Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

arkadaslar dun kan testi yaptirdim bugun sonucumu aldim sonucum 2.66 cikti. Catlatma ignesinin 11. Gunuydu dun. Negatif ama benimki de bir umut iste degeri boyle cikipta hamile oldugunu ogrenen var mi ?

arkadaslar dun kan testi yaptirdim bugun sonucumu aldim sonucum 2.66 cikti. Catlatma ignesinin 11. Gunuydu dun. Negatif ama benimki de bir umut iste degeri boyle cikipta hamile oldugunu ogrenen var mi ?
cnm benim çatlatma iğnesinden 9 gün sonra 2.45 çıkmıştı ama adet oldum bence çok umutlanma çünkü o iğnenin içiindeki bir maddeden dolayı değerler yüksek çıkıyomuş sen adet gününü bekle inş. bebek tutar ama çok umutlanma ben çok üzüldüm çünkü :KK43:

cnm benim çatlatma iğnesinden 9 gün sonra 2.45 çıkmıştı ama adet oldum bence çok umutlanma çünkü o iğnenin içiindeki bir maddeden dolayı değerler yüksek çıkıyomuş sen adet gününü bekle inş. bebek tutar ama çok umutlanma ben çok üzüldüm çünkü :KK43:

anladım canım. inşallah biran evvel bebeklerimize kavuşuruz. benimde içim acıyo artık.

TE="annensenicoksevecek, post: 38894789, member: 622419"]Oyle yilmak yok yola devam. Adette olmadim. İgneyi 1 ocakta ve 2 ocakta vurundum 5000erlik olarak.[/QUOTE]
Sana 2 kere mı vurdular kafam karıştı bana 2 kutu tek doz vuruldu bıkerede yanı .ama sonuç koca bır negatif hyrlısı ıns sende bebek oluşur

Selam kizlar bende bisi paylasmak istiyorm polikistk overm war adetlerm.duzensiz bebek istiyorz progestan kullaniyorm adet duzeni.icn sonra adetn 5.gunu klomen bu 2. Ayim 5ocakta yumrtam buyums bitane 22mm olms prengl 5000 igne vuruldm catlatma icn. Gun asiri ilski dedi merak edip 11.gun test yaptrdm warsa cikar diye 1.32 kan degerm moralm cok bzuk gec dollenme olablrmi diye hala bi.umut.war icmde bide cok asiri agri cekmedim ben doktrda agrin olrsa gel.demisti sdce ara ara kasik agrim oldu bide kistim.warms o yuzdenmi agri bilmiyorm ama catlamadi mi diye merak ediyorm

bu ay klomen kullandım, dün de iğnemi vurdurdum bakalım hamile kalabilecek miyim kızlar. :KK43: çok merak ediyorum

Canim hayirli olsun sakin endiselenme relax ol..ins bebek olur

1 senedir kendimi rahatlatmaya çalışıyorum olmuyor :KK43: bir gün iyiyim iki gün kötü kendimi toplayamıyorum ama bu aralar daha iyiyim namaz kılmak iyi geliyor Allah ile dertleşiyorum böyle çıkabildim işin içinden

bu değerler noluyor biraz açabilir misiniz? hiç bilmiyorum tedaviye yeni başladım da

1 senedir kendimi rahatlatmaya çalışıyorum olmuyor :KK43: bir gün iyiyim iki gün kötü kendimi toplayamıyorum ama bu aralar daha iyiyim namaz kılmak iyi geliyor Allah ile dertleşiyorum böyle çıkabildim işin içinden
En buyuk sirdasimiz mevlam...haklisin cok zor bklemek..sen 1 yildirmi deniyosun.bnm 17ay oldu hic bi sorun gorunmemesine ragmen hamile kalamiyorum; (

bu değerler noluyor biraz açabilir misiniz? hiç bilmiyorum tedaviye yeni başladım da
Cnm doktorlara gore hic bisey..biz bi rakam görünce bisey var ssndik ama snuc negatif deniliyo..ignenin icinde hormon varmis onlardan cikiyo boyle yüksek. .hyrlisi ins hamile kalirsin/kalirim,:KK66:

X