Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Ikımızın adet günüde aynı canım . Canım olmasa zaten 2 küsür çıkmazdı dıye düşünüyorum . erken bence bekle o zaman yap :) hadı hakkında hayırlısı ...

Ikımızın adet günüde aynı canım . Canım olmasa zaten 2 küsür çıkmazdı dıye düşünüyorum . erken bence bekle o zaman yap :) hadı hakkında hayırlısı ...

yaa hakkımızda hayırlısı. inşallah erkendir diye düşünüyorum. ama bana moral verdin teşekkür ederim.

Canım 11.gün erken yapmışsın ama değerin çok da düşük değil çok okuduk burda değeri düşük olup adet günü geçtikten sonra yükselen belki geç döllenme falan olabilir.Kırmızıları görene kadar hala bir şansımız var demektir.Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah değerin yükselirde bizlere güzel haber verirsin inşallah.

teşekkür ederim umarım öyle olur. bekliyorum işte hatta şuanda aşılama ve tüp bebek için ücret araştırmasına başladım. yani anlayacağın pek ümitli değilim. adet olacak gibiyim zaten. ama olmazsam da diye de aklımın bir ucunda var. hepimiz için Allah'tan hayırlısını diliyorum.

Rica ederim canım..En iyisini yapıyorsun her iki sonuç içinde kendini hazırlaman en mantıklısı..ne çok kaptırmak ne de umutsuzluğa düşmemek lazım..
Aynen canım bende hepimiz için her gün dua ediyorum.Bu işin başı sabır.Nasibimizde varsa biz de bu güzel duygunun tadına bakacaz inşallah.Olumlu olumsuz haberdar et bizide mutlaka...güzel haberler vermen dileğiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…