Adetin geçtiyse ve hamilelik çıkmadıysa üzgünüm ama gebelik yokİlişkiden 10 gün sonra aşırı kasık ağrısından doktora gittim ağırlık hissediyordum kasıkta bhcg testi yaptı 0,1cıktı bugun adetim 3 gün gecikti klomen kullandım diye gecikme mi yaşıyorum yoksa ilişkiden 10 gün sonra yaptırdığım için mi çıkmadı gebelik
Ozaman tekrardan yeni bir test yapAma gebelil testini adetime 1 hafta kala yaptırmıştım yukarıda da yazdığım gibi
Canım test al evde yap belkı geç gözlenmiştir sen erken batırmışındırİlişkiden 10 gün sonra aşırı kasık ağrısından doktora gittim ağırlık hissediyordum kasıkta bhcg testi yaptı 0,1cıktı bugun adetim 3 gün gecikti klomen kullandım diye gecikme mi yaşıyorum yoksa ilişkiden 10 gün sonra yaptırdığım için mi çıkmadı gebelik
Ben diklenmeden hemen sonra bile kanda çıkacağını duymuştum amann kadar doğru bilmiyorum. İnşallah hayırlısı olurAdetten bir hafta önce kanda yapılan testte çıkmama ihtimali var mı
Döllenmeden sonra pardonAdetten bir hafta önce kanda yapılan testte çıkmama ihtimali var mı
Bazen olabiliyor canımAdetten bir hafta önce kanda yapılan testte çıkmama ihtimali var mı
Üzülme kuzum benımkıde test cızgı sabah yaptım sabırla bekleyelim . hersey kafada bıtıyor bırde vaktı zamanı degılmış bekleyelımKızlar test yaptım tek çizgi çok üzgünüm
Bende kullaniyorum klomen bugun son klomen gunum aksam bitane kaldi onuda icim bitiyor. canim yumurta buyudugu icin kasiklarda agri oluyor... bu iyi bisey artik bol bol calismak lazim bebisler tutunsun bu ay insallah.. aminKızlar merhaba ben klomen ilaç kullandım sol kasığımda ağrı ve ağırlık
Regl ne zaman canim erken olabilir. benim bat 28-29 ocak hayirlisi beklicegiz ben ovulasyon gunum sali carsamba persembe hayirlisi olsun hersey allahtan verirse seviniriz vermezse vakti var deriz .. rabbim dualarmizi kabul etsin.. aminKızlar test yaptım tek çizgi çok üzgünüm
Hayirlisi olsun yine testi tekrar et belki erken test yaptigin icin negatif olabilir. insallah bebisin seninledirGünaydın kızlar benim bir sorum olacak klomen kullandım doktor ilişki günlerini belirledi uyduk ondan sol kasığımda ağrı ve ağırlık hissediyordum doktara gittim bhcg testi yaptı 0,1cıktı bugun adetim 3 gün gecikti klomen kullandım diye gecikme mi yaşıyorum yoksa ilişkiden 10 gün sonra yaptırdığım için mi çıkmadı gebelik
Canim 28 gunde oluyorsan 13 ocak regl gunun olur bence testti tekrar et pazartesi gunu saglik ocaginda yaptir ... bebisin senledir insallah..16 Aralık yani adetimin 5.günü normalde 28 i şaşmaz benim günüm bugun 3 gün geciktim
cnm bende benzer bi durum oldu bu ay ilk defa klomen kullandim adete 1 hafta kala yerleşme kanaması gibi bi kanamam oldu çok heyecanlandık adete 1 gün kala kan testi 0.21 çıktıGünaydın kızlar benim bir sorum olacak klomen kullandım doktor ilişki günlerini belirledi uyduk ondan sol kasığımda ağrı ve ağırlık hissediyordum doktara gittim bhcg testi yaptı 0,1cıktı bugun adetim 3 gün gecikti klomen kullandım diye gecikme mi yaşıyorum yoksa ilişkiden 10 gün sonra yaptırdığım için mi çıkmadı gebelik
Amin canim allahim dualarimizi geri cevirmesinHayırlısı dıyelım kızlar yer gök dua üzerine duan edelım rabbımın vardır bıldıgı ol derse olur kısmet dıyelım hayırlısını ve sağlıklısını ısteyelım
İnş rabbım büyük derdı verende o dermanını verende suan hepımız sınavlarımızı verıyoruz sabredelim ıllakı mukafatınıda alırız ınşAmin canim allahim dualarimizi geri cevirmesin
Amin canim insallah o vakit gelecek insallah allahim her keze isteyen herkeze evlat verir cangonlumle istiyorum herkeze versin rabbim saglikli vicdanli merhametli evlatlar versin rabbim.... amin aminİnş rabbım büyük derdı verende o dermanını verende suan hepımız sınavlarımızı verıyoruz sabredelim ıllakı mukafatınıda alırız ınş
Ne güzel söylemışın canm amınnnAmin canim insallah o vakit gelecek insallah allahim her keze isteyen herkeze evlat verir cangonlumle istiyorum herkeze versin rabbim saglikli vicdanli merhametli evlatlar versin rabbim.... amin amin