Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Birkaç ay klomen kullandım sonuç alamadım, sonra doktorumu değiştirdim. Ataşehir'dr özel bir klinikte Femara adlı ilacı verdi doktorum aynı ay hamile kaldım. Hatta polip tespit edilmişti, onu aldırmam gerekiyordu. Doktor bu ay deneyim olmazsa polipi alırız demişti. Gerek kalmadı. İnşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder Allah'ım. Tabi sadece benimkini değil herkesinkini. :)

ne güzel duygu canım rabbım sag salım sağlıklı bır sekılde kucaına almayı nasıp etsın

2 evladım var Allah bağışlasın. Arada dış gebelik yaşadım tüpümle beraber bebek de alındı.
Bundan sonra kontrol altında gebelik yaşamalıymışım

geçen ay korunmadık ama gebelik olmadı.
Tüpü alınan yumurtalığım çok iyi çalışmış. Diğerini çalıştırmalıyız dedi.Bu ay klomen verdi. Bugün adetimin 5. Günü bugün başladım. 5gün içip kontrole gidecem. Hayırlısı olsun.

Hakkında hayılısı olsun canm inş güzel sonuçlar alırsın . Bende pazartesı başlıyorum hadı hayırlısı rabbım büyük ınş kısmet olur herkesın yuzu gülsün ...

Merhaba arkadaşlar..Bu ay ilacla birlikte yumurtlama takibine basliyacak doktorum.ama adetin kaçıncı günü gitmem lazım?

Merhaba arkadaşlar..Bu ay ilacla birlikte yumurtlama takibine basliyacak doktorum.ama adetin kaçıncı günü gitmem lazım?
Kuzum slm 3.günü testler yapılır . 5. gunu klomene başlanır . benım doktorum bana senı takıp etcegım dedı ve 12. gun alttan ultrasyon ıle bakacağız takıp etcegız dedı

Kuzum slm 3.günü testler yapılır . 5. gunu klomene başlanır . benım doktorum bana senı takıp etcegım dedı ve 12. gun alttan ultrasyon ıle bakacağız takıp etcegız dedı

Tsk ediyorum canım yorumun için. .
3.günü test demişsin ya hormon testinden mi bahsediyorsun..Eğer öyleyse hormon testlerim normal benim.

Son düzenleme:
Tsk ediyorum canım yorumun için. .
3.günü test demişsin ya hormon testinden mi bahsediyorsun..Eğer öyleyse hormon testlerim normal benim.
Rıca ederım canım ne demek . evet hormonlar ıcın yapılan 3. gunu . klomene 5. gunu başlatıyor . 12. gunu de gel dedı yumurtama bakacakmış alttan öle dedı . yumurtam çatlamıyordu benım . senınkıde mı öyle dedı

Yok cnm ben aralık ayında rahim filmi çektirdim bana 3 ay bekleyelim gebelik olusmazsa ilacla yumurtlama takibine baslayacaz dedi.sans artiyormusya rahim filminden sonra.bugün adet oldum bu ikinci adet donemim oluyor.bir ay daha beklemek istemediğimden bir an önce takibe başlasın istiyorum.hormon tahlili yapmayacak hormonların normal.büyük ihtimalle ilaç verip ultrasonla takip edip ilişki günü onerecektir.bende bir problem yok eşimin ileri hareketli Sperm sayısı düşüktü ama çok şükür Kasım ayında eşiminde değerleri düzeldi.yarın bir gideyim hastaneye bakalım ne diyecek.

Bızdede bende ve eşimdede sıkıntı yok sadece bnde yumurtam buyuyup çatlamıyormuş . benımde yumurtamı iiğne ıle çatlatacak galıba . ultrasyon ıle takıp etcek ılışkı önerecek . bende önerdıgı günden ıtıbaren başlayacağım kısmetse ınş takdır rabbımın ol derse olur bu ay bızım 7. ayımız 1 buçuk yıllık evlıyım

Anladım cnm o is kolay o zaman iğneyle çatlar yumurta..
Bizde yaklaşık 2.5 yıllık evliyiz.ilk 3 ay korunduk.sonra 1 sene geçip olmayınca testler sonucunda Mart 2015 de esimdeki sorunu öğrendik agustos ayında tedaviye başladı eşim 3 ayda değerleri normale döndü. Şimdide normal bir şekilde deniyoruz işte..esimin ve benim doktorum olur diyor bizimde onları dinlemekten başka caremiz olmadığı için bekliyoruz anlayacağın.
Ben seni ateş ölçme topiginden tanıdım senin bu ay ateşin baya bir yüksek çıkıyordu umutlanmistik senin adına ama kan testi negatif çıkmış ve adet olmuştun değilmi

Öncelıkle hayırlısı canım benım . hersey psıkolojık cok takıyoruz buda hormonlarımızı etkılıyor . canım evet ateşim hep yuksektı hıc düşmedı sağlık olsun bu ay yıne ölçüyorum . yarında klomenı kullanmaya başlıyorum Allah buyuk bakalım ınş ıkımızdende herkestende bu ay güzel haber gelır

saol canım benim hepimiz için hayırlısı neyse o olsun..aynen canım ben 3 aydır ateş ölçmeyi kullanıyorum ama artık ölçmeyecem ateşimi..oluruna bırakmaya karar verdim.Doktora gittim sabah takibe başladık klomen verdi çarşamba günü başlayacam ilaca yani 3.günümde.sabah akşam 1 tane tok karnına içeceksin dedi. 5 günlük zaten ilaç ve 25 ocak ve 27 ocakta ulturasonla takip edecek yumurtaları bakalım ne olacak.inşallah canım hepimiz güzel haberler alırız bu ay..Haberleşelim mutlaka..

Bende bugun başladım ılaca canım . Aynıyız 25 ınde benımde takıbım var ultrasyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…