Can'ım bende hiç öyle seyler olmadıdoktor ultrasonla bakti ve de tahlil yaptirdi. zaten çatladığı gün çok belim ağrımıştı. bir gün öncesi de çok midem bulanmıştı meğer yumurta çatladığı içinmiş
Can'ım korkma ben de bu ay klomen kullandım iğne vermedi doktor şimdi beklemedeyim reglinin üçüncü günü başladım beş günde bitti ilaç sabah aksam alıyorsun zaten doktorunda tarif eder canımSlm kızlar ben de aranıza yenı geldım . Şöyle anlatayım dun doktora pregetron ıcın gıttım kan verdım . bugun aldım sonucu 0.2 düşük dedı doktor hemde cok dedı . Adetın 3.gunu gel dedı klomene başlayacağız testler sonucnda dedı . kIZlar cok uzulum ağladım . Bu AY ateş takıbı yapmıştım süper takıp etmıştım ama hayırlısı artık . Klomen kullanıp hamıle kalan var mı kaızlar kaç ay kullanıp hamıle kaldınız . Ve BU SUREÇ te nasıl oluyor ılac ıle mı ıgne ıle mı cok krkuyorum yardımcı OLUR MUSUNUZZZZ ....
Teşekkür ederım açanım cvp verdıgın ıcın . Banada önce klomen dedı ıgne felan demedı zaten . 3.gunu sıkışıp gel dedı şte . hayırlısı Allahtan . Sende bu ay yenı mı başladın anım . Regılın ne zaman bat .Can'ım korkma ben de bu ay klomen kullandım iğne vermedi doktor şimdi beklemedeyim reglinin üçüncü günü başladım beş günde bitti ilaç sabah aksam alıyorsun zaten doktorunda tarif eder canım
Bızdede aynısı ıkımızdede sıkıntı yok tum testlerde ama bu ay pregestronum düştüklomene basaycagız dedı doktorum . hakkımızda hayırlısı benım regılde 7 ocakta . ıns bu ay sende mucıze olurİlaca yeni başladım Can'ım reglım ayın 11'i.bir sorun yok eşimde de bende de ama olmuyor işte
Bızdede aynısı ıkımızdede sıkıntı yok tum testlerde ama bu ay pregestronum düştüklomene basaycagız dedı doktorum . hakkımızda hayırlısı benım regılde 7 ocakta . ıns bu ay sende mucıze olur
insaallah Can'ım yaaa aminnnBızdede aynısı ıkımızdede sıkıntı yok tum testlerde ama bu ay pregestronum düştüklomene basaycagız dedı doktorum . hakkımızda hayırlısı benım regılde 7 ocakta . ıns bu ay sende mucıze olur
Günaydın canım . Gelişmeleri yaz buna olur muİn
insaallah Can'ım yaaa aminnn
Günaydın Can'ım grip oldum çok kötüyüm yatıyorum herhangı bır Ağrı'm yok şimdilik sen de var mı değişiklıkGünaydın canım . Gelişmeleri yaz buna olur mu
Çok gemış olsun kuzum ya dıkkat et . kasık ağrısı sık ıdarara çıkıyorum bıde mıgde bulantım var tıksınıyorum dönemsel galıbaGünaydın Can'ım grip oldum çok kötüyüm yatıyorum herhangı bır Ağrı'm yok şimdilik sen de var mı değişiklık
Çok gemış olsun kuzum ya dıkkat et . kasık ağrısı sık ıdarara çıkıyorum bıde mıgde bulantım var tıksınıyorum dönemsel galıba[/çok sag ol Can'ım Ağrı'n olması ıyı ama
Canım benım ılk defa bu ay mı kullandım klomen ve ne kadar kullandınArkadaşlar ben bu ay ilk defa klomen kullandım polikistik overim yumurtam kendiliğinden çatladı ultrasonda sıvısı görüldü şuan doktorun dediğine göre 6 gün var reglime ben bacak ve bel ağrısı olduğundan dayanamayıp erken gebelik test yaptım ilk testte ikinci çizgi çok silikti aradan iki gün gectikten sonra tekrar yaptım tekrar ikinci çizgi belirgindi ama ilk çizgi kadar da köyü değildi iki test daha yaptım ikinci çizgi silik ama belirgin şekilde var hamile miyim ? Ya da klomenin idrar testine böyle bir etkisi olabilir mi
bU ılac sayesındemı çatladı pekı canım kac gun kullanıp doktora gıttın pekı . ne söyledı sana tam olarak canım . ve regılıne kac gun ar . Kusura bakma cok soru sordum ama bu ay banada vecekregıl olunca doktor o yüzden merak edıyorum canım..Ben ilk defa bu ay kullandım 5 gün günde 2 defa