Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Bugün Aşılamadan sonraki 13.günüm ve maalesef olumsuz sonuç oldu. biraz önce regl başladı. BEN 14.GÜN TEST YAPMAYI HAYAL EDERKEN BUGÜN BÖYLE HÜSRAN OLDU. Arkadaşlar bu ilk aşılamamdı.2 tane yumurtam oluşmuştu biri 20 diğeri 19 mm (iki tane de küçük yumurtam vardı) eşimin sperm örneği harikaydı. yıkamadan sonra 100 milyon gibi. Ama maalesef tutmadı. biz 3 yıllık evliyiz. bir dış gebelik ve bir kimyasal gebelik oldu. bunların dışında doğal yolla gebeliğim oluşmadı. ben de troid rahatsızlığı var şuanda 50mg hap alıyorum 3,5 gibi tsh değerim var. belki de troid kaynaklı sağlıklı gebelik yaşayamıyor ya da kalamıyorum. yaşım 31 artık anne olmak istiyorum. ama sanırım bir daha aşılama yaptırmak istemiyorum. çünkü aşılamadan sonra geçen bu 13 günde kilo verdim psikolojım bozuldu. normal zamanlarda bu kadar sıkıntıya girmezdim. beklemenin benim üzerimde olumsuz bir etkisi var onu anladım. Ben bu saatten sonra tüp bebek için araştırmaya başlayacağım. maddi olarak kendimizi topladığımız anda eşimle bu konuda uzlaşıp denemek istiyorum. sanırım bir kaç ay bu gebe konusundan uzaklaşmak istiyorum. sizlerden umarım olumlu sonuçlar çıkar. herkesin gönlündeki ile buluşması dileğiyle.
Kuzum benım uzuldum Allahtan umd kesılmez . benım karsı komsumda tup bebk yapıyor 16 yldır olmuyor onunkıde . Kuzum uzulme lutfen rabbım ol derse olur vardır vaktı zamanı :KK43:

Kuzum benım uzuldum Allahtan umd kesılmez . benım karsı komsumda tup bebk yapıyor 16 yldır olmuyor onunkıde . Kuzum uzulme lutfen rabbım ol derse olur vardır vaktı zamanı :KK43:
inşallah bir hayır vardır. bugün hastanedeydim 14. günüm olduğu için ve kanama miktarım dengesiz olduğundan test yaptırdım 20 küsür çıktı. doktorumu aradım hem kanamam var hem de hcg 20lerde dedim yarın testi tekrarlayalım dedi. bu sonuçla bir gebelik var gibi görünüyor dedi. yalnız ben daha önce dış gebelik yaşadığım için şuan ki gidişatı aynı geçenseneki olumsuz duruma benzetiyorum. çünkü adet kanaması kadar çok olmasa da yerleşme kanaması kadar da az olmayan kırmızı renkte kanamam var. hakkımda hayırlısı. birazdan da zeynep kamile gideceğim. çünkü dış gebelik kabus gibi tekrar üzerime çökmesinden çok korkuyorum.

inşallah bir hayır vardır. bugün hastanedeydim 14. günüm olduğu için ve kanama miktarım dengesiz olduğundan test yaptırdım 20 küsür çıktı. doktorumu aradım hem kanamam var hem de hcg 20lerde dedim yarın testi tekrarlayalım dedi. bu sonuçla bir gebelik var gibi görünüyor dedi. yalnız ben daha önce dış gebelik yaşadığım için şuan ki gidişatı aynı geçenseneki olumsuz duruma benzetiyorum. çünkü adet kanaması kadar çok olmasa da yerleşme kanaması kadar da az olmayan kırmızı renkte kanamam var. hakkımda hayırlısı. birazdan da zeynep kamile gideceğim. çünkü dış gebelik kabus gibi tekrar üzerime çökmesinden çok korkuyorum.
Kuzum stres yapma düşünme düşündükçe moralın bozulur stres kötü etkıler . Benım ıcıme doğuyor sen hamıle olacaksın sıkıntılı gecsede canım . Kuzum belkı gecen aykı ıcınde kalan kan yerleşme kanaması ıle atılıyordur öle olanı cok duyduk

Canım umudunu yitirme. Dinlenmene bak inşallah bebegin senledir.
En onemli sey moral. Olumlu duşun. Gerisi rabbime kalmiş. Dua et bol bol.
Benim de agrim oldu bugun. Sanki adet olucakmisim gibi. Bugun ignenin 8.gunu. uzuldum bende cok. Neden agrilarim oldu anlamadim normalmi acaba

Kuzum stres yapma düşünme düşündükçe moralın bozulur stres kötü etkıler . Benım ıcıme doğuyor sen hamıle olacaksın sıkıntılı gecsede canım . Kuzum belkı gecen aykı ıcınde kalan kan yerleşme kanaması ıle atılıyordur öle olanı cok duyduk
İnşallah teşekkür ederim. Şuan uyku tutmuyor sabah doktorumla görüşmem olumlu ya da olumsuz bir sonuca bağlanınca rahatlayacağım.

Canım umudunu yitirme. Dinlenmene bak inşallah bebegin senledir.
En onemli sey moral. Olumlu duşun. Gerisi rabbime kalmiş. Dua et bol bol.
Benim de agrim oldu bugun. Sanki adet olucakmisim gibi. Bugun ignenin 8.gunu. uzuldum bende cok. Neden agrilarim oldu anlamadim normalmi acaba
İnşallah bir peoblem çıkmaz sana da dua edicem.

İnşallah bir peoblem çıkmaz sana da dua edicem.

Canım benim geçmiş olsun..Kan testinin 20 çıkması gebelik var anlamına geliyor.Ama kanamanda varmış inşallah bu yerleşme kanamasıdır.Rabbim yüzüne güler inşallah hastane dönüşünde mutlaka bizide bilgilendir güzel haberler ver bize inşallah.Stres yapma sakın sakin olmaya çalış..Aklına kötü şeyler getirme herşey olacağına varır canım.Dualarım seninle..

Canım benim geçmiş olsun..Kan testinin 20 çıkması gebelik var anlamına geliyor.Ama kanamanda varmış inşallah bu yerleşme kanamasıdır.Rabbim yüzüne güler inşallah hastane dönüşünde mutlaka bizide bilgilendir güzel haberler ver bize inşallah.Stres yapma sakın sakin olmaya çalış..Aklına kötü şeyler getirme herşey olacağına varır canım.Dualarım seninle..
merhaba güzel haber vermek isterdim ama maalesef düşük yapıyorum.
doktorum da üzüldü eğer değerimde yükselme olsaydı tutunması için müdahale edecekti ama maalesef rahim kalınlığı aşırı incelmiş ve fazla kanamam var. bu ay bana rahim filmi çekeceğini söyledi. bundan sonraki adımlarımızı filmin sonucuna göre belirleyeceğiz. Rabbimden benim gibi annelik hasreti çeken elleri semada olan herkese dileğini yaşatmasını dilerim.
inanıyorum ki burda herkes anne olacak. ilerleyen dönemlerde sizlerden olumlu sonuçlar duymak dileğiyle.

merhaba güzel haber vermek isterdim ama maalesef düşük yapıyorum.
doktorum da üzüldü eğer değerimde yükselme olsaydı tutunması için müdahale edecekti ama maalesef rahim kalınlığı aşırı incelmiş ve fazla kanamam var. bu ay bana rahim filmi çekeceğini söyledi. bundan sonraki adımlarımızı filmin sonucuna göre belirleyeceğiz. Rabbimden benim gibi annelik hasreti çeken elleri semada olan herkese dileğini yaşatmasını dilerim.
inanıyorum ki burda herkes anne olacak. ilerleyen dönemlerde sizlerden olumlu sonuçlar duymak dileğiyle.

Anladım canım umutluydum senden üzüldüm açıkcası..İnşallah rahim filminde güzel çıkarda bundan sonraki ay güzel sonuç alırsın canım...Aminnn aynı dilekler senin içinde geçerli canım..Rabbim hakkında hayırlısını versin..

elmasli elmasli canim uzuldum ya. Napican hersey Allahtan. Bize dua etmekten baska bisey dusmuyor. Umarim filminde iyi cikar. Hayirlisi olsun bozma moralini

Kızlar regıle son 5 gün hayırlısı ıle başlayacağım 2 doz klomene günde 2 kez hadı hayırlısı ınşallah tam gününde olurum :)

Skry10 Skry10 slm canım...benim çatlatma iğnesinden sonra 15.günüm ve bu sabah idrar testi yaptım..Ve ikinci çizgi çok hafif silik çıktı acaba varmı ya sen görebiliyormusun ? Dün gün içerisinde de yapmıştım ama bişey çıkmamıştı.İğnenin etkisi olmuş olsa dünkü yaptığım testte de silikte olsa çıkmazmıydı..
8d0f8d89-7a01-485a-be42-fffcd997ee82.jpg

Skry10 Skry10 slm canım...benim çatlatma iğnesinden sonra 15.günüm ve bu sabah idrar testi yaptım..Ve ikinci çizgi çok hafif silik çıktı acaba varmı ya sen görebiliyormusun ? Dün gün içerisinde de yapmıştım ama bişey çıkmamıştı.İğnenin etkisi olmuş olsa dünkü yaptığım testte de silikte olsa çıkmazmıydı..Eki Görüntüle 1769580
15. güne etkisi kalmaz. cook silik ben de göruyorum sankı. sen goruyorsan vardır canım. hadı ınsallah dıyelım :)

15. güne etkisi kalmaz. cook silik ben de göruyorum sankı. sen goruyorsan vardır canım. hadı ınsallah dıyelım :)

Tşk ederim canım inşallahh..Resimde flaştan vs.daha az belli oluyor ben net görüyorum öyle ışık falan tutmaya gerek kalmıyor.Ama yinede ne bileyim konduramıyorum.Bat günümü bile hesaplamadım sırf stres biraz daha azalsın diye.İnat ettim hesaplamayacam da..Bildiğim tek şey iğneden sonraki 15.günüm.Yarın sabah bir daha yapmayı düşünüyorum..Bakalım inşallah olur bu sefer.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

Skry10 Skry10 slm canım...benim çatlatma iğnesinden sonra 15.günüm ve bu sabah idrar testi yaptım..Ve ikinci çizgi çok hafif silik çıktı acaba varmı ya sen görebiliyormusun ? Dün gün içerisinde de yapmıştım ama bişey çıkmamıştı.İğnenin etkisi olmuş olsa dünkü yaptığım testte de silikte olsa çıkmazmıydı..Eki Görüntüle 1769580
Canimmm bence hamilesin :) cunku dun cikmamis demekki ignenin etkisi degil. Ay cok sevindim yaaa :) hemen kos kan ver bize de haber ver. Inşallah melegn seninledir. Cok mutlu oldum valla.
Benimde bugun 11.gun. dun test yaptim tek cizgi. Ilacin etkisiyle bile cifti goremedim. Moralim baya bozuldu. Sende simdi bana umut oldun :) agrilarin varmiydi canim adet agrisi gibi

Tşk ederim canım inşallahh..Resimde flaştan vs.daha az belli oluyor ben net görüyorum öyle ışık falan tutmaya gerek kalmıyor.Ama yinede ne bileyim konduramıyorum.Bat günümü bile hesaplamadım sırf stres biraz daha azalsın diye.İnat ettim hesaplamayacam da..Bildiğim tek şey iğneden sonraki 15.günüm.Yarın sabah bir daha yapmayı düşünüyorum..Bakalım inşallah olur bu sefer.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
amin canım inşallah. strese girme artık. var gibi çünkü. 15. gün ıgneden poz. cıkan görmedım :) bebedir o :KK39:
benim 12 ye kadar hayali cıkıyor ama genelde 1 hafta 10 güne kalmıyor etkısı.

Canimmm bence hamilesin :) cunku dun cikmamis demekki ignenin etkisi degil. Ay cok sevindim yaaa :) hemen kos kan ver bize de haber ver. Inşallah melegn seninledir. Cok mutlu oldum valla.
Benimde bugun 11.gun. dun test yaptim tek cizgi. Ilacin etkisiyle bile cifti goremedim. Moralim baya bozuldu. Sende simdi bana umut oldun :) agrilarin varmiydi canim adet agrisi gibi

Çok tşk ederim canım benim..Ama ne bileyim ya inanasım gelmiyor..2 sene oldu dile kolay bu yüzden emin olmadan kan vermek istemiyorum onun hayal kırıklığı daha büyük oluyor..Yarın sabah bir daha test yapcam.Duruma göre yarında buna benzer sonuç alırsam o zaman kan tahliline giderim cnm..Ağrılarım oldu cnm adet ağrısına benziyor şu an bile ağrım var her an adet olacak gibi hissediyorum..

Son düzenleme:
amin canım inşallah. strese girme artık. var gibi çünkü. 15. gün ıgneden poz. cıkan görmedım :) bebedir o :KK39:
benim 12 ye kadar hayali cıkıyor ama genelde 1 hafta 10 güne kalmıyor etkısı.

amin cnm inşallah yarın ola hayrola bakalım yarında aynı sonuç çıkarsa kan veririm artık durumdan haberdar ederim mutlaka.

Çok tşk ederim canım benim..Ama ne bileyim ya inanasım gelmiyor..2 sene oldu dile kolay bu yüzden emin olmadan kan vermek istemiyorum onun hayal kırıklığı daha büyük oluyor..Yarın sabah bir daha test yapcam.Duruma göre yarında buna benzer sonuç alırsam o zaman kan tahliline giderim cnm..
Insallah diledigin gibi olur canim. Agrin olmusmuydu adet olcakmissin gibi

X