yıllık evliyim bir bucuk yıldır cocuk istiyoruz yeni başladım tedaviye sen ne kadarlık evlisin14 ü canım ama benım yumurtam büyümediği için o yüzden dıger aya umutlar sağlık olsun . kaç yıllık evlısın canım
1 buçuk yıl oldu canım 7 aydır ıstıyoruz hıç bır sıkıntımız yok sukur sadece yum sağlıklı buyumedı çatlatılacak kadar2,5 yıllık evliyim bir bucuk yıldır cocuk istiyoruz yeni başladım tedaviye sen ne kadarlık evlisin
Bizde tek sıkıntı yumurta tembelliği bu ay umudum var bakalım hayırlısı1 buçuk yıl oldu canım 7 aydır ıstıyoruz hıç bır sıkıntımız yok sukur sadece yum sağlıklı buyumedı çatlatılacak kadar
Yumurta catladigi icin oluyor oyle duymustumKızlar bugun ignemin 7.gunu. zaman gecmiyor.
Benden iki gundur sarı bir akıntı geliyor ıslak ıslak. Anlamadim. Iltihap mi acaba. Yanma kasıntıda yok
Gercekten mi :)Yumurta catladigi icin oluyor oyle duymustum
Doktor cagirmadimi seni catladimi diye bakmak icin akinti catladiginin isareti takma kafana agrin oldumu kasiklarda benim dorduncu gunum agrim vqrGercekten mi :)
Bende korkuyordum acaba catlamadimi diye.
Cok sagol yaa icime su serptindimi catladi yani yoksa daha yenimi etkisini gosterdi akintiyla
Hayir cağirmadi.Doktor cagirmadimi seni catladimi diye bakmak icin akinti catladiginin isareti takma kafana agrin oldumu kasiklarda benim dorduncu gunum agrim vqr
Beni cagirdi pazartesi gidicem bakalim benim ilk ignem sen daha once yaptirdinmi[/QUOTE]post: 45027028, member: 681388"]Hayir cağirmadi.
Ilk gunler ara ara agrilar olmustu simdi o da olmuyor.
Evet ilk iğnem. Ilk klomen kullanışım. Senin yumurtan kac mm di[/QUOTE]Beni cagirdi pazartesi gidicem bakalim benim ilk ignem sen daha once yaptirdinmi
17 mm 18mm iki tane[/QUOTE]Evet ilk iğnem. Ilk klomen kullanışım. Senin yumurtan kac mm di
7 aydit falan cnm sizİnşallah canim allah yuzumuzu guldursun ne kadar zamandir istion
7 aydit falan cnm siz
Bizde yeni basladik canim. Guzel haberlerini bekliyorumBir bucuk senedir istioz tedaviye yeni basladik
iNŞ canım hakkında hayırlısı ...Bizde tek sıkıntı yumurta tembelliği bu ay umudum var bakalım hayırlısı