- 15 Ağustos 2015
- 277
- 135
- 31
Merhaba arkadaşlar. Polikistik over hastasıym bende doktora gittim hamilelik için. 3 aylık bi tedavi verdi klomen coraspin folik asit ve duphaston.. inşallah bu ay hamile kalabilir im düzenli bi adetim yok..Korkacak bişey yok canım ya.. Çatlatma iğnesi ufak normal iğne gibi değil.benim doktorum göbeğimden deri altına enjekte etti.hissetmedim bile...bende rahim filminden korkuyorum biraz.bu ay iki farklı doktora gittim. Biri hsg istedi.çektirmedim inş bu ay hamile kalırımda hsgye gerek kalmaz...
Merhaba benm de pkoMerhaba arkadaşlar. Polikistik over hastasıym bende doktora gittim hamilelik için. 3 aylık bi tedavi verdi klomen coraspin folik asit ve duphaston.. inşallah bu ay hamile kalabilir im düzenli bi adetim yok..
İnşallah ilk aydan hamile kalan var mı bilmiyorum allah hepimize nasip etsin en yakın zamandaMerhaba benm de pkobnde adet oldugum gibi klomene baslıycam. 4aydır da glucophage kullanıyorm. İnşallah olur ya en buyuk duam. Hepimizin inşallah
İlk aydan hamile kalan cokmus. Ama ilk aydan olmadı dıye de pes etmek yok. Cunku 6ay klomen. Sen ne zamandır cocuk istiyorsun kac yadındasn kac yıllık evlisinİnşallah ilk aydan hamile kalan var mı bilmiyorum allah hepimize nasip etsin en yakın zamanda
22 yaşındayım 3 aylık evliyim daha cok yeni ama hemen istiyorum. Farklı bi şehre evlendim tuhaf bi yalnızlığım var mücadelem yeni başladıİlk aydan hamile kalan cokmus. Ama ilk aydan olmadı dıye de pes etmek yok. Cunku 6ay klomen. Sen ne zamandır cocuk istiyorsun kac yadındasn kac yıllık evlisin
Aynen bende 22yasındayım bende yalnızım ailemden uzağım. Bebeğim olsun istiyorum. Sanki tüm dertlerime derman olacak gibi hissediyorum.. .22 yaşındayım 3 aylık evliyim daha cok yeni ama hemen istiyorum. Farklı bi şehre evlendim tuhaf bi yalnızlığım var mücadelem yeni başladı
Aynen valla o yüzden hemen uğraşmaya başladım. Siz ne kadardır evlisin izAynen bende 22yasındayım bende yalnızım ailemden uzağım. Bebeğim olsun istiyorum. Sanki tüm dertlerime derman olacak gibi hissediyorum.. .
1bucuk yıldır evliyim. Evlendiğimdn beri istiyoruzAynen valla o yüzden hemen uğraşmaya başladım. Siz ne kadardır evlisin iz
İnşallah hemen olur sizde de. Tedaviye başladınız mı ne kadardır sürüyor1bucuk yıldır evliyim. Evlendiğimdn beri istiyoruz
İnşallah.... Haziran ayında hormon testlerim yapıldı hepsi normal çıktı sadece insilünüm yuksek çıktı. Sonra doktor onun ıcın ılac verdi ve diyet yap kilo ver dedi. İlacı 4aydr kullanıyorum insilünüm de düştü adetim De düzeldi. Önceden 3,4 ayda bir olurdum şimdi şok şükür her ay oluyorm düzenli. Snra doktor 3ay snra gel demişti gittim gecenlerde. Çok guzel dedi rahmin normal kadınlar gibi dedi pko azalmış dedi. Bidahaki aya adet olduğunda klomen kullanmaya başlayacaksın dedi. Bu sekılde işte. Adetim başlayınca baslayacak tedavimİnşallah hemen olur sizde de. Tedaviye başladınız mı ne kadardır sürüyor
Hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallahİnşallah.... Haziran ayında hormon testlerim yapıldı hepsi normal çıktı sadece insilünüm yuksek çıktı. Sonra doktor onun ıcın ılac verdi ve diyet yap kilo ver dedi. İlacı 4aydr kullanıyorum insilünüm de düştü adetim De düzeldi. Önceden 3,4 ayda bir olurdum şimdi şok şükür her ay oluyorm düzenli. Snra doktor 3ay snra gel demişti gittim gecenlerde. Çok guzel dedi rahmin normal kadınlar gibi dedi pko azalmış dedi. Bidahaki aya adet olduğunda klomen kullanmaya başlayacaksın dedi. Bu sekılde işte. Adetim başlayınca baslayacak tedavim
Amin inşallahHayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah
Klomenin son günü bugün yumurtlama dönemi sanırım artıkAmin inşallah
Senın mı klomen son gunu gitmşcek misin doktoraKlomenin son günü bugün yumurtlama dönemi sanırım artık
Doktorum gel demedi. 5 gün klomen kullandım 6 gün ara verip duphaston kullanmam lazımmış bu 6 günlük ara yumurtlama dönemi heraldeSenın mı klomen son gunu gitmşcek misin doktora
Hadi ya aslında cagırması lazımdı. Cunku bana bile adetin 2.gunu ara beni dedi. İlacın reçete numarasını söylücem sana dedi 3.gunu kullanmaya basla dedi. 5gun kullanacaksın dedi ilaca bittikten 1gun snra gel dedi doktor bana. Sana böyle demedi miDoktorum gel demedi. 5 gün klomen kullandım 6 gün ara verip duphaston kullanmam lazımmış bu 6 günlük ara yumurtlama dönemi heralde
Hayır gel demedi bana 3 ay sonra gebelik olmazsa gel dedi. Hangi ilaçları kullanıyorsun şuan canımHadi ya aslında cagırması lazımdı. Cunku bana bile adetin 2.gunu ara beni dedi. İlacın reçete numarasını söylücem sana dedi 3.gunu kullanmaya basla dedi. 5gun kullanacaksın dedi ilaca bittikten 1gun snra gel dedi doktor bana. Sana böyle demedi mi
İnşallah canım.. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah cümlemizin...Merhaba arkadaşlar. Polikistik over hastasıym bende doktora gittim hamilelik için. 3 aylık bi tedavi verdi klomen coraspin folik asit ve duphaston.. inşallah bu ay hamile kalabilir im düzenli bi adetim yok..
İnşallah suan sadece glucophage kullanıyorm. Klomene adet oldugumda baslıcam. Ama herkese doktorlar yumurta takıbı falan yapıyormuş ilişki gunleri söylüyormuş sana niye oyle yaptı anlamafımHayır gel demedi bana 3 ay sonra gebelik olmazsa gel dedi. Hangi ilaçları kullanıyorsun şuan canım