Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Insallah diledigin gibi olur canim. Agrin olmusmuydu adet olcakmissin gibi

Evet canım oluyor ağrım şu an bile ağrım var her an adet olacakmış gibi hissediyorum..Birde bende iğneden beri devam eden kabızlık problemi var buda bana acaba dedirtti ve test yaptım.

Evet canım oluyor ağrım şu an bile ağrım var her an adet olacakmış gibi hissediyorum..Birde bende iğneden beri devam eden kabızlık problemi var buda bana acaba dedirtti ve test yaptım.
Benimde basladida agrim moralim bozuldu buyuzden. Korktum adet olucam diye. Benimde tek cozgi cikti. Ayni senin gibi. Kabizlik genelde var zaten bende ondan anlamam sanirim. Ama duydum belirti diye

Benimde basladida agrim moralim bozuldu buyuzden. Korktum adet olucam diye. Benimde tek cozgi cikti. Ayni senin gibi. Kabizlik genelde var zaten bende ondan anlamam sanirim. Ama duydum belirti diye

Ben her zaman şunu savunurum adet olana kadar hala bir umut vardır.Ağrın var diye adet olacak değilsin.Hemen hemen herkesin en büyük hamilelik belirtisi adet olacak gibi kasık ağrısı çekmesi sen ona takılma sakın.10.günde erken den yapmışsın testi normaldir çıkmaması.Şöyle 12.günü bi atlat 13.günde testini yaparsın.2 gün daha sıkacaksın dişini..Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim nasibimizde varsa er ya da geç bu duyguyu bizlerde yaşayacaz.

Dogru soyluyosun canim. Evet erkendi ama ilacin etkisiylede olsa o cift cizgiyi gormek istemistim yine nasip olmadi :)
Sabir sabirr bakalim sabredebilcemmi. Umarim adet olmayizz

Evet sivilce çıktı bendede.akıntıya gelince normalde yumurtlama gününden sonra akıntı olmazdi bende.ilk kez yogun olmamakla birlikte iğneden sonra sarı şeffaf karışımı akıntım oluyor.
Hmmm . Benim baslarda sari oldu iki gun falan simdi beyaz şefaf. Valla dusun dusun kafayi siyircam

Kuzum ya ben umut vermek gıbı olmasın ıkıncı cızgıyı gördüm ya . kaçıncı dk da cıktı o

Hmmm . Benim baslarda sari oldu iki gun falan simdi beyaz şefaf. Valla dusun dusun kafayi siyircam

Hayırlısı olsun hepimiz aynıyız tek değilsin canım biraz daha sabır..Bende sabah yine test yaptım bu sefer hiç bişey çıkmadı dünkü o silik çizgiden eser yok malesef..

Yapma canim yaaa. Nasi cikmaz. Ben cok umutluydum ama yaaa

çıkmadı canım yapacak bişey yok..Bekleyecem bakalım regl olana kadar hala bir umut vardır.Bugün iğnenin yapıldığı günle birlikte 17.günüm.Haftasonuna kadar bekleyecem olmazsam pazar sabahı tekrar yaparım testi.Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…