Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Çoğunda 20-30 dk yattım altimada yastik koyuyordum ve eşim keçi boynuzu pekmezi özü yedi sabah ve akşam yiyordu
30 dk sonunda duşa gırıyordun anı öle mı . İlişkiden sonra mı yastık koyuyordun . Bel altına mı poponun altına mı koyuyordun sen . Ayakalarını kaldırmadın yanı öle yattın ...

Ben bu ayda klomene basladim gecen ay olmadi .bu ay olur insallah herkezin gonlundekini verir rabbim insallah... amin

Hadı hakkında hayırlısı canım kac gun oldu baslıyalı
Amin canim reglimin 4 .gunundeyim dun basladim klomene gunde iki adet 16.gunumde duphastona baslicam bebis olursa tutunsun diye verdi 25 .gunumde duphaston bitecek regl olmasam test yaptir dedi hayirlisi olsun insallah

Amin canim reglimin 4 .gunundeyim dun basladim klomene gunde iki adet 16.gunumde duphastona baslicam bebis olursa tutunsun diye verdi 25 .gunumde duphaston bitecek regl olmasam test yaptir dedi hayirlisi olsun insallah
AAA hadı hakkında hayırlısı ınş olur ınş rabbım çok beketmz

Günaydın kızlar benim bir sorum olacak klomen kullandım doktor ilişki günlerini belirledi uyduk ondan sol kasığımda ağrı ve ağırlık hissediyordum doktara gittim bhcg testi yaptı 0,1cıktı bugun adetim 3 gün gecikti klomen kullandım diye gecikme mi yaşıyorum yoksa ilişkiden 10 gün sonra yaptırdığım için mi çıkmadı gebelik

İlişkiden 10 gün sonra aşırı kasık ağrısından doktora gittim ağırlık hissediyordum kasıkta bhcg testi yaptı 0,1cıktı bugun adetim 3 gün gecikti klomen kullandım diye gecikme mi yaşıyorum yoksa ilişkiden 10 gün sonra yaptırdığım için mi çıkmadı gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…