Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

adetıne kac gun avar pekı . Gün aşırı derken 1 gun dolu 1 gün boş mu yanı

Sana tavsiyem stres yapma ben ilk başta stres yaptım acaba buyucek mi yumurtam diye çünkü bende yumurta oluşmuyor o sure içinde buyumedi daha sonra aman olmazsa olmaz Allah yazdıysa olur dedim ondan sonra büyüdü

Sana tavsiyem stres yapma ben ilk başta stres yaptım acaba buyucek mi yumurtam diye çünkü bende yumurta oluşmuyor o sure içinde buyumedi daha sonra aman olmazsa olmaz Allah yazdıysa olur dedim ondan sonra büyüdü
1 AY ILK DEFA BU AY KULLANDIN MAAŞALLAH IYI SONUÇ GÖSTERMIŞ CANIM PEKI TESTIN FOTOSUNU CEKTIN MI CEKTIYSEN KOYDA BAKALIM HEM BIZDE FIKIR VERIRIZ . INS VARDIR DA hayırlısı ıle sağlıklı bır sekılde kucağına alırsn . adetın ne zaman

Biz esimle o sure içinde hiç ara vermedik her gün birlikte olduk esinde bir problem yoksa bunu yapabilirsiniz adetime tam olarak 5-6 gün var tabiki hamilelik belirtileri baş gösterdiği için testi yaptım ben bakalım kanda ne cikcak

Sadece bu ay kullanmadın mı . yok stres yapmamaya özen gösetırım stresine rağmen buyumuş canım şükür senın ılkayda sonuç gördün dımı yanlış anlamadım

İnş çıkar canım kaç testte ne gzel cıkışışte acıle gıdıp kan vereblırsın ben olsam hayatta beklemem canım hıc . Eşimede doktor sperm testı ıstedı ona göre yaptır bakalım dedı . 20.gununden ıtıbaren hergun bırlıktelık oldu yanı bu güne kadar ... 20.gunu ayın kaçıydı canım

MAAŞALLAH CANIM BARIZ NET ANNIŞ BN BURAdayım dıyor ne güzel kan vermeye gıt sen bıran öne kesın . ayın 16 sından bu güne kadar hergun mu bırlıktelık oldu pekı . özür dılerım affınıza sığınıyorum özele kaçıyor ama ....

Ben evde tek kalmiyordum ki kafam dagilsin diye kalsam bile sürekli kek poğaça gibi şeyler yapıyordum ki kafamdan düşünceyi atiyim diye ama şuanda da acaba o testler doğru mu diye kendimi alamiyorum

Ben evde tek kalmiyordum ki kafam dagilsin diye kalsam bile sürekli kek poğaça gibi şeyler yapıyordum ki kafamdan düşünceyi atiyim diye ama şuanda da acaba o testler doğru mu diye kendimi alamiyorum
3 test yapmışın canımkalbını ferah tut bebışın senınle our 9 ay ınş . Bıde ılışkıden sonra hemen duş alıyor muydun . ayaklarını felan kaldır dıyorlar ya sen hıc öle yaptın mı hemen duşa mı gırdın

Bu ay sonuç almazsak biz iğne olcaktim o iğnelerin de baya yan etkisi oluyormuş çünkü ben ileri derecede polikistigim ondan dolayı mecburduk

Bu ay sonuç almazsak biz iğne olcaktim o iğnelerin de baya yan etkisi oluyormuş çünkü ben ileri derecede polikistigim ondan dolayı mecburduk
Çok haklısın canım bebek ıstıyorsak bazı şeylere katlanmamız gerek en ıyısınız düşünmüşünüz . İnş yarında kanda yüksek çıkar yuzun güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…