Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

2,5 yıllık evliyim bir bucuk yıldır cocuk istiyoruz yeni başladım tedaviye sen ne kadarlık evlisin
1 buçuk yıl oldu canım 7 aydır ıstıyoruz hıç bır sıkıntımız yok sukur sadece yum sağlıklı buyumedı çatlatılacak kadar

Kızlar bugun ignemin 7.gunu. zaman gecmiyor.
Benden iki gundur sarı bir akıntı geliyor ıslak ıslak. Anlamadim. Iltihap mi acaba. Yanma kasıntıda yok

Gercekten mi :)
Bende korkuyordum acaba catlamadimi diye.
Cok sagol yaa icime su serptindimi catladi yani yoksa daha yenimi etkisini gosterdi akintiyla
Doktor cagirmadimi seni catladimi diye bakmak icin akinti catladiginin isareti takma kafana agrin oldumu kasiklarda benim dorduncu gunum agrim vqr

Ilk gunler ara ara agrilar olmustu simdi o da olmuyor.[/QUOTE]
Beni cagirdi pazartesi gidicem bakalim benim ilk ignem sen daha once yaptirdinmi

Ilk gunler ara ara agrilar olmustu simdi o da olmuyor.
Beni cagirdi pazartesi gidicem bakalim benim ilk ignem sen daha once yaptirdinmi[/QUOTE]
Evet ilk iğnem. Ilk klomen kullanışım. Senin yumurtan kac mm di

Bugün Aşılamadan sonraki 13.günüm ve maalesef olumsuz sonuç oldu. biraz önce regl başladı. BEN 14.GÜN TEST YAPMAYI HAYAL EDERKEN BUGÜN BÖYLE HÜSRAN OLDU. Arkadaşlar bu ilk aşılamamdı.2 tane yumurtam oluşmuştu biri 20 diğeri 19 mm (iki tane de küçük yumurtam vardı) eşimin sperm örneği harikaydı. yıkamadan sonra 100 milyon gibi. Ama maalesef tutmadı. biz 3 yıllık evliyiz. bir dış gebelik ve bir kimyasal gebelik oldu. bunların dışında doğal yolla gebeliğim oluşmadı. ben de troid rahatsızlığı var şuanda 50mg hap alıyorum 3,5 gibi tsh değerim var. belki de troid kaynaklı sağlıklı gebelik yaşayamıyor ya da kalamıyorum. yaşım 31 artık anne olmak istiyorum. ama sanırım bir daha aşılama yaptırmak istemiyorum. çünkü aşılamadan sonra geçen bu 13 günde kilo verdim psikolojım bozuldu. normal zamanlarda bu kadar sıkıntıya girmezdim. beklemenin benim üzerimde olumsuz bir etkisi var onu anladım. Ben bu saatten sonra tüp bebek için araştırmaya başlayacağım. maddi olarak kendimizi topladığımız anda eşimle bu konuda uzlaşıp denemek istiyorum. sanırım bir kaç ay bu gebe konusundan uzaklaşmak istiyorum. sizlerden umarım olumlu sonuçlar çıkar. herkesin gönlündeki ile buluşması dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…