- 15 Ağustos 2015
- 277
- 135
- 31
Valla öyle bişey demedi normal ilişkine devam et dedi o kadarBnens
İnşallah suan sadece glucophage kullanıyorm. Klomene adet oldugumda baslıcam. Ama herkese doktorlar yumurta takıbı falan yapıyormuş ilişki gunleri söylüyormuş sana niye oyle yaptı anlamafım
Allah allah ilginç. Yanılmıyorsam klomenle yumurta buyuyp catlsmazsa kiste sebebiyet veriyormuş. O yuzden doktor sureklı kontrol etmesi gerekiyormuş. Yani inşallah böyle bişey olmaz tabı de arastrdıgm kadarıyla oyleValla öyle bişey demedi normal ilişkine devam et dedi o kadar
bende geçen ay gittim doktora geçen ay yumurtlama takibi yaptı herşey normaldi..yumurta vardı fakat bu ay hiç yumurta yoktu. banada serophene verdi.. bende ilk defa bu ay başlıyıcam ilaç kullanmaya adet olunca 5 gün birer tane içmemi söyledi..bu ilaçlarla ne kadar zamanda hamile kalınıyor acaba..hiç bilgim yok arkadaşımBu ay klomene başladık adetin 3. günü başladım 5 gün her akşam 2şer tane içtim. yarın doktor çağıdırdı yumurtaların büyüyüp büyümediğine bakacak. çok heyecanlıyım. ilk defa böyle bi ilaç içtim. glifor ile birlikte dua ediyorum. İnşallah büyümüşlerdir.
tatlım merhaba..bende geçen ay gittim doktora geçen ay yumurtlama takibi yaptı herşey normaldi..yumurta vardı fakat bu ay hiç yumurta yoktu. banada serophene verdi.. bende ilk defa bu ay başlıyıcam ilaç kullanmaya adet olunca 5 gün birer tane içmemi söyledi..bu ilaçlarla ne kadar zamanda hamile kalınıyor acaba..hiç bilgim yok arkadaşım
aa çok az kalmış.. allah gönlüne göre versin kucağını doldursun inşallahtatlım merhaba..
benim adetime 3 gün kaldı bende ilk defa kullandım ilacı bu ay. ilk ayda gebe kalanlarda var sonra ki aylarda da.
pek umudum kalmadı açıkçası bu ay için daha 2 gün var ama test yaptım negatifaa çok az kalmış.. allah gönlüne göre versin kucağını doldursun inşallah
evet ne kadar cok yumurta o kadar döllenme ihtimali :))) benim de bu ay 2 yumurtam çatladı.Arkadaşlar ne olur yazın dün gittim cok fazla yumurtam oluşmuş persembe tekrar çağırdı sorumu bir üstte sordum
Can'ım ben de klomen kullandım reglinin 16.günü bugun bır gün arayla birliktelik oluyor ama ben de hiç Ağrı yok ya ağrı olması iyiymiş amaevet ne kadar cok yumurta o kadar döllenme ihtimali :))) benim de bu ay 2 yumurtam çatladı.
ağrı kimi insanda olur kimin de olmaz ona çok takılmaCan'ım ben de klomen kullandım reglinin 16.günü bugun bır gün arayla birliktelik oluyor ama ben de hiç Ağrı yok ya ağrı olması iyiymiş ama
İnsaallah olur bu ay Can'ım yaaaağrı kimi insanda olur kimin de olmaz ona çok takılma
yok vurulmadi cnm çünkü kendiliğinden çatladı. eğer catlamasaydi o zaman iğne yapacaktı doktorCan'ım insaallah hamilesindir klomenden sonra çatlatma iğnesi vuruldu mu sana?bana gerek yok dedı vermedi
çatladiğını Nasıl anladın Can'ım benim dün az bir akıntım vardıyok vurulmadi cnm çünkü kendiliğinden çatladı. eğer catlamasaydi o zaman iğne yapacaktı doktor
doktor ultrasonla bakti ve de tahlil yaptirdi. zaten çatladığı gün çok belim ağrımıştı. bir gün öncesi de çok midem bulanmıştı meğer yumurta çatladığı içinmişÇa
çatladiğını Nasıl anladın Can'ım benim dün az bir akıntım vardı