30 dk sonunda duşa gırıyordun anı öle mı . İlişkiden sonra mı yastık koyuyordun . Bel altına mı poponun altına mı koyuyordun sen . Ayakalarını kaldırmadın yanı öle yattın ...Çoğunda 20-30 dk yattım altimada yastik koyuyordum ve eşim keçi boynuzu pekmezi özü yedi sabah ve akşam yiyordu
Hadı hakkında hayırlısı canım kac gun oldu baslıyalıBen bu ayda klomene basladim gecen ay olmadi .bu ay olur insallah herkezin gonlundekini verir rabbim insallah... amin
Amin canim reglimin 4 .gunundeyim dun basladim klomene gunde iki adet 16.gunumde duphastona baslicam bebis olursa tutunsun diye verdi 25 .gunumde duphaston bitecek regl olmasam test yaptir dedi hayirlisi olsun insallahHadı hakkında hayırlısı canım kac gun oldu baslıyalı
AAA hadı hakkında hayırlısı ınş olur ınş rabbım çok beketmzAmin canim reglimin 4 .gunundeyim dun basladim klomene gunde iki adet 16.gunumde duphastona baslicam bebis olursa tutunsun diye verdi 25 .gunumde duphaston bitecek regl olmasam test yaptir dedi hayirlisi olsun insallah
Amin insallah cumlemizin dualari kabul etsin rabbim insallah.... aminAAA hadı hakkında hayırlısı ınş olur ınş rabbım çok beketmz
insallah bu ay hamile kalirsin cnmAmin canim reglimin 4 .gunundeyim dun basladim klomene gunde iki adet 16.gunumde duphastona baslicam bebis olursa tutunsun diye verdi 25 .gunumde duphaston bitecek regl olmasam test yaptir dedi hayirlisi olsun insallah
Sende yarin guzel haber verecen insallah ben senden umutluyum bir mucize olur senin icin insallahinsallah bu ay hamile kalirsin cnm
Rabbim büyük ama daha benim mucizemin vakti var sanirimSende yarin guzel haber verecen insallah ben senden umutluyum bir mucize olur senin icin insallah
amınnnnAmin insallah cumlemizin dualari kabul etsin rabbim insallah.... amin
Üzülme kuzum allah buykRabbim büyük ama daha benim mucizemin vakti var sanirimkirmizilar geldi (((((
Uzulme canim o mucize yakinda cok yakinda olur insallah ....6 dakikada mucize degisi verdi canim kismet...Rabbim büyük ama daha benim mucizemin vakti var sanirimkirmizilar geldi (((((
Ne zaman başladın canımKızlar merhaba ben klomen ilaç kullandım sol kasığımda ağrı ve ağırlık
Test yaptın mı canım16 Aralık yani adetimin 5.günü normalde 28 i şaşmaz benim günüm bugun 3 gün geciktim