Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Kızlar ben klomen kullandım ve bugün catlatma ihbemi yaptım karnımdan. Doktor 36 saat sonra ilişki dedi ama ben bugunden baslanayı dusunuyorum. Sizce

Slm kızlar ben de aranıza yenı geldım . Şöyle anlatayım dun doktora pregetron ıcın gıttım kan verdım . bugun aldım sonucu 0.2 düşük dedı doktor hemde cok dedı . Adetın 3.gunu gel dedı klomene başlayacağız testler sonucnda dedı . kIZlar cok uzulum ağladım . Bu AY ateş takıbı yapmıştım süper takıp etmıştım ama hayırlısı artık . Klomen kullanıp hamıle kalan var mı kaızlar kaç ay kullanıp hamıle kaldınız . Ve BU SUREÇ te nasıl oluyor ılac ıle mı ıgne ıle mı cok krkuyorum yardımcı OLUR MUSUNUZZZZ ....

Can'ım korkma ben de bu ay klomen kullandım iğne vermedi doktor şimdi beklemedeyim reglinin üçüncü günü başladım beş günde bitti ilaç sabah aksam alıyorsun zaten doktorunda tarif eder canım

Can'ım korkma ben de bu ay klomen kullandım iğne vermedi doktor şimdi beklemedeyim reglinin üçüncü günü başladım beş günde bitti ilaç sabah aksam alıyorsun zaten doktorunda tarif eder canım
Teşekkür ederım açanım cvp verdıgın ıcın . Banada önce klomen dedı ıgne felan demedı zaten . 3.gunu sıkışıp gel dedı şte . hayırlısı Allahtan . Sende bu ay yenı mı başladın anım . Regılın ne zaman bat .

İlaca yeni başladım Can'ım reglım ayın 11'i.bir sorun yok eşimde de bende de ama olmuyor işte
Bızdede aynısı ıkımızdede sıkıntı yok tum testlerde ama bu ay pregestronum düştüklomene basaycagız dedı doktorum . hakkımızda hayırlısı benım regılde 7 ocakta . ıns bu ay sende mucıze olur

merhaba kızlar hsg çektırdıkten sonra dun ıkıncı adetımı oldum 23 aydır bebek ıstıyen bırı olarak tahmın edersınız kı yıny yıny yıkıldım bu AY glifor ve prolaktın dusurucu kullandım ama yok yıne olmadı

Arkadaşlar ben bu ay ilk defa klomen kullandım polikistik overim yumurtam kendiliğinden çatladı ultrasonda sıvısı görüldü şuan doktorun dediğine göre 6 gün var reglime ben bacak ve bel ağrısı olduğundan dayanamayıp erken gebelik test yaptım ilk testte ikinci çizgi çok silikti aradan iki gün gectikten sonra tekrar yaptım tekrar ikinci çizgi belirgindi ama ilk çizgi kadar da köyü değildi iki test daha yaptım ikinci çizgi silik ama belirgin şekilde var hamile miyim ? Ya da klomenin idrar testine böyle bir etkisi olabilir mi

Günaydın Can'ım grip oldum çok kötüyüm yatıyorum herhangı bır Ağrı'm yok şimdilik sen de var mı değişiklık
Çok gemış olsun kuzum ya dıkkat et . kasık ağrısı sık ıdarara çıkıyorum bıde mıgde bulantım var tıksınıyorum dönemsel galıba

Canım benım ılk defa bu ay mı kullandım klomen ve ne kadar kullandın

Ben ilk defa bu ay kullandım 5 gün günde 2 defa
bU ılac sayesındemı çatladı pekı canım kac gun kullanıp doktora gıttın pekı . ne söyledı sana tam olarak canım . ve regılıne kac gun ar . Kusura bakma cok soru sordum ama bu ay banada vecekregıl olunca doktor o yüzden merak edıyorum canım..

Canım ben sana şöyle anlatiyim doktorun klomeni adetimin 5. Günü başlamamı söyledi günde iki tane sabah ve akşam ve adetin 14. Günü kontrole çağırdı gittiğimde yumurtam 10 mm di sonra 16 Günü gittim yumurtam büyümustu 20. Günü tekrar gittim yumurtam 25 mm olmuştu doktor iğneye gerek yok kendiliğinden çatlar dedi 27. GünüGünü tekrar ultrasona girdim yumurtam catlamisti sıvı görünüyordu 20. Gun itibaryle e gün aşırı birliktelik dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…