Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Adetin geçtiyse ve hamilelik çıkmadıysa üzgünüm ama gebelik yok

Canım test al evde yap belkı geç gözlenmiştir sen erken batırmışındır

Kızlar merhaba ben klomen ilaç kullandım sol kasığımda ağrı ve ağırlık
Bende kullaniyorum klomen bugun son klomen gunum aksam bitane kaldi onuda icim bitiyor. canim yumurta buyudugu icin kasiklarda agri oluyor... bu iyi bisey artik bol bol calismak lazim bebisler tutunsun bu ay insallah.. amin

Kızlar test yaptım tek çizgi çok üzgünüm
Regl ne zaman canim erken olabilir. benim bat 28-29 ocak hayirlisi beklicegiz ben ovulasyon gunum sali carsamba persembe hayirlisi olsun hersey allahtan verirse seviniriz vermezse vakti var deriz .. rabbim dualarmizi kabul etsin.. amin

Hayirlisi olsun yine testi tekrar et belki erken test yaptigin icin negatif olabilir. insallah bebisin seninledir

16 Aralık yani adetimin 5.günü normalde 28 i şaşmaz benim günüm bugun 3 gün geciktim
Canim 28 gunde oluyorsan 13 ocak regl gunun olur bence testti tekrar et pazartesi gunu saglik ocaginda yaptir ... bebisin senledir insallah..

cnm bende benzer bi durum oldu bu ay ilk defa klomen kullandim adete 1 hafta kala yerleşme kanaması gibi bi kanamam oldu çok heyecanlandık adete 1 gün kala kan testi 0.21 çıktı 5 gün gecikmeyle adet oldum ki normalde adetlerim hiç gecikmez. doktorum muhtemelen döllenme olmuş tutunmaya çalışmış ama tutunamamiş adet gecikmen de ondan olmuş dedi. sen yine de tekrar bi kan tahlili yaptir

Hayırlısı dıyelım kızlar yer gök dua üzerine duan edelım rabbımın vardır bıldıgı ol derse olur kısmet dıyelım hayırlısını ve sağlıklısını ısteyelım
Amin canim allahim dualarimizi geri cevirmesin

İnş rabbım büyük derdı verende o dermanını verende suan hepımız sınavlarımızı verıyoruz sabredelim ıllakı mukafatınıda alırız ınş
Amin canim insallah o vakit gelecek insallah allahim her keze isteyen herkeze evlat verir cangonlumle istiyorum herkeze versin rabbim saglikli vicdanli merhametli evlatlar versin rabbim.... amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…