Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Senın bata kaç gun var pekı canım

canım hesap yapmadım bugün kaçıncı günüm onu bile tam hesaplamadım.Stres yapıyorum bu ay kendi haline bıraktım.Ne zaman adet olacağımı bilmek istemiyorum.Geçen hafta salı günü çatlatma iğnesi vurulmuştum.Çarşamba sabah 6 da ve akşam ilişki oldu.Birde perşembe günü ilişki oldu akşam.Anlayacağın toplam 3 ilişki oldu..Dahada olmadı.Evde değildim o yüzden çalışma olmadı.Tutacağını sanmıyorum bu kadar az ilişkiyle..Bu günden itibaren doktorun dediği gibi gün aşırı denemeye çalışacağım.

canım zaten ıgne vurrulunca olmuş en uak bırseyden bıle nasıpte varsa oluyor zaten de olmuş . sen son güne olana kadar 1 gun dolu 1 gun boş devam et canım

canım zaten ıgne vurrulunca olmuş en uak bırseyden bıle nasıpte varsa oluyor zaten de olmuş . sen son güne olana kadar 1 gun dolu 1 gun boş devam et canım

aynen canım nasipte varsa tek bir ilişkiyle bile olur..Gün aşırı devam edecem bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.

Skry10 Yok cnm sıkmıyorum canımı alıştım bende artık olmayışına...Bende 2 seneyi devirdim çocuk konusunda..Daha ne kadar bekleyecem inan bilmiyorum..

Skry10 Yok cnm sıkmıyorum canımı alıştım bende artık olmayışına...Bende 2 seneyi devirdim çocuk konusunda..Daha ne kadar bekleyecem inan bilmiyorum..
Hiçbir zamaan ısyana sıteme gırmeyelım canım benım sabırla bekleyelim . Rabbım buyuk yuzumuz ıllakı güler zamanı vaktı vardır ...

Hiçbir zamaan ısyana sıteme gırmeyelım canım benım sabırla bekleyelim . Rabbım buyuk yuzumuz ıllakı güler zamanı vaktı vardır ...

Aynen canım hiç bir zaman isyan etmedim kaderimde varsa zaten olur yoksada olmaz.Rabbim istedikten sonra herşey mümkün bu hayatta..Günün birinde bizimde yüzümüz güler inşallah..

Aynen canım hiç bir zaman isyan etmedim kaderimde varsa zaten olur yoksada olmaz.Rabbim istedikten sonra herşey mümkün bu hayatta..Günün birinde bizimde yüzümüz güler inşallah..
Tabıkıde canım herşey takdir İlahi ve . Ama o kadar gelıştıkı tıp evde bizde elimizden gelenı yapmalıyız

Tabıkıde canım herşey takdir İlahi ve . Ama o kadar gelıştıkı tıp evde bizde elimizden gelenı yapmalıyız

Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz canım.Herşeyi denedik.Eşimin sonuçları kötüydü kürler vs.yaptık şifa da oldular çok şükür eşimin sonuçları düzeldi, gerisi Rabbime kaldı.Sabırla ve dua ile o güzel günün gelmesini bekleyecez.Nerde olursa olsun bebek hasreti çeken herkese en kısa zamanda Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım..

Amınnn canım nede güzel söylemışın ağzına saglık

Kızlar bende geldim klomende ikinci denemem dokuz aydır glifor kullanıyorum birde folikasit bu ay üç yumurtamın ikisi çatladı ins tutar yaa çatlatma iğnesinden sonra 12. Günüm ne zaman kanda çıkar acaba ??

Kızlar bende geldim klomende ikinci denemem dokuz aydır glifor kullanıyorum birde folikasit bu ay üç yumurtamın ikisi çatladı ins tutar yaa çatlatma iğnesinden sonra 12. Günüm ne zaman kanda çıkar acaba ??

Hoşgeldin canım..
12.gününse kanda çıkma ihtimali çok yüksek..Ama istersen hayal kırıklığı yaşamamak için beklenen adetinden 2 gün sonra yaptırmanı tavsiye ederim.Hakkında hayırlısı olsun inşallah bizlere güzel haberler verirsin..

Hoşgeldın kuzum . hakkımızda hayırlısı olsun . ılk kulladıgında tek doz mu aldın ne zaman başladın ılaca canım . bu ay kac tane kullandın

Galiba adete dayanamayacam kan tahlili verecem saglık ocagından en gec cuma veririm ins tutmustur bu ay yaa

Hoşgeldın kuzum . hakkımızda hayırlısı olsun . ılk kulladıgında tek doz mu aldın ne zaman başladın ılaca canım . bu ay kac tane kullandın
İlk kullandıgımda sabah aksam aldım klomeni günde iki de glifor kullanıyordum iki yumurtam oluşmustu 18-20 mm, bu ay ise klomeni üçe çıkardı glifor zaten gebe kaldıgım güne kadar devam inofolic sase kullandım üç yumurtam oluştu 21-20-19 mm ikisi çatladı ins hayırlısı ile olur bu ay

İnşallah olur Canım.

ayyyy ne güzel kuzum hakkında hayırlısı bırde ıkız oluyormuş bat ne zaman pekı senın :)

ayyyy ne güzel kuzum hakkında hayırlısı bırde ıkız oluyormuş bat ne zaman pekı senın :)
Ayy hayırlısı ile tutsunda bu ay ikiz veya tek razıyım :) bat 9 subat ama cuma kan verecem galiba dayanamıuorum bazen :) bazende oluyor hiç belirti yok adet olacakmısım gibi

bugün aşılamadan sonraki 11.günüm meraktan kan testi yaptırdım. sonuç 2,73 çıktı moralim çok bozuldu. sanırım bu aşılamamda olmadı. zaten adet olacakmış gibi hissediyorum.

4.2.2016 1139 4.2.2016 10:09:30 4.2.2016 1036 4.2.2016 1139
TEST SONUÇ BİRİM REFERANS
BETA HCG 2,73 mIU/mL 0 - 5
.............................................................................................................................................................................................

yine de 14. güne kadar adet olmazsam test yaparım. Pek umudum kalmadı bu sonuçla çünkü değer 11. günde az da olsa yükselirdi diye düşünüyorum. sizce değişme şansı olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…