Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Merhaba arkadaşlar. Polikistik over hastasıym bende doktora gittim hamilelik için. 3 aylık bi tedavi verdi klomen coraspin folik asit ve duphaston.. inşallah bu ay hamile kalabilir im düzenli bi adetim yok..

Merhaba arkadaşlar. Polikistik over hastasıym bende doktora gittim hamilelik için. 3 aylık bi tedavi verdi klomen coraspin folik asit ve duphaston.. inşallah bu ay hamile kalabilir im düzenli bi adetim yok..
Merhaba benm de pko bnde adet oldugum gibi klomene baslıycam. 4aydır da glucophage kullanıyorm. İnşallah olur ya en buyuk duam. Hepimizin inşallah

İlk aydan hamile kalan cokmus. Ama ilk aydan olmadı dıye de pes etmek yok. Cunku 6ay klomen. Sen ne zamandır cocuk istiyorsun kac yadındasn kac yıllık evlisin
22 yaşındayım 3 aylık evliyim daha cok yeni ama hemen istiyorum. Farklı bi şehre evlendim tuhaf bi yalnızlığım var mücadelem yeni başladı

Mrb arkadaşlar bnm de 3 ayın bu ay iğne yapilali 1 hafta oldu dün acil de beta hcg yaptırdım totalhcg 36.2 beta hcg 0-10ml doktor hamilesin dedi ama ben guvenemyorum total hcg beta hcg hakkında bilgi sahibi olan var mu nedir bunlar gebelikte nasıl olması gerekiyor

22 yaşındayım 3 aylık evliyim daha cok yeni ama hemen istiyorum. Farklı bi şehre evlendim tuhaf bi yalnızlığım var mücadelem yeni başladı
Aynen bende 22yasındayım bende yalnızım ailemden uzağım. Bebeğim olsun istiyorum. Sanki tüm dertlerime derman olacak gibi hissediyorum.. .

İnşallah hemen olur sizde de. Tedaviye başladınız mı ne kadardır sürüyor
İnşallah.... Haziran ayında hormon testlerim yapıldı hepsi normal çıktı sadece insilünüm yuksek çıktı. Sonra doktor onun ıcın ılac verdi ve diyet yap kilo ver dedi. İlacı 4aydr kullanıyorum insilünüm de düştü adetim De düzeldi. Önceden 3,4 ayda bir olurdum şimdi şok şükür her ay oluyorm düzenli. Snra doktor 3ay snra gel demişti gittim gecenlerde. Çok guzel dedi rahmin normal kadınlar gibi dedi pko azalmış dedi. Bidahaki aya adet olduğunda klomen kullanmaya başlayacaksın dedi. Bu sekılde işte. Adetim başlayınca baslayacak tedavim

Hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah

Doktorum gel demedi. 5 gün klomen kullandım 6 gün ara verip duphaston kullanmam lazımmış bu 6 günlük ara yumurtlama dönemi heralde
Hadi ya aslında cagırması lazımdı. Cunku bana bile adetin 2.gunu ara beni dedi. İlacın reçete numarasını söylücem sana dedi 3.gunu kullanmaya basla dedi. 5gun kullanacaksın dedi ilaca bittikten 1gun snra gel dedi doktor bana. Sana böyle demedi mi

Hayır gel demedi bana 3 ay sonra gebelik olmazsa gel dedi. Hangi ilaçları kullanıyorsun şuan canım

İnşallah canım.. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah cümlemizin...

Bnens
Hayır gel demedi bana 3 ay sonra gebelik olmazsa gel dedi. Hangi ilaçları kullanıyorsun şuan canım
İnşallah suan sadece glucophage kullanıyorm. Klomene adet oldugumda baslıcam. Ama herkese doktorlar yumurta takıbı falan yapıyormuş ilişki gunleri söylüyormuş sana niye oyle yaptı anlamafım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…