Yap kuzum kanda çıkar cuma ayyyy cok heyecanlandım :)Ayy hayırlısı ile tutsunda bu ay ikiz veya tek razıyım :) bat 9 subat ama cuma kan verecem galiba dayanamıuorum bazen :) bazende oluyor hiç belirti yok adet olacakmısım gibi
Ikımızın adet günüde aynı canım . Canım olmasa zaten 2 küsür çıkmazdı dıye düşünüyorum . erken bence bekle o zaman yap :) hadı hakkında hayırlısı ...bugün aşılamadan sonraki 11.günüm meraktan kan testi yaptırdım. sonuç 2,73 çıktı moralim çok bozuldu. sanırım bu aşılamamda olmadı. zaten adet olacakmış gibi hissediyorum.
4.2.2016 1139 4.2.2016 10:09:30 4.2.2016 10 36 4.2.2016 11 39
TEST SONUÇ BİRİM REFERANS
BETA HCG 2,73 mIU/mL 0 - 5
.............................................................................................................................................................................................
yine de 14. güne kadar adet olmazsam test yaparım. Pek umudum kalmadı bu sonuçla çünkü değer 11. günde az da olsa yükselirdi diye düşünüyorum. sizce değişme şansı olur mu ?
Ikımızın adet günüde aynı canım . Canım olmasa zaten 2 küsür çıkmazdı dıye düşünüyorum . erken bence bekle o zaman yap :) hadı hakkında hayırlısı ...
kızlar bat yarın 1 gun kaldı sol kasık agrm ve btma var hayırlısı olsun hakkımzda...
insallah bgn test yapsammi acabainşallah güzel bir haberle yazarsın.
Amın canım benım ıns güzel haberler alırsınızyaa hakkımızda hayırlısı. inşallah erkendir diye düşünüyorum. ama bana moral verdin teşekkür ederim.
bugün aşılamadan sonraki 11.günüm meraktan kan testi yaptırdım. sonuç 2,73 çıktı moralim çok bozuldu. sanırım bu aşılamamda olmadı. zaten adet olacakmış gibi hissediyorum.
4.2.2016 1139 4.2.2016 10:09:30 4.2.2016 10 36 4.2.2016 11 39
TEST SONUÇ BİRİM REFERANS
BETA HCG 2,73 mIU/mL 0 - 5
.............................................................................................................................................................................................
yine de 14. güne kadar adet olmazsam test yaparım. Pek umudum kalmadı bu sonuçla çünkü değer 11. günde az da olsa yükselirdi diye düşünüyorum. sizce değişme şansı olur mu ?
teşekkür ederim umarım öyle olur. bekliyorum işte hatta şuanda aşılama ve tüp bebek için ücret araştırmasına başladım. yani anlayacağın pek ümitli değilim. adet olacak gibiyim zaten. ama olmazsam da diye de aklımın bir ucunda var. hepimiz için Allah'tan hayırlısını diliyorum.Canım 11.gün erken yapmışsın ama değerin çok da düşük değil çok okuduk burda değeri düşük olup adet günü geçtikten sonra yükselen belki geç döllenme falan olabilir.Kırmızıları görene kadar hala bir şansımız var demektir.Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah değerin yükselirde bizlere güzel haber verirsin inşallah.
teşekkür ederim umarım öyle olur. bekliyorum işte hatta şuanda aşılama ve tüp bebek için ücret araştırmasına başladım. yani anlayacağın pek ümitli değilim. adet olacak gibiyim zaten. ama olmazsam da diye de aklımın bir ucunda var. hepimiz için Allah'tan hayırlısını diliyorum.
Canım klomen kullanıyorum ben eger kı yumurtamm büyüse ıdı ıgne vurulacaktı . bu ay 2 toz kullanıp olacağım ıgneselamlar glucophage klomen + catlatma iğnesi kullananlar varmı
bende iki yumurta gelişti progenly catlatma iğnesinden 2 toz olarak vuruldum daha önce kullandınmıCanım klomen kullanıyorum ben eger kı yumurtamm büyüse ıdı ıgne vurulacaktı . bu ay 2 toz kullanıp olacağım ıgne
Yok canım bu ılk ayımdı olmadı yumurtam buyumedı çatlayacak sekılde . adetteıın 5.gunu sabah aksam 5 gun başlayacağım ınşallahbende iki yumurta gelişti progenly catlatma iğnesinden 2 toz olarak vuruldum daha önce kullandınmı
inşallah tutar canım bende ilk defa yaptırdım beklemedeyim artık glucophage+ folik asitte kullanıyorumYok canım bu ılk ayımdı olmadı yumurtam buyumedı çatlayacak sekılde . adetteıın 5.gunu sabah aksam 5 gun başlayacağım ınşallah
Aynen bende folıcasıt kullanıyorum rabbım buyuk canım bat ne zaman senıninşallah tutar canım bende ilk defa yaptırdım beklemedeyim artık glucophage+ folik asitte kullanıyorum
benim bat 21 ama 3unde iğne oldum 14 gün sonra belli oluyormus galibaAynen bende folıcasıt kullanıyorum rabbım buyuk canım bat ne zaman senın
İĞne acıtıyor mu canımbenim bat 21 ama 3unde iğne oldum 14 gün sonra belli oluyormus galiba
Hiç acıtmıyor canım valla anlamadım bile ama sonradan kasıklarda agrı oluyor kasılma oluyor catladıgı içinİĞne acıtıyor mu canım
senin bat ne zamanHiç acıtmıyor canım valla anlamadım bile ama sonradan kasıklarda agrı oluyor kasılma oluyor catladıgı için