Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Valla öyle bişey demedi normal ilişkine devam et dedi o kadar
Allah allah ilginç. Yanılmıyorsam klomenle yumurta buyuyp catlsmazsa kiste sebebiyet veriyormuş. O yuzden doktor sureklı kontrol etmesi gerekiyormuş. Yani inşallah böyle bişey olmaz tabı de arastrdıgm kadarıyla oyle

Canım Sağol cektirecegim hamile kalanlar olmuş. Bakarsın olur hem bir problem varsa bilmek gerekiyor beklemeyelim diye hayırlısı cumartesi bekliyorum bir atlatsak hayırlısı ile

Bu ay klomene başladık adetin 3. günü başladım 5 gün her akşam 2şer tane içtim. yarın doktor çağıdırdı yumurtaların büyüyüp büyümediğine bakacak. çok heyecanlıyım. ilk defa böyle bi ilaç içtim. glifor ile birlikte dua ediyorum. İnşallah büyümüşlerdir.

cumartesi doktora gittim 2 tane yumurta oluşmuş. 13 ve 16mm. doktor su an için istediğim büyüklükte değiller dedi. bugün yine gideceğim...

bende geçen ay gittim doktora geçen ay yumurtlama takibi yaptı herşey normaldi..yumurta vardı fakat bu ay hiç yumurta yoktu. banada serophene verdi.. bende ilk defa bu ay başlıyıcam ilaç kullanmaya adet olunca 5 gün birer tane içmemi söyledi..bu ilaçlarla ne kadar zamanda hamile kalınıyor acaba..hiç bilgim yok arkadaşım

tatlım merhaba..
benim adetime 3 gün kaldı bende ilk defa kullandım ilacı bu ay. ilk ayda gebe kalanlarda var sonra ki aylarda da.

Arkadaşlar ben de bu ay klomen kullandım yarın doktor çağırdı bakmak için yumurta fazla olursa gebelik şansı artıyor mu?pek anlayamadım çünkü benim gecen ay bir tanesi gelişmiş 18mm olmuştu ama olmadı gebelik

Arkadaşlar ne olur yazın dün gittim cok fazla yumurtam oluşmuş persembe tekrar çağırdı sorumu bir üstte sordum

Bayanlar klomen kullanıdım adetime 3-4 gün var. Dun akşam cok az lekelenme tarzı kan geldi karnım belim ağrıdı karnım şişti adet oluyorum sandım ama sabaha hepsi gecti. Var mi bu tarz bisey yaşayan? klomen yapar mı?

Ça
çatladiğını Nasıl anladın Can'ım benim dün az bir akıntım vardı
doktor ultrasonla bakti ve de tahlil yaptirdi. zaten çatladığı gün çok belim ağrımıştı. bir gün öncesi de çok midem bulanmıştı meğer yumurta çatladığı içinmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…